| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayatıma şöyle br bakasım geldi vay canına ne kadar da değişmişim 1 buçk yıl içinde hala endişeliyim bazı ümitlerim beklentilerm var herşey istediğim gibi olamıyor henz dört dörtlük temelim var diyemem ama eskiye nazaran katettiğim yol bni şuan çok mutlu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hayatıma şöyle br bakasım geldi vay canına ne kadar da değişmişim 1 buçk yıl içinde hala endişeliyim bazı ümitlerim beklentilerm var herşey istediğim gibi olamıyor henz dört dörtlük temelim var diyemem ama eskiye nazaran katettiğim yol bni şuan çok mutlu ediyr çok daha önceden ildiğim fakat uygulamada üşendiğim öğrenmek için ertlemelerde bulunduğum bu şeyler meğer hayatımın ipleriymiş daha öncden bilebilseydim dedim bnde bu gn ilk defa keşke daha önceden farketsymişim eskiden yaşadğım dertlern veya dert gördüğüm şeylrn küçklüğü zayıflığı -egomun oyunlarıı..hepsini farkedebilseydm .. içimi dökmek geldi bugn hergün pc ye oturmak ve içimde hep bir huzurun olması ne kadar mkemmelmiş geçen yaz tatillerime bakıyorumda ne beklentiler ne isteksizlik muhakkak beğenmediğim birşeyler varmış şimdi bana sorucak arkadşlarım tatl nasıldı ahh harikaydı keşke bitmeseydi diycem bu tarf edemediğim kdar güzl bir şey bu arada geçen gn forumda okuduğm bir çekim yasası yöntemini uygulamıştım..tarh yazıyosun hergn aynı saatte okuyorsun imgeliyrsun vb.. işte o gerçekleştiii ![]() tamı tamına aynısını çekemedim ama benzeri beni buldu hemde aynı tarhte ...keşke ayrıntı vereblsem ama bu isteğimn olması diğer isteklermnde yolda olduğunun habercisi çok şükür çekiyrm çekiyorum her gzelliği içime çekiyorum özüm içim dışım güzellik doluyor ![]() ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayatıma şöyle br bakasım geldi vay canına ne kadar da değişmişim 1 buçk yıl içinde hala endişeliyim bazı ümitlerim beklentilerm var herşey istediğim gibi olamıyor henz dört dörtlük temelim var diyemem ama eskiye nazaran katettiğim yol bni şuan çok mutlu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi