![]() |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Ne telkin, ne hipnoz, ne meditasyon, ne olumlama artık hiç bişey yapmıyorum. Sadece Allah'a içten dua ediyorum. Ve ibadetlerimi aksatmıyorum. O kadar çalışma yapmama rağmen, ilk kez değişimi hissettim diyebilirim. Hatta çekingenlik kalmadı, ilk kez gördüğüm biriyle bile rahatlıkla konuşabiliyorum. Anladım herşeyin çaresi Allah'taymış. (: Ona yönelmenizi diliyorum... Bana hak vereceksiniz. "Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak." Vee; HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK! BU YAZDIKLARINI COK BEGENDIM ELINE DILINE SAGLIK!!! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Kim ne derse desin, aynanın karşısına geç ve gülümse. Hayat çok anlamlı... |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) İlerde çok ama çok güçlü kadın göreceğim ben burda. Harikasın Zeynep. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Tuhaf geçen bi gün daha, |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Kimse için değişmeyi seçmeyin. Günümüzün şarkısı olsun.(: Model - Yalnızlık Senfonisi (JoyTurk Akustik) - YouTubeYalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte. Acılar gözlerini dikmiş üstüme, nöbette. Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum... Hadi gelin üstüme KORKMUYORUM ! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Günlük şeker hastalığından korkuyorum,bugün kaç litre su içtiğimi hatırlamıyorum.. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) “Gamzelendi gönül yine, Devâsı âh’tır! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Sana yazmayalı ne kadar zaman olmuş böyle.Ama yine de uzun uzun yazmayacağım. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Geçmişi değiştiremeyeceğine göre tatlım şimdi şu an yapabileceklerine odaklan ve olacakları da gelecekte gör. Hayat can sıkmaya değmeyecek kadar güzel. Işık ve umut dolu günler. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |