| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Subliminal telkinlerim perşembe günü geliyor ben pazartesiden beri erteleme telkinini indirdim parça parça yaklşık 2 saat kadar dinliyorum. Hedef değil, öylesine dinliyorum. Su sesi dinledikçe kendimi bir dere kenarında hissediyorum. Dinle dinle e yeter artık şır şır kalk gidelim der ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 124
124 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Subliminal telkinlerim perşembe günü geliyor ben pazartesiden beri erteleme telkinini indirdim parça parça yaklşık 2 saat kadar dinliyorum. Hedef değil, öylesine dinliyorum. Su sesi dinledikçe kendimi bir dere kenarında hissediyorum. Dinle dinle e yeter artık şır şır kalk gidelim der gibi bir his uyandırıyor. Ertelemeye bire bir olsa gerek :)))) Çok sevdiğim bir olumlamam var. Onu aklım geldikçe söylüyorum. Sonra 3 imajinasyon var 2sini aktif yapıyorum. Bir de sabah akşam 5er dakika ayırmam gereken bir ödevim var. Onu 2-3 kez yapabildim. Ama zaman var hepsi için :) Yaratıyorum zamanı :) Hayatıma katıyorum hepsini.. :) Aslında bir de olumsuzlamam var ama olumlamalar bana öyle keyif veriyor ki.. Hiç onları yapmak istemiyorum. Ajandamda duruyor gerektiğinde çıkarıp yapabilirim ama ihtiyacım yok çok pozitifim hiç öyle düşünesim yok :))) Bir de odağımda çok istediğim bir şey var bu aralar. Olmasını çok istediğim. Hülyalardayım ben çıkamıyorum :))) Gelişmeler böyle arkadaşlar. Sevgiler... :)) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Subliminal telkinlerim perşembe günü geliyor ben pazartesiden beri erteleme telkinini indirdim parça parça yaklşık 2 saat kadar dinliyorum. Hedef değil, öylesine dinliyorum. Su sesi dinledikçe kendimi bir dere kenarında hissediyorum. Dinle dinle e yeter artık şır şır kalk gidelim der ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi