Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622979)

gülücük2 26-05-2013 08:36 PM

Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

daha once gıtmıştım ancak hıc bır faydasını goremedım ben bu konuyla alakalı...o yuzden bu zamana kadar gıtmeıdm ama sanırım gıtmem gerekıyor..uzerımdekı yukten kurtulmam lazım artık bunaldım cunku

Işıklı yol 26-05-2013 09:01 PM

eğer her hangi bir rahatsızlığın yoksa gitmene gerek yok. uzun sürer psikolog ben zaten psikloğa sadece bilmediğin bir rahatsızlığın varsa git diyorum. Yoksa diğer yöntemler daha iyi. İstersen Rumi ve aşkın terapi kitabını bir oku. EFT tavsiye ederim. İyi hissetmek tv de de çok güzel videolar var hastalıklarla ilgili oranında faydası olur. Ve tabi ki telkinlerinde çok faydası var.

beyazhuzun 28-05-2013 06:20 PM

yaş iş yeni bir yer maddi manevi her şey aynı tek fark ailemden de uzak yalnız yaşıyorum. aynı durumdayım. bir gün neşeli iyi diğer gün berbat. kendimde obsesif kompulsif davranış bozukluğu var diye düşünüyorum. bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapma isteği de olmuyor deniyorum sadece o kadar!!!

Işıklı yol 28-05-2013 08:30 PM

Gerçekten beni üzüyorsunuz. Cidden, nasıl yardım edebilirim diye düşünüyorum. Ben birilerini mutsuz gördüğümde endişeleniyorum, üzülüyorum. Elimden her hangi bir şey gelmiyor. Sizlerin bu sözleri beni yaralıyor. Değiştirmek için bir şey yapmak içimden gelmiyor. Neden? Çünkü yoruldunuz. Nereye gideceğini bilmeyen bir kaptan gibi, pusulası bozuk bir gemi gibi rüzgar ne taraftan eserse o yana savrulan gemiler misali..
Bir yön yok, bir yol yok!.. "Yeis mani her kemaldir." demiş büyüklerimiz. Yani ümitsizlik her olgunluğun, her işin önünde ki engeldir. Her işin olgunlaşmasına engeldir.

Ye's öyle bir bataktır ki,
Düşersen boğulursun
Azmine sarıl sımsıkı
Bak ne olursun

Mehmet Akif Ersoy

Işıklı yol 28-05-2013 08:44 PM

Soruyu yüreğinden sor, cevap da yürekten gelecektir. (Omaha Kabilesi)

gülücük2 28-05-2013 09:46 PM

nasıl soru sorcagımı bıle bılmıorum:( aynen artık denemıorum bıleee

beyazhuzun 28-05-2013 10:20 PM

psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor.

Işıklı yol 28-05-2013 10:51 PM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842013)
psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor.

Tamam kabul ediyorum. Bu ülkede psikoloğa gitmek ciddi külfet. Oldukça maliyeti yüksek. Psikologlar ilaç vermiyorlar. İlaç verenler psikiyatrlar. Psikologlar algıyı değiştirmeye çalışırlar. İyi hissetmek tv var. Orada obsesif kompülsif tarifi ve tedavi yolları vardır. Bu hayat insana bir armağan. Bu dünyaya kendimizi gerçekleştirmeye geldik. Hayat amacımızı bulacak ve o işi yapacağız. Ben elimden geldiğince bu manada sizlere yardımcı olmak isterim, çalışırım. Rüyalarınıza danışın. Rüyalarınız size yol gösterir. Birlikte rüyalarınızı çözebiliriz. Bana yazabilirsiniz rüyalarınızı birlikte anlamlarını çözer bir yol buluruz. Biraz gayret biraz inat lütfen. Geçmiş geçti, yarın daha gelmedi. Elimizde sadece bu gün var. Öyleyse sadece içinde bulunduğumuz anın hesabını tutalım. Ve yazın arkadaşlarım. Yazdıkça, kendinizi çözersiniz.

papatya_27 29-05-2013 09:23 AM

pes etmek yok gülücük, beyazhuzun.. şimdi yeniden kalkış zamanı, yeniden uyanış, yeniden diriliş..ne kadar dikenli yollar olsa da çok yaralansanız da bugun yeni bugun..önce inanmak sonra inadına mücadele..bak göreceksınız eninde sonunda zafer sizin olucak..sevgiylee

nuru 29-05-2013 09:26 AM

sen gerçekten istediğin zaman : )

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM.