![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) cok alemsiniz cocuklar Allah muhabbetinizi ve dileklerinizi bol etsin insallah.956k House canim iki parmak dedigin olay EFT tiplamasimi yoksa farkli birseymi Ben de EFT ye basladim ne kadar guzel birseymis oyle iki tipla isini hallet Yasasiny789 sevgilerimle |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin ben bu iki parmak icinde arastirayim bakalim sevgiyle kal, isigin hep parlasin insallaht678 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) houseee okudum yazını canım..yine housça housluk bir anlatım olmuşş956k nasıl cümle ama?kaleminden aşkta nasibini almış..ama sonrasında devamı gelmemiş..yok yazdım daha dikkatli bak demeee yoookk baktımm44adevamını yaz..bizde keyifle okuyalım..yazını okıuduktan sonra güzeelll pek bir beğendim diyecektim,öyle bir seçenek yoktu ben de teşekkür iyiyki varsın dedim.biraz vasat kaçtı ama..neyse canım idare et artık..bu arada alemsiniz diyen arkadaşıum nazife sen de katıl beraber akalım alemlere:):zpzp:smil56 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Yaw ama gülücan sen hakkaten alemsin ya Housca Housluk yapmak ha??? çok güldüm ilahi :))) sen varya hep yaz benim günlüğe ne olur ne kadar tatlısın benide gülümsetiyosun iyki varsın :))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) canım sinerji oluştuyruoruz..enerjimizi gönderdik birbirimize..tesadüf yok..neden house..çünkü enerjilerimiz uyumlu.. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) kesinlikle katiliyorum dusuncelerimiz, goruslerimiz ve davranislarimizla yayacagimiz enerji birbirimize destek olmamiza yardimci olacaktir. Guzel paylasimlar diliyorum. Sevgilerimle, hpm2 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House merhaba uzun bir okumadan sonra günlüğünün tamamını okuydum ve inanılmaz hoşuma gitti çok beğendim. Hem bakış açın hem de espirili dilin bu kadar zamandır bu kadar keyif almamıştım. Verdiğin bilgiler hayatına ve deneyimlereine dayandığı için çok daha kalıcı ve etkileyici oluyor sanırım bunu sende biliyorsundur bizler için. Benim günlüğümde vediğin güzel enerji ve tavsiyeler için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana ve hayatta istediklerine kavuşman için bütün güzel dileklerimi ve enerjimi kabul etmeni arzu ediyorum. Mutlu ve huzurlu ol....:=) Sevgiyle kal.....:=) |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |