![]() |
Ynt: sevgili dünlük... herşeyde bir hayır vardır belkide bunu yaşaman gerekiyordu böylesi iyi oldu sende biliyorsunki hayatta hem iyi hem kötü var yaşadğımız olumsuzluklar bizi olgunalştırıp güçlenmemizi sağlarlar üzerinden kısa bir zaman geçince sendeki etkisi de hafifleyecek daha farklı bakmaya başlayacaksın duyarsızlaşacaksın hismiley |
Ynt: sevgili dünlük... çok teşekkür ediyorum sevgili asalet, foto mümin, nemesis desteğiniz için... Sevgili dünlük evet uzun zaman dır pc nin başına geçmiyordum çünkü atlatmam gereken bir kpss sınavı vardı çok yoğun çalıştım. eğitim sınavım süperdide sabah ki sınav beni çok zorladı bisiklet umarım türkiye geneli benim gbibdirde atanma şansım yükselir hayırlısı tabiki öncelikle ama ATANMAK İSTİYORUM BEN YAAAAAA gulensmiley |
Ynt: sevgili dünlük... dünlüğünüz hayırlı olsun... elde var olnalarınızın tamamına ulaşmanız, çooooooook daha güzel çooooooooook daha olumlu çooooook daha kalıcı değişimlerde olmanız, dünlüğünüzde bunları bizimle paylaşmanız temennisiyle... sevgiler... kiss3 |
Ynt: sevgili dünlük... merhaba sevgili dünlük uzun bir aranın ardından (malum sınav) yeniden kendini bakıma almanın zamanı geldi gül bahçemde ki yabani otların sayısı artmış onları temizlemek lazım o yüzden bugünn hemen kendime kulaklık alıp -diğerleri bozulmuş- telkin dinleme işine devam ediyorum bu arada yaz tatilim boyunca forumuda derinlemesine inceledikten sonra işime yarıcak yöntemleri belli bir sıra ile uygulamaya başlayayım. daha önceki denemelerim sonuç vermişti ama kendime ayıracak pek vakit bulamamıştım artık vaktim bol başlıyorum yenideeeeeeeeeeen.... hoşça bak zatına dünlük |
Ynt: sevgili dünlük... Hayırlı olsun canım smiliyface buradaki satırlarının her kelimesinin güzelliklerle dolu olmasını dileğiyle kiss3 |
Ynt: sevgili dünlük... uzun zamandır yazmıyorum sana dünlük yaa. okul bitti sayılır yaz okulunu saymassam kpss felaket sanırım bu yıl olmucak.. kendimi bakıma aldım güya maskeler ballar yağlar falan ama önemli olan önce ruhu bakıma almak. çabuk sıkılıyorum dünlük ya noluyo bana ne güzel uyguluyorum e sonuçta alıyorum bi yerde hata yapıyyorum ama nerde gün de 12 13 saat uyuyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum öle moron moron geziyorum evde. bişey yapmam lazım ama nerden başlıcam şöle yeniden bi silkelenmek istiyorum ama yorgunum ya uğraşmak mı istemiyorum . düşük enerji modunda çalışıyorum şu sıralar..... catsle |
Ynt: sevgili dünlük... dünlük hayat kısa sihirlide olmadığıma göre bişeyler yapmam lazım... bişeyler yapmam lazım bişeyler... ama hereyden önce gelişimin yavaş yavaş ve zaman içerisinde olucak. hadi dünlük yine yeni yine yeniden 2600 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 PM. |