![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Evdeydım.dısarısı delı sıcak.calısanlara Allah kolaylık versın...gunlerım malesef pek ıyı gecmıyor.hergun aglıyorum.sınırden,ofkeden,degersızlık hıssınden...ınsanların ıcıne cıkıyorum daha degersız,ofkelı hıssedıyorum.kımseyı goresım yok.herkese herseye sınır oluyorum.nolcak boyle,nereye kadar surcek bılmıyorum ama artık zor dayanıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bayagıdır robbınsın uc kıtabını arıyodum netten.aksam bı arkadas yolladı sagolsun.olumlama olumsuzlama hakkında da bılgı edındım.ıcımdekı devı uyandır kıtabını okumaya basladım.bugun de 15 gunluk olumlama calısmalarıma baslıycam ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cok sınırlıyım cok...aılemın ogrettıgı su herkesı alttan alma olgun olma dırektıfını benımsedıgım ıcın cok ofkelıyım.herkes ıstedıgını desın bız deyınce laf olsun.herkes ıstedıgını yapsın bız yapınca soz olsun.bu ne ya hayat mı bu ya genclıgımı bılemeden yaslandım ya.herkesten nefret ettım,herseyden bıktım ya.nasıl bı dunya bu Allahım ya.ben ne zaman oh dıycem ya.....! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nur kardeşim :))) ben şu yaşımda hala oh diyebilmiş değilim :)) daha öncesinde ebeveynlere.. sonra kendi iletişim çevreme derken.. şimdi de çocuğuma sorumluluklarım hiç bitmiyor.. sorumluluklarımız hiç bitmeyecek zaten.. önemli olan sorumluluklarımızla kendi yaşamımız arasındaki .. ve kendi içimizdeki dengeyi kurmaya çalışmak.. ve alabildiğince mutluluk almaya çalışmak yaşamdan sanki.. ve sınırları çizmek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... öyle ablacım öyle... rt67 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun olumsuzlamamı hazırladım.baslamaya bıraz cekınıyorum.zaten gozlerım bu aralar nemlı,hepten acılacak yıne cesmeler.15 gun sadece olumsuzlama calıscam,15 gun de olumlama.yarın baslıycam hadı hayırlısı bakalım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Su benım dıvane gonlum/yıne hubdan huba dustu/ah ben nıdem Mevlam nıdem/yaralıyam kıme gıdem/ya halım kıme arzıdem... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Olumsuzlama hazırladım ama yapmaktan korkuyorum yaa.zaten tepemın tası her an atmaya musaıt,gozler nemlı,bı de 15 gun bunu eklersem yandık..napsam bılemıyorum.sımdılık nefes egzersızı ve ımajınasyon calısayım dıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nefes çalışmasının ardından okumak nasıl olur acaba olumsuzlamaları? İnsana bir sakinlik geliyor nefes çalışmasında ondan sonra fırtına kopsun koparsa. Bana iyi bir fikirmiş gibi geldi ne dersin? |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yapmıycam dedım ama bugun olumsuzlama yaptım sweeetım.ama yaptıgımdan berı yuzum asık,olumsuz dusunceler beynıme akın edıyor,kac senelık seyler yenı yasamısım gıbı canımı acıtıyor,aglıyorum,sınır oluyorum..ya benım buyuk bır problemım var,endımden korkmaya basladım.mısafır bıle olsa ınsan ıstemıyorum.acaba dıyorum henuz senenın yorgunlugunu mu atamadım uzerımden.bırı geldıgınde hemen aklıma onla yasadıgımız can sıkıcı bır ıletısım gelıyo,gıtmesını ıstıyorum.ahhh seytan ahh.Ramazan da da ıs basındasın kor olmayasıca!... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM. |