Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622979)

Işıklı yol 03-06-2013 04:33 PM

Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

ooooo baby yeaaagogogo

Işıklı yol 03-06-2013 04:50 PM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842012)
nasıl soru sorcagımı bıle bılmıorum:( aynen artık denemıorum bıleee

kaybettiğiniz yalnızca kendi hayatınız olacak. Ve dokunamadığınız hayatlar. Sen varsan vardır dünya, kendine yardım edemeyen başkasına nasıl yardım etsin!..

beyazhuzun 03-06-2013 06:05 PM

Alıntı:

jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842517)
hiçbir zaman değişmeyecek.

seni ilgilendirmez zaten!!!

maviinci 03-06-2013 07:42 PM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842589)
seni ilgilendirmez zaten!!!

noluyoooorr ooo67 bakın, hayat ne güzel actionsmile gökyüzü bugün istanbulda masmavi, hava o kadar güzel ki insanın içi böyle mutluluk doluyor, koşup oynayası geliyor çocuklar gibi blissy çocuk değiliz belki blook
ama bu, bizim yetişkin mutluluğumuzun önüne geçemez derty

sonuçta, hepimiz aynı kanepede zıplıyoruz happy6

gülücük2 05-06-2013 03:34 AM

hayat gercekten guzel ancak bu guzelliği farketmek ayda bır olmamalı .....

maviinci 05-06-2013 09:16 AM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842722)
hayat gercekten guzel ancak bu guzelliği farketmek ayda bır olmamalı .....

Zamanin birinde iki tane kiz kardes varmis, NASIL akıllılarmıs anlatamam.
Etrafindaki ve okuldaki tüm bilgi onlara yetmez olmus.

Bir gün anneleri onlari dagdaki bilge BIR adama götürmeye karar vermis.

Kizlar, bilge adamla

Bir süre çok mutlu olmuslar ama sonra sikilmaya baslamislar, "Bilgenin bilemeyecegi bir soru bulmamiz lazim" diye düsünmüsler .........Kizlardan biri bir gün" Buldum! " diye sevinmis."

Iki elimin arasinda bir kelebek koyacagim ve bilge adama soracagim "

Avucumun içinde bir kelebek var. Canli mi, ölü mü?

"Ölü" derse kelebegi birakacagim. canli derse avucumu hafifçe bastiracagim.

Her ne derse desin cevabi bilemeyecek.

Kizlardan birisi kapali tuttugu ellerini bilgeye dogru uzatmis.

Ve sormus:

"Avucumun içinde bir kelebek var: canli mi, ölü mü?

Bilge adam cevap vermeden önce uzun süre kizin gözlerine bakmis, bakmis vecevaplamis:

"Senin elinde kizim. Senin elinde........." canli kalmasi da senin elinde ölü olmasi da.....

Simdi bakin hayatiniza ve mutlulugunuza..

Nerede mi?

Açin avucunuzu..

Sizin ellerinizde: Tam avucunuzun içinde .

böyle gbir hikâye var.. neden olmasın, değil mi guitar ayda bir geliyorsa, belki de sizin ona gitmeniz gerekir.. neden hep ondan birşeyler bekliyoruz 8977 sizi ayda bir ziyaret eden bir arkadaşınız var ve siz ona gitmiyorsunuz.. bize küsmediği için şanslı olmalıyız krzm67 artık durumun farkına vardığımıza göre, onu sık sık ziyaret etmememiz için hiçbir sebep yok gulensmiley

gülücük2 05-06-2013 09:07 PM

ama nasıl ?

maviinci 06-06-2013 10:05 AM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842811)
ama nasıl ?

sana nasılın cevabını vereceğim ama sonunda kendini mutlu hissedeceğine dair bana söz vereceksin smil56 işte, öyle

gülücük2 06-06-2013 10:04 PM

gercekten nasıl ı soylersen kesınlıkle kendımı ıyı hıssedecegım :)

maviinci 07-06-2013 09:23 AM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842960)
gercekten nasıl ı soylersen kesınlıkle kendımı ıyı hıssedecegım :)

nasıl sorusunu hayatından çıkararak guitar mutfağa su içmeye giderken bu soruları hiç düşünüyor musun:

* kaç derecelik açıyla yürüsem?
** bardağı nasıl tutsam?
*** üstünden mi altından mı tutsam?
**** dudak payı bıraksam mı?
***** bırakırsam kaç cm olsa?
****** acaba su doldururken yere dökersem ne olur?
******* temizlemek için hangi bezi kullansam?
******** selpak mı kullansam, filli peçete mi kullansam?
********* amerikan bezi alıp onu da kullanabilirim aslında..
********** amerikan bezi nerede satılır bilmiyorum ki..
*********** bilen birini arayıp sormalıyım.
********** kumaştan, bezden anlayan bir arkadaşım var, onu arayayım.
ararsın, aldığın cevap doğrultusunda aklına şunlar takılır: ********* acaba, oraya gidince nasıl sorsam?
******** adam bane nerede kullanacağımı sorarsa ne derim?
******* ya yanında müşteriler varsa ve ben onların yanında sorduğum için satıcı beni duymazdan gelir ve ben rencide olursam?
****** öyle bir şekilde sorayım ki, beni mutlaka duysun! ama nasıl??
***** başkasına mı aldırsam acaba?
**** nazımın geçeceği birkaç kişi vardır eminim..
*** acaba nasıl söylesem de arkadaşlarım benim için su içmeye gittiğimde yere dökme olasılığım bulunan birkaç damla suyu silebilmem için amerikan bezi alsalar??
** offf,, o zamana kadar su içemeyeceğim blook
* her şeyin içinden bu amerikanlar çıkıyor.. lanet olası federaller 2600

mutluluk için de böyle..

bak; senin nick in gülücük; ben bi zamanlar nasıl güleceğimi düşünürdüm. lan derdim, insanlar bana bakıyor. şimdi ben nasıl güleceğim, diye düşünür ve gülümsememi kontrol etmeye, nasılını düşünerek gülümsemeye çalışırdım. ne oldu biliyor msuun?

hayatım zehir oldu sigrt56 ben öyle saçmalık görmedim, sadece komik bulduğum bir fıkraya gülmek istiyordum ama işin içine nasılı sokunca; suratım dışarıdan nasıl gözüküyor, sol tarafa meyilli mi güleceğim sağa meyilli mi? kaç saniye gülmem gerekir? vs.. bir süre bunlarla uğraştım.. gülemedim ya khkh56 gülmeyi beceremiyordum khkh56 Allah'a şükür, nasılı zamanla çıakrdım aradan ve ne yapmak istiyorsam sadece onu yapmaya başladım.

bak ders konusu da aynı şekilde.. 2 yıldır nasıl çalışacağım, diye soruyorum kendime.. 2 yıldır yerimde sayıyorum. bu yıl toplam 18 dersim vardı, 2 si dönemlik, 16 sı yıllık gulensmiley nasıl diye sordukça hiçbir şey yapamadım, yerimde saymak bile kârdı - gerilere gittim s45apk o yüzden, sen ve istediğin şey arasına giren "nasıl" sözcüğünü ve ona yüklediğin manayı aradan çıkart lütfen.. hayatı kendine daha fazla zorlaştırma, "sadece yap" actionsmile

Işıklı yol 07-06-2013 09:34 AM

Bu kadar harika anlatılırdı. Tebrik ederim ve teşekkür ederim. Ne kadar anlaşılır bir yazı olmuş.superxy

Işıklı yol 07-06-2013 09:35 AM

Şu sayfa değişiyor ve yazdığın her şey bir önceki sayfada kalıyor ya deli oluyorum buna, üfffff

papatya_27 07-06-2013 09:41 AM

bazen işin içinden çıkamadığım anlar oluyordu..gerçekten nedeni "nasıl" daymış...ben de kendime düşeni aldım..teşekkürler maviinci

maviinci 07-06-2013 03:26 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842975)
Bu kadar harika anlatılırdı. Tebrik ederim ve teşekkür ederim. Ne kadar anlaşılır bir yazı olmuş.superxy

çok teşekkür ederim Işık ablacım sevincli

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842977)
bazen işin içinden çıkamadığım anlar oluyordu..gerçekten nedeni "nasıl" daymış...ben de kendime düşeni aldım..teşekkürler maviinci

rica ederim efendim sapkal89 az çok, büyük ölçüde hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz y789

annie hall 07-06-2013 03:31 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842973)

nasıl sorusunu hayatından çıkararak guitar mutfağa su içmeye giderken bu soruları hiç düşünüyor musun:

* kaç derecelik açıyla yürüsem?
** bardağı nasıl tutsam?
*** üstünden mi altından mı tutsam?
**** dudak payı bıraksam mı?
***** bırakırsam kaç cm olsa?
****** acaba su doldururken yere dökersem ne olur?
******* temizlemek için hangi bezi kullansam?
******** selpak mı kullansam, filli peçete mi kullansam?
********* amerikan bezi alıp onu da kullanabilirim aslında..
********** amerikan bezi nerede satılır bilmiyorum ki..
*********** bilen birini arayıp sormalıyım.
********** kumaştan, bezden anlayan bir arkadaşım var, onu arayayım.
ararsın, aldığın cevap doğrultusunda aklına şunlar takılır: ********* acaba, oraya gidince nasıl sorsam?
******** adam bane nerede kullanacağımı sorarsa ne derim?
******* ya yanında müşteriler varsa ve ben onların yanında sorduğum için satıcı beni duymazdan gelir ve ben rencide olursam?
****** öyle bir şekilde sorayım ki, beni mutlaka duysun! ama nasıl??
***** başkasına mı aldırsam acaba?
**** nazımın geçeceği birkaç kişi vardır eminim..
*** acaba nasıl söylesem de arkadaşlarım benim için su içmeye gittiğimde yere dökme olasılığım bulunan birkaç damla suyu silebilmem için amerikan bezi alsalar??
** offf,, o zamana kadar su içemeyeceğim blook
* her şeyin içinden bu amerikanlar çıkıyor.. lanet olası federaller 2600

mutluluk için de böyle..

bak; senin nick in gülücük; ben bi zamanlar nasıl güleceğimi düşünürdüm. lan derdim, insanlar bana bakıyor. şimdi ben nasıl güleceğim, diye düşünür ve gülümsememi kontrol etmeye, nasılını düşünerek gülümsemeye çalışırdım. ne oldu biliyor msuun?

hayatım zehir oldu sigrt56 ben öyle saçmalık görmedim, sadece komik bulduğum bir fıkraya gülmek istiyordum ama işin içine nasılı sokunca; suratım dışarıdan nasıl gözüküyor, sol tarafa meyilli mi güleceğim sağa meyilli mi? kaç saniye gülmem gerekir? vs.. bir süre bunlarla uğraştım.. gülemedim ya khkh56 gülmeyi beceremiyordum khkh56 Allah'a şükür, nasılı zamanla çıakrdım aradan ve ne yapmak istiyorsam sadece onu yapmaya başladım.

bak ders konusu da aynı şekilde.. 2 yıldır nasıl çalışacağım, diye soruyorum kendime.. 2 yıldır yerimde sayıyorum. bu yıl toplam 18 dersim vardı, 2 si dönemlik, 16 sı yıllık gulensmiley nasıl diye sordukça hiçbir şey yapamadım, yerimde saymak bile kârdı - gerilere gittim s45apk o yüzden, sen ve istediğin şey arasına giren "nasıl" sözcüğünü ve ona yüklediğin manayı aradan çıkart lütfen.. hayatı kendine daha fazla zorlaştırma, "sadece yap" actionsmile

Just do it! diyosun yani :) Kendi adıma da teşekkür ederim sevgili maviinci, ufkumuzu genişlettiğin için actionsmile

gülücük2 07-06-2013 10:26 PM

sçok tşk ederimm uzunnnn eğlenceli ve cok doğru bı yazı olmuş.ama sanırım bıraz abartmışsın ..benım sorunum bu kadar abartılı bı nasıl değildi..tabıkı hayatı kaçırmak kısmı doğru ama o kadar durumum vahım dil...benım sorunum daha cok hayatı ırdelemek ve sorgulamakla...nedne bu boyle de şoyle dıllerle....
amaa yınede cok tşk ederım vakıt ayırıp yazını paylaştığın ıcın buda kafamda kısmende olsa bı ampul yaktı.!!:)

