![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) İnancın büyüsü,inancın gücü bu gece herşeyden çok ihtiyacım var tüm kalbimle inanacağım ve herşey güzel inancım üzere oluyor eminim, inancın gücü herşeyin üstesinden gelir ve Allah'ın izniyle MUCİZE olur :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) istediğin gercek olur inşallahhh |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house yine döktürmüşsün ..güzel şeyler paylaşmışsın canım..ben en son istanbul maceranda kalmışım. şimdi son yadıklarınada göz gezirdim..ama istanbul macerandan bahsederken iyi güzel şeyler yaamışsında ben ne olduğunu anlamadımdusun2. işmi aşkmı paramıı girdi hayatına..yada hepsi belkidee.s456.güzel çekimler diliyorum canım hayatınaa..:zpzp: |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili günlük şu 2 nokta tekniği müthiş yaw :)))) şimdi artık hemen hemen herşeyde onu kullanıyorum en güzelide etrafa şifa dağıtıyorum kim gelip şuram buram ağrıyo dese hemen yapıyorum herkes çok memnun sadece hastalık dışındakki şeylerde tutturamadım ama azimliyim onuda yapacağım :))) buaralar zaten şifa konusunda çok ihtiyacım var dualrım her dileğim şifa üstüne hemen iyileşmesini istediğim biri varda :))) ben her dileğimi gerçekleştirebilecek güce sahip olmayı seçiyorum :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) houseeee ozaman ben de senin için bir dilekte bulunayım..yeni başladığın işte parayıda aşkıda tam 12 den vurmanı diliyorum..heyoooo ne dilek amablissyart56art56cilgin897 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) wave44ozamaaaannn günlüğünde aşkada yer ver..birde senin kaleminden okuyalım...seviyorum senin anlatımlarını...beğenirsem birkaç güzel dilekte daha bulunurumm belki düşünmem lazımmkahvesmiley 44a |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM. |