![]() |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü her gün 1 tanesini 5-6 kere dinliyosun_tabii sırayla en küçük frekanstan en büyüğüne doğru... BUrdan indirebilirsiniz http://www.solfeggiotones.com/sedona1111frequencies.zip |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü 5. döngüye başladım yeni bir kaç telkin ekledim...ARtık alıştım diyebilirim..önceden sabahları biraz başım ağrırdı şimdi iyiyim...inşallah daha da iyi olucam sevgi ve huzurla...:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Alıntı:
paylaştığın için teşekkür ederim. ben de indirdim. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bunları gün içinde dinliyorum telkinlerimide gece dinlemeye devam ediyorum .. frekensaların aslında tekrar başlamana gerek yok ama 3 döngü yapabilirsin... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü merhaba heromaster şimdi bu telkinleri dinlerken yenilerine başlamak uygunmu acaba iyce arastırdınızmı yanlış birşey yapmayalım |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü indirdim peki hangisi en küçük frekans söyleyebilirmisin |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü müzikleri çok sıkıcı |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü heaven bunlar telkin deyil sadece frekans var içerisinde mesaj yok müzikleri sıkıcı geldiyse yeni açtığım konuya bakabilirsin ordaki sesler daha iyi.. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü ben indirdim fakat ileriki aylarda dinlemeye niyetliyim.şimdi elimde çok fazla dinlediğim telkin var. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM. |