maviinci 11-06-2013 10:44 AM

abartınca insanın kafasında daha iyi yer ediyor sevincli kendimdem biliyorum

serpilelif 11-06-2013 03:49 PM

hani bazı insanlar vardır ya önce konuşurlar sonra düşünürler, ben tam tersi fazla düşünmekten konuşamıyorum.
sürekli kendimi irdeliyorum, ne söylesem, nasıl söylesem,,,,
ben düşünürken konular değişiyor, başka konular açılıyor, ben düşünmekle yetiniyorum.
anı yaşamak, aklıma geleni söylemek, düşünmeden tartmadan, hem de başkalarını umursamadan yapabilmek hepsini. ne güzel olurdu y789

gülücük2 25-06-2013 07:17 AM

hayat gercekten boş mu?

maviinci 25-06-2013 07:19 AM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844432)
hayat gercekten boş mu?

benimki değil, seninkiyse senin ellerinde..:)

Işıklı yol 25-06-2013 08:28 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844433)
benimki değil, seninkiyse senin ellerinde..:)

seviyorum yorumlarınıactionsmile

gülücük2 25-06-2013 09:41 PM

benımkıde boş olmamalı ...?

gülücük2 30-06-2013 01:15 PM

bırısı hayatıma gırınce sankı herşey değişmiş oluyorçcıkınca da oyle bıor boşluk depresıf duşunceler yerını bı turlu aydınlığa bırakmıor.demekkı duşunuş şeklının değişmesi lazım ..aradığım ne acaba?bır yerdekı boşluk bunu bu kadar mı değiştirebılır?

maviinci 30-06-2013 01:59 PM

O boşluğu yanlış şeylerle doldurmaya çalışıyor olabilirsin. Önce büyük taşları yerine koyacaksın.. Sonra sırası geldikçe orta ve küçük taşlar.. Yoksa, küçükten başlarsan asıl büyük taşlara, hayatındaki asıl olaya yer kalmıyor. Bu boşluk onun boşluğu olsa gerek, sonra büyük taşların yerine oturmasi için diğerlerinin de mutlaka yerinden oynaması gerekiyor..

gülücük2 30-06-2013 02:48 PM

ne yapmam lazım peki?nasıl bulcam o boşluğu?

maviinci 30-06-2013 03:10 PM

Senin sahip olduğun değerler neye dayanıyor?

gülücük2 30-06-2013 04:13 PM

nasıl hangı değerlerim?

gülücük2 06-07-2013 10:32 PM

çok çalışıorum ama işimde başarılı dılım.
ne yapsam mutsuzum.
yaşama sevıncım ve hıcbışeyın anlamı yok.
ıcımde bı heyecan yok hıcbışeye karşı.
durmadan bı umutsuzluk ve gec kalmışlık hissi var.
yuzumde mutsuz ve kalbımde.
hıcbışey benı heeyecanlandırmıyor.
istek ve umut yok.
yaptıklaırm hep aynı şeyler.
belkdıe hıcbışeyın değerını bılmıyorum.
hayatım başarısız gıdıyor.
ve sanırıms adece zaman harcıyorum..tadı tuzu yok hıcbışeyın.
cevremde kımsem de yok.

bird of paradise 07-07-2013 10:47 AM

nikin çok güzel gülücük, içinde o kadar güzel ki bu niki seçtin, dışarıda arayacak bir sevgi ve başarı yok çünkü sen bir evren sin içine dön ve kendini olumla, sen değerlisin sen mükemmelsin

Sevgi Meditasyonu - YouTube

THE BAKER 07-07-2013 12:08 PM

sevgili gülücük,
hayat bir akıştır. Mutlu anlar da mutsuz anlar da gelip gidecektir. İnsan mutlu olmak ister ama bilmelidir ki mutluluk kalıcı değildir.
Ve emin ol seni çok iyi anlıyorum yalnızlık duygusu insanı bastırdığında birisinin çıkıp seni mutlu edeceğini düşünüyor insan. Aslında mutluluğu kendi içimizde aramaya çalışsak, yani bize mutluluk veren şeyleri yapsak bi şekilde hayatımızı yola sokabilirz sanki.

gülücük2 07-07-2013 02:24 PM

cok tşk ederım en azındna burd ayanlız olmadığımı gormek gzuel byerlerden başilamalıyım ama nerden başlamalıyım ?

nefes_almak 07-07-2013 06:04 PM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844791)
cok tşk ederım en azındna burd ayanlız olmadığımı gormek gzuel byerlerden başilamalıyım ama nerden başlamalıyım ?

merhaba gülücük :) açtığın konuyu ve mesajlarını okuduğumda yazdıklarında aynen kendimi buldum. Bütün hissettiklerimiz aynı. hatta senin durumun benden daha iyi bile diyebilirim. benim alınmış bir evim bir arabam veya çalıştığım bir işim de yok. aynı yaştayız ve şu ana kadar sadece 1 tane kısmetim çıktı. o da boşanmış bir insandı ve yöntem de görücü usulu yöntemiydi. aşk evliliği olmayacaktı eğer kabul etseydim. yani tabi ki reddettim böyle olunca . bence haline şükretmelisin. dünyada şu durumda olan tek insan olmadığını bilmeni istiyorum. Nereden başlamalıyım sorusuna cevap olarak da kilo vermekle başlayabilirsin diyorum. çünkü kilo vermek insanın hayata bakışını çok değiştiriyor. ben bunu yaşayanlardan birisiyim. insanın kendine güveni artıyor :) kendine uygun olabilecek bir diyet ve spor şekliyle yaşamındaki birçok şeyi değiştirmeye başlayabilirsin. yeni kıyafetler filan. ne dersin ? :)

gülücük2 07-07-2013 10:02 PM

kesınlıkle bır haftadır yuruyuşlerıme başladım zaten...bır ay ıcınde 5 kılo...benım hedefım 8 kılo zaten....tşk ederim...ama ev araba vs ınan bana ınsnaın gozunde olmuyor mutluluğu olmadıktan sonra .....ama haklı olbılırısn ben kılo aldıkça mutsuzlaştım ılkonce kılolarımı verıcem...tşk ederım guzel duşuncelerın ıcın...IYIKI VARSIN :)

gülücük2 14-07-2013 11:26 AM

veeeeeee kendım ıcın psikoloğa gıtmeye başladım :) kendım ıcın bışıler yapmaya başladım:)

CHAOS 15-07-2013 12:26 AM

Herkesin sahip olduğu sıkıntılara sahipseniz bunların tek çözümü zaman. Ne kadar enerji sarfetsenizde hiçbirşey birden düzelmiyor. Sizi özgü sıkıntılarınız da zamanla düzeleektir ama bunlar için sizin extra bişeyler yapmanız lazım.

Evlenmek konusunda şunu söyleyebilirim. İş, kariyer, sıkıntılı dönemler, doğru eş bulamama gibi nedenlerden, arkadaşlarından biraz daha geç evlenip mutlu olan birçok tanıdığım var. Bana sorarsanız benim için uzak bi hedef evlenmek, bende yeni sevgili bulma olayını ne zamandır erteliyorum. Şartlar müsait olmuyo. (önemli sorununuz buydu herhalde o yüzden bunun üzerinde durdum. Gereksiz, klişe bi teselli işte)t678

gülücük2 16-07-2013 07:09 AM

gercekten duşuncelermıydı yoksa klişe bır telkınmı:)neyse yınede tşkler:)

sweeet 16-07-2013 04:02 PM

Alıntı:

5.dışardan cok guclu gorunuyorum.
7.can sıkıcı yuz kızartıcı bı olayım yok.
8.hep alnım ak.
Sen olmasını istediğin için mi bunlar böyle yoksa başkalarının senin hakkındaki düşüncelerini gereğinden fazla mı önemsiyorsun?

Geç kalmak diye bir şey yok en doğru zaman var ilişkiler için.

Hayatın her an değişiyor aslında yeni yaşantılar yeni seni oluşturuyor her an. O halde yaşantıları, hissedeceklerini seçebildiğin ölçüde seçmelisin. O zaman özgürleşeceksin istediğin hayata doğru daha kolay yol alacaksın.

