| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri elisya nın seyir defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkes aynı hisleri yaşıyor. Emin olabilirsin. Sadece yaşanan deneyimler farklı. Ben de hala kendimi değersiz hissediyorum. Ancak olumsuz durumlara odaklanmak durumu çok daha fazla içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Ne mutlu ki ağlamak istiyorsun. Bunun için sevinmelisin. Ağlamak istediğin zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Herkes aynı hisleri yaşıyor. Emin olabilirsin. Sadece yaşanan deneyimler farklı. Ben de hala kendimi değersiz hissediyorum. Ancak olumsuz durumlara odaklanmak durumu çok daha fazla içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Ne mutlu ki ağlamak istiyorsun. Bunun için sevinmelisin. Ağlamak istediğin zaman kendini tutma ağla. Ağlamak arınmanın bir göstergesidir. İçindeki zehiri atmana yardım edecektir. Sonra kendini daha iyi hissedeceksin. İnsanların düşüncelerine çok da takılmamak lazım. Bence sana kendi değersiz hissettiren kişilerden alman gereken dersleri al ve kendinden özgürleştir. Bu tür durumlar için aşağıda linkini verdiğim konuda yazdığım çalışmaları ve içindeki diğer paylaşımları inceleyip uygulayabilirsin. Seni ferahlatacağına inanıyorum. Sevgiyle kal. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri elisya nın seyir defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkes aynı hisleri yaşıyor. Emin olabilirsin. Sadece yaşanan deneyimler farklı. Ben de hala kendimi değersiz hissediyorum. Ancak olumsuz durumlara odaklanmak durumu çok daha fazla içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Ne mutlu ki ağlamak istiyorsun. Bunun için sevinmelisin. Ağlamak istediğin zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi