Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   House'un başkalaşım günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617967)

Nazife_p 29-04-2011 12:21 AM

Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

cok alemsiniz cocuklar Allah muhabbetinizi ve dileklerinizi bol etsin insallah.956k
House canim iki parmak dedigin olay EFT tiplamasimi yoksa farkli birseymi
Ben de EFT ye basladim ne kadar guzel birseymis oyle iki tipla isini hallet Yasasiny789
sevgilerimle

house 29-04-2011 12:26 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797253)
cok alemsiniz cocuklar Allah muhabbetinizi ve dileklerinizi bol etsin insallah.956k
House canim iki parmak dedigin olay EFT tiplamasimi yoksa farkli birseymi
Ben de EFT ye basladim ne kadar guzel birseymis oyle iki tipla isini hallet Yasasiny789
sevgilerimle

Yok canım 2 nokta tekniği şöyle oluyor mesela birisinin vücudunda önce sağ elinle bir nokta arıyosun parmağın artık hareket etmeyinceye kadar arıyosun sonra parmak sabit kalıyo sonra sol el parmağı ile başka bi nokta daha buluyosun arada bir enerji olduğunu imgeleyip hissediyosun sonra hakkaeten karşı tarafda ağrı mağrı kalmıyo ben anneme yaptım hala şaşkın nasıl oldu bu diyıy789 ama bunu bide dileklerimiz için yapabiliyomuşuz onu daha çözemedim forumda matrixe hükmedin ve iki noktacınız geldi başlıklarında anlatılmış ama daha bitiremedim çok uzungirlhaha

Nazife_p 29-04-2011 12:33 AM

canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin ben bu iki parmak icinde arastirayim bakalim
sevgiyle kal, isigin hep parlasin insallaht678

house 29-04-2011 12:35 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797256)
canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin ben bu iki parmak icinde arastirayim bakalim
sevgiyle kal, isigin hep parlasin insallaht678

birşey değil canım sende bir araştır ben anlayamadım tam artık sen bana anlatırsın dileklerde nasıl uygulanıyor sende sevgiyle kal öpüyorumgirlhaha

gülücan 29-04-2011 12:36 AM

houseee okudum yazını canım..yine housça housluk bir anlatım olmuşş956k nasıl cümle ama?kaleminden aşkta nasibini almış..ama sonrasında devamı gelmemiş..yok yazdım daha dikkatli bak demeee yoookk baktımm44adevamını yaz..bizde keyifle okuyalım..yazını okıuduktan sonra güzeelll pek bir beğendim diyecektim,öyle bir seçenek yoktu ben de teşekkür iyiyki varsın dedim.biraz vasat kaçtı ama..neyse canım idare et artık..bu arada alemsiniz diyen arkadaşıum nazife sen de katıl beraber akalım alemlere:):zpzp:smil56

house 29-04-2011 12:39 AM

Yaw ama gülücan sen hakkaten alemsin ya Housca Housluk yapmak ha??? çok güldüm ilahi :))) sen varya hep yaz benim günlüğe ne olur ne kadar tatlısın benide gülümsetiyosun iyki varsın :)))

gülücan 29-04-2011 12:43 AM

canım sinerji oluştuyruoruz..enerjimizi gönderdik birbirimize..tesadüf yok..neden house..çünkü enerjilerimiz uyumlu..

Nazife_p 29-04-2011 04:05 AM

kesinlikle katiliyorum dusuncelerimiz, goruslerimiz ve davranislarimizla yayacagimiz enerji birbirimize destek olmamiza yardimci olacaktir. Guzel paylasimlar diliyorum.

Sevgilerimle, hpm2

gobbo 29-04-2011 11:31 PM

House merhaba uzun bir okumadan sonra günlüğünün tamamını okuydum ve inanılmaz hoşuma gitti çok beğendim. Hem bakış açın hem de espirili dilin bu kadar zamandır bu kadar keyif almamıştım. Verdiğin bilgiler hayatına ve deneyimlereine dayandığı için çok daha kalıcı ve etkileyici oluyor sanırım bunu sende biliyorsundur bizler için. Benim günlüğümde vediğin güzel enerji ve tavsiyeler için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana ve hayatta istediklerine kavuşman için bütün güzel dileklerimi ve enerjimi kabul etmeni arzu ediyorum. Mutlu ve huzurlu ol....:=) Sevgiyle kal.....:=)

house 30-04-2011 12:07 AM

Alıntı:

gobbo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797342)
House merhaba uzun bir okumadan sonra günlüğünün tamamını okuydum ve inanılmaz hoşuma gitti çok beğendim. Hem bakış açın hem de espirili dilin bu kadar zamandır bu kadar keyif almamıştım. Verdiğin bilgiler hayatına ve deneyimlereine dayandığı için çok daha kalıcı ve etkileyici oluyor sanırım bunu sende biliyorsundur bizler için. Benim günlüğümde vediğin güzel enerji ve tavsiyeler için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana ve hayatta istediklerine kavuşman için bütün güzel dileklerimi ve enerjimi kabul etmeni arzu ediyorum. Mutlu ve huzurlu ol....:=) Sevgiyle kal.....:=)

bende bu güzel dileklerin ve yorumun için sana sonsuz teşekkürler ederim sanırım bende yaşadıklarımı aştığımı gösterebilmek için espriye vuruyorum ve çoğu zmaan kendimle dalga geçyroum aksi takdirde nasıl dayanacaz yaşadıklarımıza hemde pozitif bir yaklaşım oluyor iyi oluyor,tavsiyelerimde umarım işine yayar bi kişiye bile yardım etsem kardıry789enerjini büyük bir sevgiyle kabul ediyorum sende mutlu ve huzurlu ol inşallah hayattan her güzel beklentin gerçek olsun sana benden sonsuz sevgilergirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM.