![]() |
Cevap: elisya nın seyir defteri Selaammm.. Bugün kendimle ilgili bazı şeyler farkettim ve önemli dersler çıkardım superxy.. Eskiden patronlarım bana kızdıklarında benim yanlışım olsun yada olmasın hemen onun hakkında olumsuz şeyler düşünüp onu kafamda kurar, kurar dururdum.. yani böylece ona karşı sürekli negatif düşünce yollardım benden ona doğru bir negatif elektrik giderdi.. Ve her enerji yada düşünce kaynağına geri döndüğü için gene ben negatifliğimle kalırdım.. olan bana olurdu.. Şu son zamanlarda Olumlu düşünmeyle ilgili bu siteden okuduklarımdan ve Zero Limit kitabından sonra artık insanların bana olumsuz davrandıklarında o davranışlarımın benim bir parçam olduğunu ve ben onlara ne kadar negatif elektrik yollarsam yollayayım gene bana geri yansıdığını öğrendim.. bugün mesela patron bana bir şey için kızdı.. ( tamam biraz dikkatsiz de olabilirim.utananadam eskiden olsa ona sayardım söverdim. aptal, manyak ohoooo..) şimdi sorunun benden kaynaklandığını bilerek suçumu kabul ettim. Vee patronuma olumlu düşünceler yolladım.. Bu ilk başlarda biraz zor oldu.. ilk önce yapamayacağımı anladım. dedim ki kendi kendime önce sakinleşmem gerek.. Ve nefes egzersizleri yaptım. düzenli ve derin nefes alışları yaptım. 5-10 dakka. sakinleştim. sonra Patronum için Hipponopono yaptım. Kendimdeki yanlışlığın sorumluluğunu kabul ettim ve bu bendeki programı değiştirmesi için Allahımdan özür diledim. .. Patronumada olumlu düşünceler yolladım.. Evet yaptığım şeyin sorunluluğunu aldım. Şimdi daha huzurluyum sorun yok.. Bugünden çıkarılacak ders -1: İnsanlara olumlu düşünceler yolladığımda olumlu olarak bana geri dönüyor. Eğer olumsuz düşüncelerle onu suçlarsam günüm berbat geçiyor... dl78 o kişi ile aramız daha da bozuluyor. bad45 Bugünden çıkarılacak ders -2: Günümün mümkün olduğunca olumlu geçmesini sağlamaya çalşıyorum. artık olumsuzluklarla günümü mahvetmek ve hatta hayatımı mahvetmek istemiyorum. Çünkü düşünce kalitemi arttırmak ve olumlu frekanslar yaymak hayatı yaşanır kılıyor.. Evet işte bu... t678 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Son bir 2-3 haftadır artık hiç bişi hissetmemeye başladım sevgili günlüğüm. Bi çöküş gibi, mutsuzluk, ümitsizlik, kötü oldum yani. İçim bomboş. Sorunlarda üst üste geldi. sıkıldım. tekrar başa geri dönüyorum galiba dedim. Biraz ara verdim. Dinlendim. Tekrar cdlere döndüm artık cd leri dinlerken vücudum tepki vermediğini farkettim.O baş ağrıları kafa ağırlığı, doygunluk hissi... Ama tekrar burdaki yazıları okuyunca Beynimin artık onları yavaş yavaş kabullendiğini düşünüyorum. İnşallah yanılmıyorumdur. Şunuda farkettim. Öle 2-3 ayda falan 30 yıllık bir geçmişin negatif enerji birikimi, yanlış ve kemikleşmiş düşünce kalıpları yada hayata yanlış bakış açımız zırt diye düzelmiyor. Düzelemiyor malesef. En azından benim. Bu yüzden hiç acele etmeden sindire sindire, zamana yayarak dinlemeyi, tercih ettim bende. Bunun yanında konuyla ilgili kitaplar okuyorum. Yöntemleri deniyorum. Evren hakkında kendimiz hakkında yeni bilgiler ediniyorum. :) Beynimin bu bilgileri kabullenmesi zaman alacaktır. Deneyim gerektirecektir. ispat gerekecek, Bilgi birikimi ve üstadların yardımı gerekecek. herkesin yardımları için şimdiden teşekkürler. Kendimi tanımaya ve hayatımı değiştirmeye karar verdim. Yani bir yola çıktım . Bu günlerde gene dalgalanmalardayım. Gün içersinde ruh halim değişip duruyo. sabah mutsuzken bir şey yüzünden sadece 5 dakkalığına mutlu olup sonra gene karamsarlığa döndüğüm oluyo. İçime dokunsam neyim var benim diyemeden ağlıyorum. Arada kendimdeki değişiklikleri farkediyorum. cd leri dinlerken kendimde olan panik ataklarımı farkettim mesela.. sürekli kendimi ürkek , korkak, başkasının karşısında kekeleyen bir durumda yakalıyorum. acaip korkak biri olup çıktım. İnsan yolda yürürken başına bişi düşecek diyerek ne kadar sağlıklı yaşar.!!! Ne kadar sürer bilmiyorum kalıcı yoksa geçiçimi bilemiyorum. bununda çekirdek inancımdan kaynaklandığını zannediyorum. ama üstesinden gelmeye çalışıyorum. zor çok zor oluyor. Bu konuda sürekli bişiler okuyup bu durumu yenmeye çalışıyorum. Bazen umutsuzluk beni üzüyor. yapamayacağım galiba diye bir his geliyo içimden. İçimdeki sesi kitaplarla yöntemlerle susturmaya onu ikna etmeye çalışıyorum. kendimi dengelemem zor oluyor. aslında cdleri dinlemeden önce böle değildim. Ama içimde yatan çok derinlerdeki bazı kemikleşmiş olumsuz düşünce kalıplarını teker teker su yüzüne çıkarmaya çalışıyor gibiyim. Bunlar çoookk kalıplaşmış artık. içimde sanki beton gibiler. zor kırılacaklar. ama her akşamın bir sabahı vardır. Bakalım beklicez dedikya, bekleyip sabahı görücez inşallah. Daha yolun başındayım...actionsmile -Niye küsersin sen aşka.. çok zor kalbin attıkça.. - Her acıya dayanırdım da.. bana inan bu bambaşka.. Kutsi- Bambaşka.. |
Cevap: elisya nın seyir defteri çok güzel gelişmeler yaşamışsın tebrik ediyorum ve devamını diliyorum :) hoponopono yöntemi bendede bi çok farkındalıklar oluşturdu, gerçekten işleyen bi yöntem , daha yaparken duygu değişimini izliyosun ve hangi konuya yapıyosan , o konunun sendeki parçasını çözüyo ve hafifliyosun :) değişim ilk başlarda daha hızlı oluyo sonraları o değişiklik oturduğu için değişimleri farketmek için kendini daha dikkatli incelemek zorunda kalıyosun :) Ve dediğin gibi 2-3 ayda kesinlikle değişim olmuyo , yani köklü bi değşim , okadar kolay temizlenilmiyo :) bilinçaltında onca senenin ağırlığı var, zaman gelicek eski duygulardan biri tekrar karşına çıkıcak bi anda , bunları yaşabilirsin , arındıkça daha derinlerdeki düşüncler korkular çıkıyo ,bunlardan kendilerini gösterip gidicekler , sadece zaman gerekli :) boşluk hissinide sakın bunalım olarak algılama , şu anda eskileri bıraktığın için kendini boşlukta hissetmen normal, eskiyle bağını kopardıkça yeni düşünceler , ilhamlar gelicek. ve çekim yasasıda daha kolay işlicek. ben bunları yazdım ama yazınızdan yeterince farkındalıklı bi şekilde tekamül yolunda ilerlediğiniz belli , azminiz ve farkındalığınız artarak daim olsun :) |
Cevap: elisya nın seyir defteri Sevgili abcçde, Değerli paylaşım için çok teşekkürler. bende dediklerine aynen katılıyorum. Şuandaki boşlukta olmamın nedeni eski negatif düşüncelerle kendimi perişan etmememden kaynaklanıyor. Yani beyin bişilerle uğraşmayınca boşluk oluyo. bizde onu bunalım, can sıkıntısı gibi görüyoruz. halbuki kötü düşünüp hayatımıza kötüyü çekip yaşamaktansa , böle boşlukta olup bişi düşünmemek en iyisi. Elbet bu boşluğun yerinide iyi düşünceler alacak. bu bi geçiş dönemi oluyo. Dediğim gibi bu durumubizden daha deneyimli insanların yardımıyla daha iyi atlatıyoruz. Sağol. :) İnsan enteresan bir varlık. Neyi kafaya takacağı neyi derinleştireceği bilinmisi çok zor. Ben bendeki düşüncelerimi yakaladığımda buda nerden çıktı diyebiliyorum. Hiç farketmediklerimi içselleştirmişim. Bazı durumlarda geçmiş beni çok üzmüş. Unuttum gitti geçti demişim. ama onların yol açtığı sorunlar ve korkusu çok büyük olmuş. Bendeki duyguları başka başka yerlere vurmuş. Beni bambaşka hale sokmuş. Aciz, korkak, ürkek, sinirli, agresif, dengesiz, ama benim gibi olup, bana benzeyenlerede aşırı derecede yardım sever .. Onları atlatamamışım, travmalar geçirmişim ama dışarı vuramamışım. Dışarı burmaya utanmışım. Benimle alay ederler diye.. aciz görürler diye.. Bu cd leri dinlerken geçmişteki kötü anılarım su yüzüne çıkıyor onlarla tekrardan yüzleşiyorum. Üzülüyorum. boğulacak gibi oluyorum. Yüzleşmelerimlermle henüz nasıl başa çıkacağımı bilmiyoruz. şimdilik... Affedemediklerim var.. Kendimi affedemediğim zamanlar oluyo.. Geçmişimi sevgiyle kabullenmem gerek. Daha zamanı var..... actionsmile |
Cevap: elisya nın seyir defteri Olmalı mı olmamalı mı.. Yoksa hiç değişmemeli mi.. Ama ben değişmezsem, ben olamam ki Görmeli mi görmemeli mi.. Yoksa hiç bakınmamalı mı.. Ama ben bakınmazsam, hiç göremem ki Sevmeli mi sevmemeli mi.. Yoksa hiç beğenmemeli mi.. Ama ben beğenmezsem, hiç konuşmam ki Bilmeli mi bilmemeli mi.. Yoksa hiç öğrenmemeli mi.. Ama ben öğrenmezsem, ben olamam ki. Olmalı mı olmamalı mı.. Yoksa hiç değişmemeli mi.. Ama ben değişmezsem, ben olamam ki. Bülent Ortaçgil.. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Artık telkinleri daha farklı dinlemeye karar verdim. Telkinler çok fazla değildi sadece 4 taneydi ama galiba yetmiyordu. Fazla bir şey farkedemiyordum hayatımda ve ilerlememin yavaşlanmasından = ki zate yavaştı bayaği, değişimler bende yavaş oluyor zor kabulleniyorum. ' hatta durma noktası olmasından korktuğum ve bu kadar yaşadıklarımın boşa gitmemesi için telkinleri farklı şekilde dinlemek istedim. Aslında böle bişiye karar verdiğimde bir plan yaparım ama çok geç olur keşke önceden başlasaydım diyip dururum. Telkinleri gündüz dinleyemiyordum fazla. Sadece akşam ve gece uyurken dinliyordum hepsini. Ama yetmediğine karar verdim. Çünkü telkinler uzun. her biri 10 -15 dakkalık ve 4 tane var, pek istikrarlı olmadı bende.. Bende teker teker dinliyeyim dedim. Geçen haftadan beri sadece suçluluk telkinini dinliyorum. ilk gün 8-9 saat falan dinledim. otururken , tv seyrederken arka fonda çalıyodu. unutmuştum zate. ama yeter artık bugünlük diyip kapatır kapatmaz fecibir baş ağrısı , mide bulantısı,başımda bir ağırlık ve kaldıramıyodum. gözlerim falan ağrıyodu. 3 gün böle gezdim. pazartesi işe gelirken yolda bayılacaktım. 4 aydır dinliyorum artık alıştım pek bi etki etmez demiştim ama demek ki tahmin ettiğim gibi yetmemiş. daha önce okuduğum arkadaşların etkilerinde ya çok abarttıklarını yada kendi kendilerine yaptıklarını zannederdim. ama öle değilmiş. ( pardon yahu.. :))girlhaha ). Bu hafta sürekli suçluluk telkini dinledim. Hafta arası pek vaktim olmadı ama bu hafta sonuda bol bol dinleyeceğim . Gece yatarken bazı şeyler aklıma geliyo. sanki bu telkinleri dinledikten sonra daha bi çok üzüldüğüm konular bir bir o saklandıklar yerden çıkıp teker teker aklıma geliyolar. Zamanında şöle yapmıştım. böle yapmıştım. Özellikle şimdi kaybettiğim insanlara.. :(( Mesela geçen hafta ismi lazım değil biri ile telefonda kavga ettik ( kendisi çok yakın akrabam olur benim ) bas bas bağırdım telefonda ev çınladı yani o derece. Onunla küçüklüğümden beri anlaşaman ve ona karşı bana yaptıkları yüzünden biriken nefret var içinde bunu kesinlikle atmam zor olacak. ona karşı bi sevgim yok saygım da yok ama mecburiyetten konuşuyoruz. akraba işte. Bu nefreti içimden atmakta istemiyorum aslında :P 'yani henüz' affetmek istemiyorum onu . onu kendi yalnızlığı ile ölece yalnız bırakıyorum. ve cezasını veriyorum. Onunla konuşmamam benim içime huzur veriyo. o ve bana empoze ettiği sorunları yokken daha huzurlu oluyorum. Neyse işte kavga ettik ya eskiden olsa günlerce üzülüp. herkese bana bunu dedi bana şunu dedi diye herkese telefon açar ben haklıyım işte dedirtirdim. haklıyım zatan herkes biliyor ama :P bana hep onu idare et diyolar. neden idare edecekmişim ya neden , niye ben idare edicem o neden bana biraz saygı göstermiyor.. Hep ben yapıyorum. bu zamana kadar hep ben iyi davrandım. Ama artık yok. Üzülmüyorum. herkese telefon açıp bana böle böle yaptı demedim. hatta sadece o gün sinirlerim bozukdu. o kadar. Ertes gün normaldim. Artık alıştımda ben mi tınlamıyorum. yoksa telkinlerden mi bilmiyorum. ama telkinler olmassa içim hep suçlulukla dolu olacaktı. ve üzüntülü olacaktım. Geçen gün forumda arkadaşların günlüklerini okuyorum. bi arkadaş benim gibi aynı akrabasına sevgi dolu şeyler yazmış. onu ne kadar sevdiğini ve eskiden beri hep böle olduğunu yazmış ne güzel. keşke bende de böle olsa idi. Eskiden böle şeyler düşünüp düşünüp kafamda kurar kurar olayı büyütürdüm. Şimdi ise gene keşke bizde böle olsaydık diyorum. ama içimde bir üzüntü yok. bu böle devam edecek. ben iyi davransamda davranmasamda. herkesde onun huyunu biliyorsa ben neden paralanayım. suç benim değilki.. aslında eskiden beri biriken nefretten dolayı, benim hayatıma karışmasından dolayı bu nefretim. onu affetmeyeceğim. onun yüzünden çok zor zamanlar geçirdim. çok utandım. bu durumumum ve psikolojimin bozulmasının tek sebebi o hayatımda istediğim yerde olamayışımın tek sebebide o.. şimdi düzelmeye çalışıyorum. ve Onu hayatıma katmayı da düşünmüyorum. Bana sözlerinden ve yaptığı baskıdan dolayı üzmesine izinde vermeyeceğim. o na karşı aşırı nefret duygusu yerine ona karşı hiç bişi hissetmeye bırakacak. bu en büyük cez ona.. Her iyiliği herkese karşı kullanabilirim. am aonun için parmağımı bile kıpırdatmam. aslında şimdi anlıyorum. ben şimdiye kadar hep onu suçladım. ama bundan sonra suçlamayacağım. Onu öle kabul edeceğim. Kendimide onun yüzünden üzmemeye çalışacağım. Neysee telkinleri anlatacaktım. banbaşka olayları anlattım. Aslında yaşadığım şeyden daha önce suçluluk duyduğumu ama şimdi böle bir olay yaşasamda içimde bi üzüntü yada bi suçluluğun olmadığını farkettim. :)) Bu benim hayatım, kimsenin üzmesine izin vermeyeceğim. Kendimin bile.. neseli56 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Merhaba Sevgili günlüğüm :)) Seni özlediiimm hemde çok.. :) sana yazmayalı nerdeyse 1,5 ay oluyor.. vay bee.. sadanim çok uzun zaman geçmiş. amaaaa nedeniii; çünkü kendimi arındırmak ile meşkuldüüm.. En son yazdığım mesajdan sonra ben GMA ( Gümüş Mor Alev ) enerjisine inisiye oldum.. ilk kez bir enerjiye uyumlandım. harika bir enerji, bayıldım.. GMA nın özelliklerini oku oku bitmiyor. yapmaya başladığın anda işe yaradığını, içini bir huzurla dolduğunu hissediyorsun. Telkinlerle harika gitti valahaii.. f678h GMA yı o günden sonra geçmiş karmalarımı temizlemisi, pozitife çevirmesi ve hayatıma bolluk ve bereket getirmesi için her akşam çağırdım. çok güzel hisler yaşadım. Farkındalıklarımve huzurum arttı. Gma yı geçmiş karmalarımın temizlenmesi için yapmaya başlıyalı bir şey farkettim. Ben çoook geçmişe takılıp kalmışım. hergün geçmiş ile yaşıyormuşum sanki. Önemde gelecek yok, hepğ yapmak istediklerim ama uzanamadıklarım varmış sanki .. Arınmayı yaparken sol tarafın yanıyor sağ tarafım üşüyordu. Meğersem geçmişimin ile ilgili sorunlarımın olmasının belirtisiymiş sol tarafımdaki ısınma.. gerçektende ihtiyacım var mış böle bir şeye, bir de o günden beri de sürekli geçmiş ve suçluluk telkinini dinliyorum. 2 ay boyunca her akşam uyguladım :) hayatımda güzel bir enerji var artık. sabah yollarıma GMA enerjisi gönderiyorum. Bir yere girerken önce onu yolluyorum ortamı negatif enerjiden temizlesin diye , iş yerimde masamın üstüne kocaman yanan bir mor alev koyuyorum gün boyu bana enerji ve mutluluk getirsin diye.. Artık nedendir bilinmez ama masamın üstüne alevimi koyduğumdan beri patronum sürekli dışarda oluyor. bana ne iş çıkıyor nede dert girlhahahahaha f678h bu enerjiye bayılıyorum.. Farkındalıklarım sanki daha çok artıyor. istediklerim daha çabuk gerçekleşmeye başlıyor. çünkü olacağını biliyorum. hep olmasını istediğim şeylere odaklanıyorum. ve onlarala ilgili düşlerim var :) :zpzp::zpzp: günlerim böyle geçiyor du derken ! .. :) seneler önce hep Reiki öğrenmek istemiştim. Ama kısmet ilk önce GMA enerjisini uyumlanmakmış. sonra Reiki I. seviyeye uyumlandım. 04.01.2011 de. sertifikamı da aldım. hocamıda çok seviyorum. music45 uyumlanmam harika bişi idi. GMA uyumlanmama benzemiyordu. sanki ondan kat kat daha yüksek , güçlü bir enerji beni sardı sarmaladı uçurdu... sevincli kollarımdam ve bacaklarımdan biri tutuyordu ve alnıma bastırıyorlardı sanki. bir kaç kez nefesim kesildi ciğerlerime hava gitmedi sanki derin derin nefesler aldım. çok güzeldi anlatamam. bunu herkesin yaşaması gerek bence. Allahım ne güzel şeyler yaratmış evrende böyle güzel şeyler varmıydı ya, biz nerde yaşamışız 30 yıldır. İyiki buldum ve ona sahibim. Şimdi Reikide 21 günlük arınma dönemim deyim. çakralarıma bol bol reiki veriyorum. allahım birinin çakraları bu kadar mı kapalı olur yarabbim. enerjiyi yaptıktan sonra boğazım, alnım, kalp çakram, kök çakram hepsi cayır cayır yanıyor ve bu yanmaların geçmesi 1 saati buluyor. Hatta hocamın dediğine göre enerji akışını hissettiğin tarafa doğru tut elini demişti. artık çakra yerlerini bilmesem bile enerji benim ellerimi öyle bir güzel yönlendiriyor ki nereye akacağını çok iyi biliyor neseli56. mesela dünkü arınmamda kalp çakramda nasıl yandı anlatamam tüm ciğerlerime ve hatta sırtıma kadar geldi. sonrada mentollu bişiler yemişim gibi içim yandı :)) su içmek fayda etmiyor kesmiyor yani o derece.. f678h ama göbek çakramın olduğu yer de soğuk enerji geliyor 4897 neden olduğunu sormadım daha hocama normal bişi mi bilmiyorum. yani bu aralar arınma dönemime girdim. ve her gün çakralarıma enerji veriyorum. sanki solmuş, kurumuş bir çiçeğe bol bol su verirmiş gibi:) f678h Reikinin prensipleri var hepsini bu arınma dönemimde yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor açıkcası, Sinirlenmemek elde değil, yada üzülmemek, insanız sonuçta :)) ( buda kendime bulduğum bir bahane.. ) Evreni tanımak ile ilgili farkındalıklarımınartmasına bayılıyorum. hergün yeni bir şeyler öğrenip kuantum sıçraması yapıyorum :)) Bu arada ben unutup neredeyse 2 aydır sadece suçluluk dinliyorum. artık geçmişim ile nasılım bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi olduğum kesin :) ego telkinine geçebilirim. Yavaş ve ağır adımlarla ilerlemek niyetim. öteki türlü koşturmacada hiç bişi anlamıyorum çünkü. Günlerim bol bol reiki ile ilgili bişileri okumak ve aramakla geçiyor.. akşamda eve gelip arınmamı yapıyorum. kitaplarım var okunacak. idrak edilecek ve farkına varılacak daha ... :) hee, birde kendine bir blog açtım. music45 tüümm.. hoşuma giden şeyleri oraya yazıyorum. Ama günlüğüm burada onu burdan yazacağım. :zpzp: evet şimdilik bu kadar bundan sonra bu kadar uzun bir ara vermemeye çalışacağım. :) arınma döneminde neler yaşadığımı yazmaya çalışırım.. şu sözün anlamını daha iyi anladım. KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN REİKİ İLE TANIŞIN. cilgin897cilgin897cilgin897 öpttüüümmm ... |
The Rasmus - In The Shadow ( Gölgelerin İçinde) Dailymotion - The Rasmus - In The Shadows - a Musik video No sleep, no sleep until I'm done with finding the answer (Uyku yok, uyku yok ben cevabı bulana kadar ) Won't stop, won't stop before I find a cure for this cancer. (Durmayacağım, durmayacağım bu kansere bir çare bulana kadar ) Sometimes I feel like going down and so disconnected. (Bazen düşüyormuşum ve bağlantım kopmuş gibi hissediyorum ) Somehow I know that I'm haunted to be wanted (Bir şekilde biliyorum ki, istenmek için lanetlendim ) I've been watching, I've been waiting, in the shadows, for my time. (İzliyordum, bekliyordum, gölgelerin içinde vaktimin gelmesini) I've been searching, I've been living for tomorrows, all my life. (Araştırıyordum, yarınlar için yaşıyordum hayatım boyunca) Oh, oh Oh, oh In the Shadows... (Gölgelerin içinde...) They say.that I must learn to kill before I can feel safe (Diyorlar ki. güvende hissetmek için öldürmeyi öğrenmem gerekiyormuş ) But I. I'd rather kill myself than turn into their slave.. (Ama ben. Onların kölesi olmaktansa kendimi öldürmeyi yeğlerim) Sometimes I feel like I should go and play with the thunder. (Bazen gidip gök gürültüsüyle oynamalıymışım gibi hissediyorum ) Somehow I just don't wanna stay and wait for a wonder (Bir sebepten, kalıp bir mucize beklemek istemiyorum ) Lately I've been walking, walking in circles (Son zamanlarda yürüyorum, daireler çizerek ) Watching, play deaf or something. (İzliyorum, sağırmışım gibi falan yapıyorum) Heal me, touch me, feel me, come, take me higher... ( İyileştir beni, dokun bana, gel, beni daha yükseğe götür) Oh, oh Oh, oh In the shadows... ( Gölgelerin içinde...) I've been waiting ( Bekliyorum ) |
Cevap: elisya nın seyir defteri cat3500 thumbsanim music45 BUGÜÜÜNNN BENİİMMM DOĞUUMM GÜNÜÜMMMM :))) sevinclisevinclisevincli 956k956k956k956k956k956k956k956k956k yuppiiiiiiiii ice1 iyiki doğdum iyiki varım ..y789 heyoo heyooo smileydancesmileydancepartysmileypartysmiley hadi parti verelimm hehehe :)) guitarguitarguitarguitar f678hf678hf678hf678h :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: u859u859u859u859u859 hpm2hpm2neseli56neseli56 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Doğumgünün kutlu olsun canım, Keyifli, neşe dolu, süprizlerle dolu bir gün geçirmeni dilerim. Yeni yaşın mutluluğuyla, bolluğuyla, aşkıyla, sevgisiyle, dostluğuyla birlikte gelsin, Her yeni yaşın sana bir öncekinden iyi gelsin:)) Bu enerjin daim olsun:)) Sevgilerimle |
Cevap: elisya nın seyir defteri dogum gunun kutlu olsunn .mutlu mutluu yaşlaraa |
Cevap: elisya nın seyir defteri teşekkür ederimm arkadaşlar.. :zpzp::zpzp::zpzp: Burayı bulmam tesadüf değil, Önce kendimi bulmak ve hayatımı değiştirmek istedim. Sonrasında hayatımı değiştirmek istiyorum derken, sizleri buldum. İyi ki varsınız, iyiki bulmuşum sizi, artık sizinle birlikte büyüyorum. smileydancesmileydance Bu benim kendime en büyük hediyemmiş sanırsam. girlhaha kendime bu siteyi ve bu sitenin içindeki herkescikleri armağan ediyorum. Ve memnuniyetle kabul ediyorum bu hediyeyi... y789girlhahagirlhaha Bu yaşım çok önemli imiş şimdi farkediyorum. (31) Çünkü ilk kez bu yaşımda, kendim olmayı, hayatımı kendim yönetmeyi ve farkındalığı öğrendim. Daha ilk senem, bu bir başlangıç.. Şuan emeklemekteyim belkide hatta daha bir sürü bilgiyi okuyup öğrenmem farkındalık yaratmam ve bunları hayatıma geçirmem gerek. :))) 956k956k Ama zaten başlamak bitirmenin yarısıdır. Sizlerle tabi.. :) actionsmile |
Cevap: elisya nın seyir defteri Biraz geç kalmışım olsun yine de güzel dileklerimi bırakmak istiyorum sayfana ... Her şeyin gönlünce olduğu , etrafının sevdiklerinle kuşatıldığı , süper yaşlar diliyorum , huzurla ve sevgiyle kalasın nice nice yaşlarda.... |
Cevap: elisya nın seyir defteri merhabaaaaa sevgili günlüğümmmm, canım ciğerimmm,balım,şeker parem, bitaneemmm, sevinclisevincli hihihihi :)) gene uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Galiba ben biriktirip biriktirip yazıyorum sana, kusura bakma olur mu... 956k956k :) Bu arada reiki 1 seviye için 2 Nisanda yeniden uyumlandım. Kısmet böyle imiş.. yakından uyumlandım bu sefer.. tabi tekrar başa döndüm 21 günlük arınma çalışmalarına başladım. şu an 17. günümdeyim. İkinci bir reiki hocası buldum kendime. Hemde yıllar önce evlenip de başka bir semte giden bir komşumuz.. sevinclisevincli meğer çok yakındaymış. bir birimizi face de bulduk. aslında ben gene reiki ile ilgili bişiler araştırırken, birden komşumuzu buldum sayfasına bir baktım Reiki ve kişisel danışmanlık eğitimi veriyormuş.. İşyerinde sevinçten hoplayıp zıplayacaktım nerdeyse. f678hf678hf678h ben mesaj yolladım ve haftasına zaten evinde buluştuk. biraz geçmişten falan bahsettik ve beni 2. kez reiki 1 re uyumladı yani bu tazelemek oluyormuş.. :))) şansa bakamısınız 2. kez uyumlandım haha..partysmiley o gün müthiş bir gündü çok güzel şeyler öğrendim. Benim çakralarıma baktı kök çakramın ve boğaz çakralarımın kapalı olduğunu söyledi. Sonra Aurama baktı. karşımda durup auramı gördü. sarı ve çok tatlı bir eflatunların var dedi. :))) Ama auramda bozulmalarım var mış, Aura düzeltme güçlendirme çalışması verdi. onları yapıyorum. kendisi de meditasyonlardan sonra birden aura görmeye başlamış. kendiliğinden açılmış yani.. Hayatıma bolluk ve bereket getirmem için her akşam Kök çakrama bol bol reiki vermemi, söyledi. Meditasyonlar ile çakralarımı temizlememi ve bolluğu sevgiyle kabul etmemi söyledi. itiraf edeyim kök çakramı hep atlamıştım. Ama asıl en önemlilerinden birisi oymuş. Reiki 2 deki aynalamayı anlattı, pandül ve reiki bebeğini gösterdi. Benim bir sarkaç alıp onu programlayıp çakralarımı kontrol etmemi söyledi. taşları programlamayı gösterdi. bu olanlar 2 Nisan idi. Anlatamam o gün hayatımda bir aydınlanma yaşadım resmen. ne kadar güzel bir dünyaymış Reiki. İnsan sınırlarını zorluyor anlamak için. 2 nisandan beri her akşam uzunca bir süre elimi kök çakrama tutup reiki veriyorum, meditasyon yapıyorum. Auramı düzgünleştirmeye, güçlendirmeye çalışıyorum. Bu arada sürekli hocamla irtibattayım. Okadar güzel bir ışığı var ki anlatamam. insan yanında şifa buluyor sanki.. aydınlanıyor, Buraya kadar güzel, ikinci enteresan gelişme şu, kök çakrama reiki vermeye başlayalı 15 gün olmamıştı daha ( geçen hafta yani) Ve benim şuanda çalışırken maaşım kredi kartlarıma yetmiyordu. 1 yıldır böle sürüp gidiyordu. sürünüyordum resmen :)P sadanim her gün parayı sevdiğimi ve sevgiyle kabul ettiğimi söyledim. ve kök çakrama uzunca reiki verdim. dün eşime çalıştığı bir projeden ekstra para ödemişler. eşim o parayı direk bana verdi kredi kartlarımı kapatmam için. Ertesi gün de kartlarımı kapattık music458977956k çok sevindim. hem parayı çektim kendime hemde reiki de şifa gibi geldi.f678h çok güzeldi ya anlayamam. resmen havadan geldi o para sanki.. Reiki ile şifalanmaya başlayalı hayatım çok değişti. farkındalıklarım arttı. Reikiyi çok seviyorum. O benim kardeşim, annem, babam, canım, hatta sevgilim herşeyim. Bazen gün içinde akıyor ellerimden. o zaman anlıyorum ki birinin ihtiyacı var ya benim yada yanımda olan birinin. Bir enerji bu kadar mı zeki olur yarabbiiim 956k. Akşamları Reiki ile uykuya dalıp, uyurken bile reikim devam etsin ve beni şifalandırsın diyorum. Sen ne güzel şeyler yaratmışsın bizim için. Bu aralar sezgilerime yada içimden gelen sesime kulak vermeyi öğrendim. onunla hareket ediyorum. Reikiye başlayalı içimden gelen sese uyuyorum ve sonuç mükemmel oluyor. Böle reiki ile ilgili bazı notlar almam gerektiği için bir derter almak isiyordum. Bir haftadır gezdim dolaştım,aradım kırtasiyeler de falan bulamadım. Yani var bir sürü defter ama tam da aradığım gibi bir tane yok. kimisi çok pahalı, kimisi kartondan vs... vs.. işte... Bugünde gene dolaştım baktım bulamadım en sonda eve gelirken içimden bir ses çarşıya girmemi istedi ki orada olmazdır diye düşünürüm hep.. girdim çarşıya dolaşırken bir kırtasiye buldum. ama daha çok 1. sınıflar için işler satıyo gibi duruyo içeri girince birden mağaza olduğunu anladım. ve ordan hem çok ucuza hemde bana uygun bir defter aldım.... Ben eskiden sezgilerimle hareket ezmezdim hep mantıklı davranmayı çalışır ve öle hareket ederdim.En doğrusu bu sanırdım. Şimdi içinden bi ses ne derse onu dinleyip onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü sonuç hep mükemmel oluyor. Bunuda reiki sayesinde öğrendim. f678hf678h Bir şey daha farkettim. Eskiden iş ile ilgili bir şeye sıkılsam. o sıkıntım uzun süre devam ederdi. Ben vazgeçene kadar. ama şimdi daha sanki sıkıldığım an şak diye çözülü veriyor. Geçen gün oldu. Allahım sanki melekler var yanımda sıkıldığımda o işi çözüyolar. Çok şaşırıyorum. Bunlar gerçek mi diye de düşünüyorum hep. İşlerimin yolunda gitmesine pek alışık değilim de hihihih :))) y789 Şimdi temiz havada bile gökyüzündeki duaları ve şifaları kabul ederek evime gidiyorum. Bugünde öle yaptım ve aradığım defterimi buldum. bunları fark etmek bile bir mutluluk bırakın olmasını harika... :) bunlar bana anı yaşatıyor. ne geçmişte nede gelecekle olmak ile ilgili düşüncelerimi önlüyor. Zaten Anda yaşamak en güzeli. Herşeyin farkına o an da varıyorsunuz. ama geçmişimizide temizlemeden o anda olmak zor tabi. :) Bunun içindeeee... EFT yi tekrar denemeye karar verdim. ilk yapmaya kalktığımda araya reiki girmişti. Şimdi Reiki ile birlikte EFT yapıcam. allahım onada şifa olmasını dilerim. Önce Reiki kanalımı yapıp tıplayacağım yerlere reiki şifalarınıda tıp tıplıceemm ... music45 hadi bakalım hayırlısııı... :) Birde bugün enteresan bir şey oldu. suyun hafızasına çok inanıyorum. su içtiğim cam bardağımın üstüne önce s.s. yazdım. ( seni seviyorum). sonra içim sıkıldı gene. bu seferde bardağımın üstüne mutluluk yazdım. Kaç dakka geçti bilmiyorum. Bir şey yüzünden dakikalarca kahklaha atıp durduk şirketteki arkadaşla.. enteresan bi olay yada tesadüf bilemiciğiiimm artıkın. Ama ben bardağıma hep s.s. ve diğer şeyleri yazmaya devam edicem. :))) neysem şimdilik bende bu kadar. Destan oldu zaten.. Öpüyorum bol boll seni. :)) |
Cevap: elisya nın seyir defteri Dailymotion - RACHID TAHA - Ya rayah - Musik Kanalı Bugünlerde sebepsiz mutlu olduğum şarkılardan biri... Cezayir kökenli fransız şarkıcı ve Arap rock müziğinin (rai muzik) öncülerinden Rachid Taha.. art56art56 Dinlemeye doyamıyorum kaç gündür.. uy897music45uy897uy897uy897 |
Cevap: elisya nın seyir defteri dinlemeyeli uzun zamn olmuşş .özlemişimmm :) |
Cevap: elisya nın seyir defteri ya keşke o komşudan bende de olsa :( |
Yine bir Gün ama Yeni bir Gün.. Bugünn çook mutluyum yaa :)) sevincli Geçen hafta uyumadan hemen önce.. Allahıma dua edip, meleklerle konuşmak, onların işaretlerini görmek ve onları hissetmek için allahımdan izin istedim. :)) Meleklerin ufak tefek işaretlerini aldım. ama bugün kü haber resmen müthişş.. Beki İkala nın İstanbul da melekler ofisindeki, Melek Meditasyonu na katılacağım. 956k956k Dün face deki kendi sayfasından mesaj yollamıştı. Melek meditasyonu yapacakmış. Rehber meleğimizle buluşma meditasyonu.. Ama herkes telefon ediyormuş ve telefonlar kilitlenmiş. kontenjanda 25 kişi.. Ben şans eseri tekrar okudum bugün ve rastgele çevirdim numarasını, kontenjan bitmiştir ama bir bilgi alayım dedim. . hahaha şak diye asistanı açtı. ve kaydımı yaptı.. art56art56 katılıyorum bendee bu meditasyona. Allahım meleklerle iletişime izin verdiğin için çok şükürler olsun sana. Çok teşekkür ederim.. O0 |
EFT Günlüğüm Merhaba sevgiliiiii günlüğümm, nasılsın :))) Bugün bir karar aldım. Kararım şöyledir.. Duyurulur.. :)) 12389 Bundan böyle çok üşendiğim !!! ama arada sırada yapsamda yararını gördüğüm EFT yi üşenmeden yapmak için günlüğümde EFT günlüğünü de ekliyorum. Şöyleki... Haftada 2 gün Salı ve Perşembeleri kendime EFT yapmaya karar verdim. Ne için yapacam , hangi hislerimi bulup, deşeyip te yapayım demeden sadece o gün yaşadığım bir sıkıntı ağrı yada başka bişi için akşam EFT yapmaya karar verdim. Tabi günün önemine ve sıkıntımın durumuna göre günler değişebilir. İlk bu hafta başı başladım. Hadi bakalım hayırlısı.. 31/05/2011 EFT Günlüğü : Sorun: İş yerinde müdür, benden bişi isterken elim ayağıma dolaşıyor, şaşırıyorum panikliyorum, her şeyi unutuyorum, vs... Sorunun Değeri: 10 puan Nedenler :
Yaptığım olumlama Her ne kadar iş yerinde verilen bir görevi yaparken paniklesem, şaşırsam yada bocalasamda yinede kendimi olduğum gibi , tamamen ve en derinden , seviyorum, kabul ediyorum ve onaylıyorum.. Yinede ben verilen tüm görevleri sakin, dikkatli ve düzgünce yapmayı seçiyorum. Evet işte böle.. yukardaki nedenler EFT yaptıktan sonra aklıma geliyor ve onlar için da durmadan yapıyorum.. En sonunda bol bol esnedim, derin derin nefes alıp verdim, midem bulandı ve yoruldum.. Perşembe günü devam edeceğim.. Sevgiler.. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Merhaba; Artık hatırlıyorum :))) Artık hem dileklerimi söyleme zamanımı hemde olduğu zamanı hatırlıyorum ve gerçekleştiği zamanda evet ben bunu dilemiştim ve şimdi o dileğimi yaşıyorum diyorum. Evet artık her ikisini de hatırlıyorum. Bu ne demek şimdi derseniz şu demek. hani bir şey dilersiniz ve üzerinden uzuuun uzuuun günler haftalar hatta aylar yıllar geçer ve siz o dileği dilediğinizi bile unutursunuz yaa.. İşte bundan bahsediyorum.. artık dileklerimi ve o dileklerim gerçekleştiği zamanı biliyorum, yaşıyorum ve farkediyorum. Mutluyum şükürler olsun. Yüzde yüz hepsi olmuyor. Ama Artık bir kere dilemeyi ve gerisini Allah a bırakmayı öğrendim. zor oluyor. Ama olursa olur olmassa da Allah tan diyorum. Ve ona bırakıyorum. Ben istiyorum hayırlısıysa verir diyorum. Allah a güvenmeyi yeniden öğreniyorum. Dilek dilerken hiç bu kadar huzurlu ve rahat olmamıştım heralde . sanırım püf noktası bu. Çok üst düzeyde bir hayatım yok ama Elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum. İşte bunu farkedince ve Allaha tüm kalbinizle güvenince ve tabiki dileğiniz hayırlısı ise oluyor. Yani Allah kimseyi geri çevirmiyor. Artık daha çok şükretmeye başladım, reiki ile bedenimin ve ruhsal bedenimin enerjilerini düzenlemeye başladım, hayatım bereketlendi.. Meditasyonlarımla farkındalıklarımı arttırmaya çalışıyorum. Yoga ile fiziksel bedenimin farkına varmaya başladım. Sığındığım tek varlık olan Allahım'a tüm günahlarıma ve kusurlarıma rağmen daha çok yakınlaşmaya başladım. ve bunun için ona şükürler olsun. çevreme ne yaparlarsa yapsınlar hep iyi niyetle yaklaşmaya başladım. Ne kadar kötü niyetlerini sezsem de.... Bazen çok sıkıldığımda bir offf çekiyorum içimden o anda Allahın beni hemen duyduğunu anlıyorum. Bana hemen ulaklarıyla ( meleklerim(y)le ) bir haber yollayıp bir dua takılıyor dilime.. Sanki çok eskilerden biliyormuşum da unutmuşum gibi, sanki yarısı dilimin ucunda yarısını da tekrarlayarak çözülüverecekmişim gibi dilimin ucundan. Çook eskilerden derinden geliyor anlamlarını bilmiyorum. O duayı buluyorum internetten. Çok daralıp, sıkıldığınızda okunacak dualar arasında buluyorum duanın anlamını. Anlıyorum melekleri yanımda, şükrediyorum hep. tekrar farketmemi sağladığı için. Bazen gecenin yarısı uyanıyorum. Başka bir duayla. Bu dua ile yatıp sabah bu dua ile uyanıyorum.. anlamı: “Allah en güzel vekildir.'' imiş. Öyledir diyorum. İçimin temizlendiğini yıkandığını hissediyorum. Ama hala kusurlarım olduğunu biliyorum.. Artık insanların fiziksel bedenlerini değil kişilikleri ile farkediyorum.. onları daha çok gözlemliyorum. Egolarını anlamaya çalışıyorum. Artık sıkılmıyorum hayattan eskisi kadar. Hayatın içindeki mutlu anları bulmaya çalışıyorum. İnsanların dikenleri batmıyor yada batmaya başladığı zaman ben başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. Ona hayatımda yer vermemeye çalışıyorum. ( Bu kısım baya zor tabi...) Artık rüyalarımın daha dingin , sade ve yalın mesajları var. ne demek istediklerini anlıyorum. Karman çorman kaçmacalı yada kovalamacalı bir şeyler değil. sakin ve huzurlular. Evet artık hem hatırlıyorum hemde değişiyorum. Ve daha yolun başındayım.. Herkese selam olsun... :) 25889 25889 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bugün farklı bir günmüş gerçekten.. Hem ülkemizin içinden geçtiği bu olumsuz günlerin hem de benim şu günlerimde bir 25 mart günü esiyor... :)) Ülkemizin geçtiği bu olumsuz enerjilerle dolu günlerin bir an önce bitmesini istiyorum. ağla2 Bende ise bu öğleden sonra başladı y789 Akşam ülkemin 3 farklı yerinde 5 farklı kişiyle aynı anda konuştum. girlhaha Hepsi aynı anda whatss upp ta oldu. istanbul - ankara- kıbrıs :)) Ve hepsiyle buluşma sözü verdim. Gerci ikisi akrabam. :)) Hadi bakalım hayırlısı. istanbula gidince ilk fırsatta çok sevdiğim akrabalarıma uğrayacağıma dair söz verdim. Diğer arkadaşım istanbuldan haftaya ankaraya geliyormuş buluşalım dedi. Ordan seminere kaçıcaz. Ona da olur dedim. Diğer iki arkadaşım burda zaten görüşelim dediler olur dedim. :)) Diğer akrabam kıbrıstan gelicek mayısta. ona da hay hay dedim. girlhaha Bunlar arkadaşlarım. Birde haftaya iki tane küçük enerji uyumlanmalarım olucakmış. Birbiri ile çakışmasa bare.. blook Bütün bunlardan önce izmirde yaşayan arkadaşım nisanın ilk haftası gel demişti ve bende olur demiştim. smileydance Hepsine birden gitmek, görmek istiyorum. Bugün neymiş böyle. Kimseye hayır diyemedim. Zaten hayır demek te istemedim. Seviyorum hepsini. Büyük ihtimalle bir iki tanesini erteleyeceğim. bana darılmazlar. Gelen misafirlerime öncelik tanırım :) Hemde günlüğüme tekrar bir merhaba demiş oldum. t678 actionsmile actionsmile |
Cevap: elisya nın seyir defteri Geçmişte kendimi değerli hissetmemiş olabilirim. Ama buna bağlı yaşadığım tüm durumların sorumlusu benim. Tüm bu kararları sevgiyle değiştiriyorum… Bilirim ki özdeğer kişinin kendi iç dünyasında kazanılabilir bir olgudur. Şimdi içime dolan öz değerin ışığını hissediyorum. ''Tüm deneyimlerimden ders alıyorum doğru yerde doğru şeyi yapıyorum giderek gelişiyorum dünyamda hep sevecen yardımcı ve yapıcı insanlar var. Ben hayal edebildiğimden daha fazla mutluluk, sevgi ve paranın hayatıma girmesine izin veriyorum.. Ben her şeyin çaresinin içimde olduğunu biliyor ve inanıyorum.. Allah'ım, bana şükretme bilgeliğini verdiğin için şükürler olsun. Böylece hayatımdaki olumlu şeylere odaklanıyorum, ve daha olumlu şeyleri kendime çekiyorum." Ben güzel dileklerde bulunuyorum, ama karşıma hep farklı şeyler çıkıyor, diyorsun. "Buna dikkat etmelisin, o senin dileklerine değil, niyetin ile ilgileniyor. O senin isteklerine değil, düşüncelerine bakıyor! Ve sen istediklerini değil, düşündüklerini yaşıyorsun!" Bir şeyi istediğinizi bildiğinizde ve fakat gelmediğini, olmadığı fark ettiğinizde, dikkatinizi o şeyin Ol-MA'masına verdiğiniz için, onu kendinizden uzaklaştırırsınız… Bu kadar basit… “O kadar kolay mı eğer isteğim olmuyorsa olmadığını fark etmekten başka ne yapabilirim ki” diyebilirsiniz… Kendinizi olumsuza düştüğünüz anda yakaladığınızda “ Gelmekte olan icin tesekkur ediyorum biliyorum, en hayırlı şekilde, en hayırlı zamanda olacak” gibi bir cümleyi tekrar edin ve gülümseyin… olmuş gibi… zihninizi “yok işte, gelmiyor... gelir mi… bu kadar kolay olur mu… bu da işe yaramıyor… hayat zaten kötü” konusmasını durdurana, tekrar gücünüzü toplayana kadar. Düşüncelerimi seçme hakkım olduğunu idrak ettim. Başkalarının benimle ilgili düşünceleri beni bağlamaz. Ben izin vermedikçe kimse benim düşüncelerimi biçimlendiremez. Kendim için sağlık, mutluluk, huzur, sevgi ve anlayış düşüncelerini seçiyorum. Korku ve nefrete düşüncelerimde yer yok. Şu andan itibaren hayatımın hakimi benim. Bu, hayatımın dönüm noktası… Geçmişimdeki hatalarımı kabulleniyorum ve onlar için kendimi bağışlıyorum, artık geçmişte yaşamaktan vazgeçiyorum. Gelecek ise seçimimi yapmam için beni bekliyor. İşte şu an, yarınlarıma yön veriyorum. Bugüne kadar bizi üzen, inciten olaylar ve insanlarla hep karşılatık. Yaşarken, bizi bu kadar kedere boğan o günlere tekrar göz attığımızda, aslında hepsinin hayat yolculuğumuz için almanız gereken dersler olduğunu göreceksiniz.Hayatta yaşadıklarımızı iyi kötü diye ayırt etmeden olduğu gibi kabul etmektir aslolan. İyi dediğiniz şey gerçekten bizin için iyi mi, ya da bugün kötü diye yorumladığınız şey gerçekten kötü mü? Yaşadığınız her olayın arkasından hayatın bize hazırladığı sürprizleri bekleyin.. Sizin hakkınızı yiyen bir kişiyi, varsa ona teşekkür edin. Size hakkınızı aramayı öğretmiştir. Sizi terk eden sevgilinize teşekkür edin. Çünkü o tek başınıza da tam ve bütün olduğunuzu öğretmiştir. Kavga ettiğiniz arkadaşınıza teşekkür edin. Kendinizi özgürce ifade edebileceğinizi öğretmiştir. Hastalanmış organlarınız varsa teşekkür edin. Onlar size içinde bulunduğunuz ruh halinin farkına varmanızı ve değiştirmeniz gerektiğini göstermeye çalışmıştır. Unutmamalıyız ki onlar hayatımıza ögretmek için girdiler ögrendik ve görevleri bitti artık bizle olmayacaklar. Alıntıdır. (Nrlstyle) |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bugün Kulağımda kulaklıkla radyo dinleyerek otobüste gidiyordum. music45 Çok kalabalık değildi ama ayakta olan insanlar vardı. Birden otobüsteki insanlara bakıp, kim bilir içlerinde nasıl bir ruh, yada dünya vardır. Bu bedenlerin içinde yaradanın tek tek koyduğu nur'u, bir parçası, izi var diye düşünürken buldum kendimi.. Bir iki dakika öylece dalmışım düşünürken. Ve toparlandım. Dünyaya otobüsün içine geri döndüm.. smileydance Kulağımda duyduğum şarkıyla... sevincli Buluşup hayat bulmanın, Ayrıyken kaybolmanın, Belli ki kaderde yeri var Sen başka söylesende içinde Seni kim görse yüzünde Kalbinin Merkezinde yine Benim benim izim var Sen susmak istesende içinde Seni kim görse gözünde Kalbinin merkezinde yine Benim benim izim var (Hande Yener) Cevabımı aldım.. utananadam |
Cevap: elisya nın seyir defteri 02 Haziran 2014, Pazartesi, saat 15:30... sevincli 956k 956k 956k |
Cevap: elisya nın seyir defteri "Buradan" daha iyi bir "Orası" yoktur. "Orası" dediğiniz yer "Burası" olduğu zaman yine "Buraya" kıyasla daha iyiymiş gibi görünen bir "Orası" olacaktır. Hadi sevdiğim şehir "Burası" ol artık... O0 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Sevdiğin şehir sevdiklerin nerede varsa ve neredelerse orasıdır tatlım. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Evet insanın 'sevdikleri' ve hala nerede ' yaşıyorlarsa' ... Ya kalmadılarsa artık. o yüzden bana her yol Roma... 956k gerçi sevdiğim şehir roma değil.. girlhaha |
Cevap: elisya nın seyir defteri Ya da şehrinde seveceğin şeyleri bulmak lazım. Hakkari bile güzeldi hele pikniğe gittiğimiz meralar, balık çiftlikleri, şelaleler, ocakbaşları, nargile keyfi dumanlı dağlara karşı, muhteşem yağmurları, gökyüzündeki ürkütücü yıldırım oyunları, bol bol yağan kardan kardan adamlar yapmak, terasta Şemdinli gecelerini izlemek hatta orada halay çekmek... Ne günlerdi beeee. :D Şimdi sevdiğim şehirde sevdiklerimleyim ama orada da sevdiğim insanlar kaldı. Hayat böyle bir şey işte. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Ne güzell.. yaşadığım çoğu şehirlerde sevdiklerim ve sevenlerim var. hpm2 hpm1 Ama hep derler ya. Sevdiğim başka sevenim başka... Kalbim orda sanki.. girlhaha İşte orası artık burası olsun istiyorum.. partysmiley |
Cevap: elisya nın seyir defteri Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu gece girdik, Hıdırellez başlasııın.. Dilekler yazılıp, Gül dibine konulsun, Sabah erkenden kalkıp hepsi denize dökülsün.. Herkesin dilekleri kabul olsuunn.. Amin.. art56art56956k |
Cevap: elisya nın seyir defteri Yarın akşam Shamanic Özlem Hoca'dan Rakama (Dönüşüm) Reikisi eğitimi.... 956k smileydance art56art56 |
Cevap: elisya nın seyir defteri Hayırlı olsun canım. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Teşekkürler canıım.. :) |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bu insiyasyonumun mükemmel şekilde gerçekleşmesi için koruyucu meleklerimi / üstatlarımı yanıma davet ediyorum. Değişimimin hızlı ve kolay olmasını seçiyorum. tüm enerjilerin yaşamıma aşk, sevgi, bolluk bereket sağlık huzur başarı ve mutluluk getirmesini seçiyorum ve kabul ediyorum..Rakama – Rakama – Rakama “tüm enerjimle olumlu olana odaklanıyorum, olumlu değişim dönemi başlatıyorum. ” |
Teşekkürler. Çoğu zaman içimde bir huzursuzluk oluyor. Geçmesini istemediğim ama sanki hiç bir şeyin de iyi gelmediğini bildiğim bir huzursuzluk. Sanırım sorulardan. Bazen sorular öyle ağır ki. Cevapları yok, beynimin içinde sis bulutu gibi geziniyolar. Sabahları pencereden işe giden insanların koşturmacasını izliyorum. Neden bu koşuşturma? yemek için mi?, ihtiyacı nedir?, kim için, ne için? Hayat gaileleri nedir? Ya ben ? neden sabahları o pencerenin önündeyim.? Benim hayat amacım nedir.? Ben neden evdeyim onlar neden çalışmak zorunda? Onlardan benim ne farkım var? Kendimi bulmaya çalışıyorum, bazen çok yorgun hissediyorum kendimi. Yılmıyorum ama hep şunu yapmalıyım bunu da denemeliyim diyerek ve şükür ki çoğunu da yaparak geçiriyorum. Neden ? Bu sefer benim onlardan farkım ne? Benimkiyle onların ilizyonu nerde başlayıp, nerde bitiyor? Ya sonra ? Kendimi bulabilecek miyim? Bulduktan sonra sırada ne gelecek. Hayata dair isteklerim bitmiyor ki? Geçici amaçlar ile asıl amacım karışıyor bazen. Asıl amacım neydi, kendimi bulmak mı? İyi bir yaşam mı? Mutlu olmak mı? Kendi ilizyonum içinde sorularıma cevap bulmak mı? Doğduk ve ölüyoruz. Bu iki kapı arasındaki yaşananlar içinde en önemli soru nedir? Neden doğduğumuz mu? ne zaman, nasıl öleceğimiz mi? ya da nasıl yaşadığımız mı? Hangi sorudan başlamalı? Bütün sorulardan vazgeçerek, her sabah işe giden insanlar gibi olmayı mı seçmeliyim? Yoksa hayatta, hep sorulara cevap aramak mı gerekir? Ortası yok bende.. Törpülendim. Farkındalıklarım var artık. Bu da soruları getiriyor. Ya cevaplarını? Kendi dünyamızda her şey bir mucize. Kim yaşamak istemezki hayat mucizelerini. Şükürler olsun ki ben gördüm. Bu mucizeleri görmek için daha çok çalışmalı mıyım?............................................ ...... Aynalıklarıma teşekkürler, onlar benim en büyük mucizelerim. Hayat armağanlarıma teşekkürler, onlar benim mutluluk sebebim. Farkındalıklarıma teşekkürler, onlar benim ilizyonumu görme sebebim. Aklımdan geçen tüm bu sorularıma teşekkürler, onlar benim hayata bakış sebebim. Dönüşüme ve değişime teşekkürler, onlar benim diğer yarımı görme sebebim. Hatalarıma teşekkürler, doğru olanı bulma sebebim. Kendime teşekkürler, Bazen içinden çıkamayacak olsam da Beni BEN yapmamı sağladığı için. Yüce yaratıcıma teşekkürler, o benim var olma ve yok olma sebebim. Bu iki kapı arasındaki bana verilen hayata ve bu hayattaki tüm mucizelerime, hediyelerime teşekkürler, Ne olduğumu, kim olduğumu bulma yada istediğim gibi yaşama sebebim. Teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Hayat = seçimler Değiştirmek istediklerin için seçimlerine bir göz at tatlım. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bu havada nezle oldum ya. Dökülüyorum resmen.. Kolumu kaldıramıyorum.. ağla2 ağla2 ooff |
Cevap: elisya nın seyir defteri Sabahtan beri hapşurmaktan içim dışıma çıktı ya.. Rulo peçeteyle eküri olduk resmen.. :((( |
Cevap: elisya nın seyir defteri Şifa olsun. |
Cevap: elisya nın seyir defteri Sanırım aynı zamanda girdik siteye Sweeet'icim. Sağolasın, sen olmasan kimse bir geçmiş olsun bile demeyecek :(( Ne oldu bu siteye böyle ya.. Ya da alıngan yaptı beni bu nezle.. ya da her ikisi de.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 PM. |