İçine sormak zihnini boşalt ve sadece sor cevap öyle umulmadık anlarda gelir ki deneyimlersen anlarsın. Bazen cevap gelir görmezsin sen yine sormaya devm et yine gelecektir o cevap emin ol. Ve daha önemli bir konu da doğru soruları sormaktır.

Hayatın güzelliğini her sabah her öğle her akşam her gece hatta güzel bir şey görebildiğin her an hissedebilirsen değişir hayatın...

Bir çiçek hatta bir böcekle bile onlara, olaylara bakışın önemli. Senin hayatının değişmesi için bunlar önemli.

Nasıllardan kurtulmak güzel olurdu. Düzene güvenmek...

Tebessüm etmeyi ihmal etme her fırsatta düşünmeden, hesaplamadan gülebilmek...
Karma güldüğün kadar ağlamazsın, daha da gülersin. Çok yanlış bir kalıp inanç çok gülersen ağlarsın inancı kesinlikle değişmeli.

Hayat dolduramadığın ölçüde boş. Doldurursan öyle bir doluyor ki :)

Hedeflerle, hayallerle, bunlar için eyleme geçmekle dolar ki hayat...

Ayrıca senin mutluluğun kimsenin varlığına bağlı olmadan şu anda kendi kendine varolabilecek bir şey. Mutluluğunu bağımsız kılarsan da özgürleşirsin. Mutlu olmak için bir çok şeye sahipsin aslında. Hatta bazen sahip olmadıkları için bile mutlu olabilir insan.
Kafandaki düşüncelerin bir çoğunu değiştirmeli, olumsuz düşünce kalıplarını da silmelisin. Düşüncelerin aklına geldiğinde sor kendine; "bunları gerçekten düşünmek istiyor muyum, peki böyle düşününce ne olacak, bunun yerine şöyle düşünsem hayatım nasıl olurdu?" gibi faydalı sorular öneririm.

Değerler konusu için ve diğer bir çok NLP konusu için Anthonny Robbins ten içinizdeki devi uyandırın kitabını okuyabilirsin forumda alıntıları da mevcut uzun ama faydalı bir paylaşımdır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

Forumdaki sabit konuları okumakla da başlayabilirsin.

Telkin dinlemiyorsan hala suçluluk ve ego dinleyerek başlayabilirsin.

Başlangıç noktası önemli mi başla bir yerden sana en kolay gelenden veya en önem verdiğin değişimden. Hepsini aynı anda yapamazsın, yaparsın da etkisi yavaşlar bu sefer de. Şimdi okur okumaz eğer hala bir şey yapmıyorsan sadece kendin için bir şey yap mesela 1 dk boyunda gülümse değişen bir şey olup olmadığını sına.

Şükür egzersizi yap. Zor zamanlarda öyle iyi gelen bir şeydir ki.

Gelelim asıl soruya hayatın ne zaman değişecek. Sen hazır olduğunda, belki şimdi bile başlamıştır değişmeye, sen sadece şimdiye kadar neler oldu, şimdi neler oluyor ve ileride neler olacak bunların farkında olmaya çalış. Başlıktaki sorunun cevabını bence senden başka kimse zaman açısından bilemez.

Bütün mesajları okuduktan sonra içimden geldiği gibi yazdım.

Haydi ne duruyorsun yapılacak çok şey var bak. :)

Faydalı olması dileğiyle

Sevgiler.

heaven28 16-07-2013 04:39 PM

özelden yazdım ama bir problem var galiba gitmedi bsize teşekkür etmek istemiştim saolun sweet

gülücük2 17-07-2013 10:41 PM

kendımı kotu hıssedıorum..nefes alamıorum..bunaldım.istifa etmeyı bıle duşunuorrum...hep bır baskı altındayım
m utusuzm cok...gec kalmışlık dıuygusu var ıcımde....napıcma bılemıorum

sweeet 18-07-2013 12:56 PM

Neden istifa etmeyi düşünüyorsun? Bu her şeyi daha mı iyi yapacak belki de tatile çıkmalısın bir süreliğine, ne dersin? Annenle veya sevdiğin bir arkadaşınla veya fark etmez ki tek başına bile çıkabilirsin. Git 5 yıldızlı veya butik bir otele, şımart kendini, yeni insanlarla tanış.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 PM.