Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim.Ne olur beni mazur görün. Her zaman olduğu gibi yine desteğinizi eksik etmediğiniz için sizlere minnettarım. Böyle güzel bir ailenin içinde olmak elbette bir ayrıcalık ve bu ayrıcalığın kıymetini çok iyi anlıyabiliyorum. Şimdilik ev anlamında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2011, 06:44 AM   #161 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim.Ne olur beni mazur görün.
Her zaman olduğu gibi yine desteğinizi eksik etmediğiniz için sizlere minnettarım.
Böyle güzel bir ailenin içinde olmak elbette bir ayrıcalık ve bu ayrıcalığın kıymetini çok iyi anlıyabiliyorum.

Şimdilik ev anlamında hiçbir girişimim olmıyacak.Birgisayar dışında hiçbirşey almıyacağım.
Çarşamba günü Bakü ye oğlumun yanına hem ziyaret hem de onun işi ile ilgili birlikte karar verme amaçlı gidip bir hafta kaldıktan sonra döneceğim.
Şubat sonunda da dediğim gibi Afrika ya gideceğim için hiçbirşey almama ve yapmama gerek yok.
Şimdilik kendimi misafir olarak görüyorum.
Bu da garip bir duygu aslında kendi evinde daha doğrusu karavanında :) misafir olmak.Daha önce böyle bir duygu yaşamamıştım.

Şimdilerde yangın haberleri daha bir dikkatimi ilgimi çeker oldu.O insanların ruh hallerini en iyi bilenlerden biri de ben oldum elbette ki maddi kayıplarla sınırlı olabilenlerin.Allahım kimselere can acısı tattırmasın.Evim dört duvar kaldı ama bende çizik yok diye düşünebilmeyi istiyen insanlara sabırlar diliyorum.Böyle olduğum için binlerce kez şükrediyorum.
Hekimden değil çekenden sor sözünün anlamını kazandığı nokta burası olsa gerek.

En yakın zamanda sizlere güzel haberler verebilmeyi diliyorum.Zaten hepimizin problemlerinin olduğu bir durumda sizleri üzmeyi hiç istemezdim.

Benim için önemli olan tek şey sizlerle bağ kurabileceğim PC ye sahip olabilmekti.Çok şükür şu anda ona da sahibim.
Elbette ki gittiğim yerden ilk yazacağım şey sizlere olacaktır.
Biliyormusunuz vefa bunu anlıyabilen bunun farkında olabilen için öyle sıcak bir duygu ki ödedikçe insanın içini ısıtıyor ve ben içimi hep sıcak tutmak istiyorum.

Sizlere ödiyemiyecek kadar borçluyum.
Hepiniziçok seviyorum.

İyiki varsınız derdim hep.
Şimdi daha çoksunuz benim için ve iyiki varsınız.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2011, 03:34 AM   #162 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Epeydir yazmamıştım.

12 Occakta Bakü ye oğlumun yanına gitmiştim.Çok mutlu oldu.Yaklaşık bir senedir birbirimizi görmemiştik.Çok iyi oldu kucaklaştık birlikte çok güzel vakit geçirdik.Orada inanılmaz güzel bir çevre edinmiş.Ne yazık ki Türklere olan güvensizliğin zorlukları ile o da bir süre boğuşmak zorunda kalmış ama şu an çok memnun.
Oğlum orada aşçıbaşı olarak çalışıyor daha doğrusu birkaç restoranın koordinatörlüğünü ve danışmanlığını yapıyor.Şimdilerde ufak çaplı da olsa ek olarak kendi işini kurmaya hazırlanıyor.
Bu konuda kendisini sonuna kadar desteklediğmi belirttim çünkü ona her bakımdan güveniyorum ve onu çok seviyorum.
Oturma izni bittiği için ve biraz da izin yapma amacı ile birlikte döndük.Şubatın onunda tekrar dönüp izinlerinialdıktan sonra çalışmaya devam edecek hayırlısı ile.
Şu an Antalya da birlikteyiz.
Evin yandığından ona bahsetmedim.Üzülmesini istemedim.
O kadar sevecen bir çocuk ki.Hem annesi için hem benim için o kadar fedakarca davranıyor ki ben onun yaptıkları karşışında ezik hissediyorum üzülüyorum.Gönlü kalbi öylesine tertemiz ki.
Bakü ye gitmeden önce hem ona hem abisine mail atmış çocukluk zamanlarında kendilerine gerektiği şekilde davranamadığım için üzüntülerimi belirtmiştim.Abisi bana o mail hakkında dönmedi ama o da bana cevap verip "Babacım sen her zaman abimin ve benim yanımda oldun.Bizim senden nasıl şikayetimiz olur nasıl böyle düşünebilirsin biz seni çok seviyoruz" demişti.

Bu aralar çok aşırı kilo almış obez sınırına yaklaşmış.Şu an saat sabaha karşı üç ve o arkadaşları ile buluşup geceyi birlikte geçirdiler birkaç saat önce geldi uyuyor ancak uykusunda nefes alırken öyle zorlanıyor ki baba olarak içim acıyor.
Hiç bu kadar çok kilo almamıştı.Bu konuyu konuşup onu üzmek istemesem de onun için birşeyler yapmam gerektiğinin farkımdayım ancak ne yapabilirim bunu bilmiyorum.
Eğer bu yazdıklarımı okuyorsanız lütfen bu konuda bana yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum sizin yoksa arkadaşlarınızın bu konuda yardımına ihtiyacım var.Umarım faydalanabileceğim fikirleniz olacaktır.

Hepinizi çok seviyorum.

İyiki varsınız.
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2011, 08:45 AM   #163 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Merhabalar karavan;
Mutlu günler geçiriyorsunuz okuduklarıma göre:) Allah daim etsin.
Güzel gelişimlerinizin meyvelerini topluyorsunuz.. Çocuklarınızın sizin gibi sevgi dolu yaklaşan bir babaya karşılığı başka nasıl olabilirdi ki.çok sevindim adınıza..
Oğlunuz mesleğinin cilvelerini yaşıyor olmasından kaynaklı bir problem yaşıyor sanırsam..Obez dünya genelinde bir sorun ne yazık ki..Pekçok hastalığında ilk adımı..Beslenme konularıyla ilgili bir sektörde çalışıyorum..Kilo kontrolü de işimin bir parçası..Dilerseniz bu konuda yardımcı olabilirim..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2011, 09:38 AM   #164 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Karavan abi nasıl güzel bir baba oğul ilişkisi çok sevindimmmmm...
Kilo konusunda konuşmak yerine onu spora teşvik edebilirsiniz. Oğlunuzu tanımadığım için tepkisini ve kırılma durumu hakkında hiçbir şey diyemiyorum . ( Ben de üniversitedi kilolu biriydim ve herkes ama herkes ailem ve arkadaşlarım hatta evlenme teklif edenler bile :) Zayıflamalısın diyorlardı ) Az ye , rejim yap deyip duruyordu herkes bana da , kilomu problem etmiyorum , kilomu problem edenleri hiç problem etmiyorum yanıtım oluyordu. Ve bana zayıfla dendikçe yemem artıyordu .
Bitirme tezi aşamasındaki iştahsızlık ve sporla çok zayıfladım. Bu sefer de ne kadar zayıfsın biraz fazla ye kilo al demeye başladılar .
Yani demem o ki yemekle ilgili söylemler ters tepebilir yapabilirsen spora yönlendir ki spora başladığında yemesine de dikkat edecektir gibi geliyor . Kolay gelsin inşallah zayıfladı filinta gibi delikanlı oldu haberlerini de en kısa zamanda alırız.
Sevgiyle kal...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 08:53 AM   #165 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar karavan;
Mutlu günler geçiriyorsunuz okuduklarıma göre:) Allah daim etsin.
Güzel gelişimlerinizin meyvelerini topluyorsunuz.. Çocuklarınızın sizin gibi sevgi dolu yaklaşan bir babaya karşılığı başka nasıl olabilirdi ki.çok sevindim adınıza..
Oğlunuz mesleğinin cilvelerini yaşıyor olmasından kaynaklı bir problem yaşıyor sanırsam..Obez dünya genelinde bir sorun ne yazık ki..Pekçok hastalığında ilk adımı..Beslenme konularıyla ilgili bir sektörde çalışıyorum..Kilo kontrolü de işimin bir parçası..Dilerseniz bu konuda yardımcı olabilirim..

Sevgiler..
Öncelikle özür dilerim.İlgisiz kaldığımı düşünmeyiniz.Oğlumla birlikte İzmirde idik o sebeple nete giremedim.Şimdi döndüm ve size yazıyorum.
İlginiz için teşekkür ediyorum.
Oğlum için önerilerinize açığım.
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 08:59 AM   #166 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karavan abi nasıl güzel bir baba oğul ilişkisi çok sevindimmmmm...
Kilo konusunda konuşmak yerine onu spora teşvik edebilirsiniz. Oğlunuzu tanımadığım için tepkisini ve kırılma durumu hakkında hiçbir şey diyemiyorum . ( Ben de üniversitedi kilolu biriydim ve herkes ama herkes ailem ve arkadaşlarım hatta evlenme teklif edenler bile :) Zayıflamalısın diyorlardı ) Az ye , rejim yap deyip duruyordu herkes bana da , kilomu problem etmiyorum , kilomu problem edenleri hiç problem etmiyorum yanıtım oluyordu. Ve bana zayıfla dendikçe yemem artıyordu .
Bitirme tezi aşamasındaki iştahsızlık ve sporla çok zayıfladım. Bu sefer de ne kadar zayıfsın biraz fazla ye kilo al demeye başladılar .
Yani demem o ki yemekle ilgili söylemler ters tepebilir yapabilirsen spora yönlendir ki spora başladığında yemesine de dikkat edecektir gibi geliyor . Kolay gelsin inşallah zayıfladı filinta gibi delikanlı oldu haberlerini de en kısa zamanda alırız.
Sevgiyle kal...
Güzel bacım ilgine teşekkür edrim.Geç cevabım için de özür dilerim.
Senin de dediğin gibi ters tepme durumunu göz önünde bulundurarak o konuya hiç girmiyorum.Sporla ilgilenmeye pek zamanı yok ilave olarak pek gönlü de yok.Şimdilik onunla daha fazla ilgilenmekten başka birşey yapamıyorum ama inanıyorum ki yakın zamanda olmasa da sevineceğin haberi verebileceğimi umuyorum.
İyiki varsın kardeşim.
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 09:30 AM   #167 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Karavaaaaaann,

Buradasın, gelmişsin inanamıyoruuuuummm. Çoook sevindimmmm. Hoşgeldin, oğlunu da getirmişsin harika gerçekten??? Ne kadar kalacak abi oğlunn???? Ne kadar mutlusundur kimbilir??? Biliyor musun bize evi ev yapanın içinde yanan ışıktan ibaret olmadığı, asıl içinde yaşayanlar olduğunu bir kez daha gösterdin.
O dört duvar seni oğluna kavuşturdu. Gerçekten her olayın altında hiç beklemediğimiz bir hayır çıkıyor.
Hayatınızın sevgiyle, mutluluklarla dolu geçmesini dilerim:))

İyi ki varsınız
Size kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 10:29 AM   #168 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Bakü dönüşünde Antalya da üç dört gün geçirdikten sonra oğlumla birlikte İzmir e gittik.Bakü ye gitmeden önce altı yedi gün de İstanbulda kız arkadaşı ile vakit geçirmek istediği için o bugün İstanbula hareket edecek.Bense dün Antalya ya döndüm.
Onu şimdiden özlemeye başladım bile.
Çocuklarımla birlikte çok güzel vakit geçirdim.Büyük oğlum Manisa Salihlide eşi ile birlikte çalışıyor.
Eşi de ziraat mühendisi.Kısmet olursa Mart gibi bir de bebekleri olacak.Böylece bende dedeliğe adım atıcam.

Kendi tarafımda İzmir deki günlerim çok çok güzel geçti ancak Annem ve babam tarafında yaşadıklarım için aynı şeyi söyliyemiycem.
Babam seksen dört yaşında ve artık güçten düşmüş durumda zaman zaman nefes almada zorlanıyor buna ilave olarak kalp yetmezliği de merdivenleri ikişer üçer çıkan adamı esir almış durumda.
Şubat ayı sonunda Tanzanya ya en az bir yıllığına gitme durumumu gözden geçirmek durumunda kaldım ve gitmeme kararı aldım.Oradan kazanacağım paranın geride kalan pişmanlığıma çare olamıyacağını düşünerek.
Bunu annem ve babamla da paylaştım.Hem İzmirde bir ev kiralamayı ve onların yakınlarında olmayı düşündüğümü de söyliyerek.
Babam her ne kadar istemiyor görünse de, ben öyle olmadığını hissettim belki de öyle istediğim için di bu.

