Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   House'un başkalaşım günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617967)

house 27-04-2011 07:31 PM

Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

İnancın büyüsü,inancın gücü bu gece herşeyden çok ihtiyacım var tüm kalbimle inanacağım ve herşey güzel inancım üzere oluyor eminim, inancın gücü herşeyin üstesinden gelir ve Allah'ın izniyle MUCİZE olur :))))

yelda_k 27-04-2011 08:22 PM

istediğin gercek olur inşallahhh

house 28-04-2011 12:30 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797096)
istediğin gercek olur inşallahhh

ayyy evet oluyor oldu bileeeeeeeeeee :))) iyi düşün iyiyi bul dimi???sevincli

gülücan 28-04-2011 02:49 PM

house yine döktürmüşsün ..güzel şeyler paylaşmışsın canım..ben en son istanbul maceranda kalmışım.
şimdi son yadıklarınada göz gezirdim..ama istanbul macerandan bahsederken iyi güzel şeyler yaamışsında ben ne olduğunu anlamadımdusun2. işmi aşkmı paramıı girdi hayatına..yada hepsi belkidee.s456.güzel çekimler diliyorum canım hayatınaa..:zpzp:

house 28-04-2011 07:16 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797166)
house yine döktürmüşsün ..güzel şeyler paylaşmışsın canım..ben en son istanbul maceranda kalmışım.
şimdi son yadıklarınada göz gezirdim..ama istanbul macerandan bahsederken iyi güzel şeyler yaamışsında ben ne olduğunu anlamadımdusun2. işmi aşkmı paramıı girdi hayatına..yada hepsi belkidee.s456.güzel çekimler diliyorum canım hayatınaa..:zpzp:

ben yeterince açıkladığımı düşünüyordum ama sevincliseni mi kırcam söyleyeyim istanbula iş için gittim hatta ondan 1 ay önce tuttuğum dileğin metnide var dikkat edersen sonunda istediğim ortamlarda bulunabiliyorum yani bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallahy789bende burdan adım adım paylaşacağım aşka daha biraz zaman varsmileydance

house 28-04-2011 07:21 PM

Sevgili günlük şu 2 nokta tekniği müthiş yaw :)))) şimdi artık hemen hemen herşeyde onu kullanıyorum en güzelide etrafa şifa dağıtıyorum kim gelip şuram buram ağrıyo dese hemen yapıyorum herkes çok memnun sadece hastalık dışındakki şeylerde tutturamadım ama azimliyim onuda yapacağım :))) buaralar zaten şifa konusunda çok ihtiyacım var dualrım her dileğim şifa üstüne hemen iyileşmesini istediğim biri varda :))) ben her dileğimi gerçekleştirebilecek güce sahip olmayı seçiyorum :))))

gülücan 28-04-2011 10:51 PM

houseeee ozaman ben de senin için bir dilekte bulunayım..yeni başladığın işte parayıda aşkıda tam 12 den vurmanı diliyorum..heyoooo ne dilek amablissyart56art56cilgin897

house 28-04-2011 10:55 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797230)
houseeee ozaman ben de senin için bir dilekte bulunayım..yeni başladığın işte parayıda aşkıda tam 12 den vurmanı diliyorum..heyoooo ne dilek amablissyart56art56cilgin897

yuppiiii sağol canım zaten aşkımda işimle direk bağlantılı Allah söyletti sana ayyyy hadi inşallah :))) eee parada artık aşkın yanında ufak bi teferruat kaldıkrzm67ama olsun hadi odagirlhaha

gülücan 28-04-2011 11:55 PM

wave44ozamaaaannn günlüğünde aşkada yer ver..birde senin kaleminden okuyalım...seviyorum senin anlatımlarını...beğenirsem birkaç güzel dilekte daha bulunurumm belki düşünmem lazımmkahvesmiley

44a

house 29-04-2011 12:00 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797246)
wave44ozamaaaannn günlüğünde aşkada yer ver..birde senin kaleminden okuyalım...seviyorum senin anlatımlarını...beğenirsem birkaç güzel dilekte daha bulunurumm belki düşünmem lazımmkahvesmiley

44a

canımsıngirlhaha bence ama dikkatlice bidaha bak günlüğüme aşkla ilgili uzunucaaaaaaaaaa bi yazım var nasıl görmedin onu ama epey geri sayfalarda sanırım hemen oku beğen ve güzel dileklerde bulun bana plssssy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM.