![]() |
Cevap: Benim Hayatım :) Alıntı:
Ya dokunarak daha iyiyim yani bildiğin ciddi ciddi geçiyo çünkü dokunuyorum ovalarken seni seviyorum şimdi burdaki bütün ağrı ve kötü enerji uzaklaşsın hemen şimdi diyorum allahın isimlerinden sevgi anlamını içerenleri sayıyorum ve en büyüğüde ayetel kürsüyü çok okuyorum. Dokunarak daha kolay yani ama dokunmadan bugun ilk defa yapmaya çalıştım belki geçmedi ama o an benim yanımda düzeldi eve gidince yine ağrıdı belkide ama ben o an arındığım için belkide benimleyken iyi oldu |
Merak ettimde ''bu durumu yaşamama sebep olan her ne ise''... cümlesi gerçekten çok güzel bir cümle sana mı ait ? ya birilerine söylemeden edemicem bir yöntem buldum daha doğrusu bir düşünce basit bir yöntemi var bu sayede her ne sorunlarınız varsa çok kısa sürede kurtulabileceksiniz.. fkir yeni geldi aklıma umarım işe yarar. önce yöntemi kendimde uygulucam. şu uyuşukluk tembellik gibi sorunlarımda işe yararsa 2013 sürprizi yapıcam sizlere. :) sevgiyle kalın.. |
Cevap: Benim Hayatım :) utanır insan - YouTube (kusura bakmaayın çok uğraştım ama video olarak paylaşamaadım ağla2) Hihi ozaaman bu çok eski şarkı hepiimize gelsin Utaanır insan böyle güzeel olunurrmuu? dertyskan67hpm1partysmileyf678h Eğleendim ahah İyi geceeler s456 |
''bu durumu yaşamama sebep olan her ne ise'' lafını bu yöntemde duymadım sadece sorun yaşadığında diyelim bi olay yaşıyosun ve o durumdan kurtulmak rahatlamak istiyosun onu söyleyip kabule geçiyorum okadar. Sonra o kelimeyi çok sevdim herşeyde kullanır oldum :D Geerçektenmi büyük merakla bekliyorum azcık ipucu veersen |
Cevap: Benim Hayatım :) okur okumaz dikkatimi çekti zaten o cümlee çok güzell o yüzden merak edip sordum böyle bir cümle duymamıştım hooponopoda çok etkili ve güzel bi cümle :) senem daha geliştirmem lazım yöntemi işe yarayıp yaramadığını bile bilmiyorum ama dua ediyorum işe yaraması içn işe yararsa söz veriyorum sizinle paylaşırım ama önce geliştirip kendimde uygulamalıyım yöntemi.. Sevgiyle kal |
Cevap: Benim Hayatım :) Tamam canım merakla bekliyoruum, çünkü benimde uyuşukluk sorunum var söylemiştim önceki yazdıklarımda.Korkma endişe duyma sadece dene işe yaricağına güven. Biliyosun endişe en kötü enerji. Bence Tanrıya güven sonrada kendine güven olmazsada canın sağolsun dimi ama :) Sevgiler |
|
Cevap: Benim Hayatım :) tamam Efil paylaşıcam ama işe yarayıp yaramadığını önce kendimde test etmem lazım sonrada geliştirmem lazım.. Beklemede kalın. bende heyecanlandım şimdi umarım işe yarar.smil56 |
Cevap: Benim Hayatım :) Her gülücük Tanrı'ya bir teşekkürdür ne güzel bir söz. günlüğünü kitap okur gibi takip ediyorum |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM. |