Kendi ailem olmasına rağmen onların yanında hiç mutlu ve huzurlu olmadım, yine tıpkı eski günlerdeki gibi.
Hep oturduğum yere eğreti oturdum yattığım yatakta huzursuz oldum.
Her an bir hata yapıcam da, babamdan laf işiticem korkusu hiç yalnız bırakmadı, bunca seneye bunca yaşıma rağmen.

Daha önceleri de yazdım.Babam sürekli azarladı aşağıladı bağırdı küfürler etti konuşma, kendimizi müdafaa fırsatı vermedi ve kapıyı çarpıp çekip gitti her defasında.
Çocukluğuma baktığımda sevindiğim üç resim gelir gözümün önüne.
Bir tanesi o basit mikadan küçücük bir dürbündür limon sarısı renkli.Hani arkasına bir film karesi koyarsın da merceğinden bakıp o kareyi seyrettiğin.

İkinci resim babamın bana yarım gününü ayırıp tahta Sana kutusundan yaptığı filim oynatma makinesiydi.

Son resim de bir akşam üzeri evin önündeki taşın üzerinde otururken verdiği üç tane parlak ciltli A4 ten biraz daha büyük boyuttaki çizgi romanlardı.

Başka birşey hatırlıyamıyorum ne kadar zorlasamda.Kavgadan gürültüden küfürlerin arasından başkaca birşey çıkaramıyorum ne yazık ki.

İçeride üzerimi değişirken babamın beni anneme "Bu adam hiç değişmemiş adam olmamış " cümlesi ile başlıyan şikayetini duydum bir ara.Merak edip içeri girdim ve "Nedir baba? " dedim."Yine ne hata yaptım ben?"

Annecim ben geldim diye deli divane oldu neler neler yapmadı ki benim için.
Sevdiğim yemekleri bir bir hazırladı.Allah razı olsun elleri dert görmesin.

Hatam da şuymuş.Annem salatayı ayrı tabaklarda hazırlamış turşuyu da ortaya koymuş.Ben de çatalımla o turşudan almışım.Herkes benim çatalımı soktuğum şeyi yemek zorunda değilmiş.

"Baba" dedim."Bu kadar mı önemliydi bu konu.Ben den sonra o turşuyu dökseydin.Bunca sene sonra kırgınlıkları gidermeye çabalarken yaptığın doğrumu.Ben hastalıklımıyım.Benim gurur duyacağın hiçbir özelliğim yokmu."

Tüm bunları sakin söyliyebilmeyi çok isterdim ancak hüngür hüngür ağlamaktan kendimi alamadım.
"Babacım" dedim "Ben elli yedi yaşındayım ve hala lüks yerlere giremiyorum,girsemde zorlanıyorum.Niye biliyormusun.Sen beni hep aşağıladığın için.Ben hala ilişki kurabilmek için ne kadar zorlanıyorum biliyormusun senin bunlardan haberin varmı ha babacım"......ve buna benzer daha pek çok şey söyledim gözlerimde sicim gibi yaşlarla.....
O hasta hareket etmekte zorlanan insan gitti yerine hep aslan gibi kükreyen babam geldi.Bu sefer bana değil kendine küfür ediyordu.
Aslında banaydı yine bütün hakaretleri, ondan üzüntüsünün belirtisi bir suskunluk beklerken.
Annecim perişan oldu gözyaşlarına boğuldu."Ben çok mutluydum annem bu kadarına bile hakkım yokmu" diyerek ağlayışını bana sarılışını unutamıyorum evden çıkarken.

Yıkıldım bir kez daha yıkıldım.Belki de bu son yıkılışım oldu.Büyük bir sevinçle girdiğim kapıdan gözyaşları içinde ayrıldım.

Babam bugüne kadar yoktu.Bundan sonra da olmıyacak.
Annemi hergün arıyorum,uzun uzun konuşuyoruz.

Benim için ördüğü kazağı giyiyorum.Öylesine sıcak tutuyor ki...........
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 10:41 AM   #169 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karavaaaaaann,

Buradasın, gelmişsin inanamıyoruuuuummm. Çoook sevindimmmm. Hoşgeldin, oğlunu da getirmişsin harika gerçekten??? Ne kadar kalacak abi oğlunn???? Ne kadar mutlusundur kimbilir??? Biliyor musun bize evi ev yapanın içinde yanan ışıktan ibaret olmadığı, asıl içinde yaşayanlar olduğunu bir kez daha gösterdin.
O dört duvar seni oğluna kavuşturdu. Gerçekten her olayın altında hiç beklemediğimiz bir hayır çıkıyor.
Hayatınızın sevgiyle, mutluluklarla dolu geçmesini dilerim:))

İyi ki varsınız
Size kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
Bluepebbles canımsınnnnnnnnnnnn

Duygularını satırlarına o kadar güzel yansıtıyorsun ki okurken insanın içinin ısınmaması mümkün değil.

İnsan evinin yanmasından mutlu olmaz ama ben evimi kaybettiğime artık hiç üzülmüyorum.
Evimin yanmasından şu an yaşadığım güzelliklerin hayrı çıktı ve ben dediğin gibi çok mutluyum.
Başıma gelen herşeyden dersimi alıyorum.
Artık eskiye asla bağlı değilim.
Benim sıkı sıkı bağlı olduğum bana mutsuzluk veren herşeyimi güzel tanrım "Sen bırakmıyorsun ama ben seni sevdiğim için mutluluğun için bunları almak zorundayım" diyerek aldı.
Şimdi arkama bakmayı unutttum.Artık önüme bakıyorum.
Çok güzel dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum.
Üç beş satırınla beni çok mutlu ettin.

Seni çok seviyorum.
Sevgi ile kucaklıyorum.
Gerçekten iyiki varsınız hepiniz.

__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 01:34 PM   #170 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bluepebbles canımsınnnnnnnnnnnn

Duygularını satırlarına o kadar güzel yansıtıyorsun ki okurken insanın içinin ısınmaması mümkün değil.

İnsan evinin yanmasından mutlu olmaz ama ben evimi kaybettiğime artık hiç üzülmüyorum.
Evimin yanmasından şu an yaşadığım güzelliklerin hayrı çıktı ve ben dediğin gibi çok mutluyum.
Başıma gelen herşeyden dersimi alıyorum.
Artık eskiye asla bağlı değilim.
Benim sıkı sıkı bağlı olduğum bana mutsuzluk veren herşeyimi güzel tanrım "Sen bırakmıyorsun ama ben seni sevdiğim için mutluluğun için bunları almak zorundayım" diyerek aldı.
Şimdi arkama bakmayı unutttum.Artık önüme bakıyorum.
Çok güzel dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum.
Üç beş satırınla beni çok mutlu ettin.

Seni çok seviyorum.
Sevgi ile kucaklıyorum.
Gerçekten iyiki varsınız hepiniz.


Sabah sabah haberini alınca ben de çoooooook mutlu oldum Karavancım.
Önümüzde güzel yollar var çok şükür.
Bazen bizi bizden fazla düşünen birilerini hissetmek umutlarımızı
ayakta tutmaya yetiyor gerçekten.

"Sen bırakmıyorsun ama ben seni sevdiğim için mutluluğun için bunları almak zorundayım" diyerek aldı.
Şimdi arkama bakmayı unutttum.Artık önüme bakıyorum.

demişsin, çook sevindim. Yolun açık senin.

Hani deriz ya, "su akar, yolunu bulur", diye

İşte senin yolun... ya bu hayatı yaşarsın, ya da yaşatırız hesabı olmuş...

Mutlu mesud yaşayın hep birlikte

Sevgilerimle :)
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim.Ne olur beni mazur görün. Her zaman olduğu gibi yine desteğinizi eksik etmediğiniz için sizlere minnettarım. Böyle güzel bir ailenin içinde olmak elbette bir ayrıcalık ve bu ayrıcalığın kıymetini çok iyi anlıyabiliyorum. Şimdilik ev anlamında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.