![]() |
Ynt: sevgili dünlük... ben bide bu çekim yasasını uygulamaya başliim dünlük ... sıkılıyo canım bugün yaa sıkılıyo bad45 |
Ynt: sevgili dünlük... Alıntı:
|
Ynt: sevgili dünlük... Evet cezerye, bildiğin tüm tekniklerle bilinçaltına saldır ve patronun kim olduğunu göster (: nefes egzersizi, yatmadan önce 2-3 satırda olsa yazabileceğin bir ajanda (kendine çekmek istediklerini yazabilirsin), sedona yöntemi (kendine soruyorsun ve verdiğin cevapla bilinçaltın ona odaklanıyor), gün içinde 17 saniyelik olumlamalar, günde yarım saat meditasyon, tekniklerim bunlar, bu sitede kendi hayatımı anlamlandıracak ne varsa çok kopya çektim, mutluluğun peşindeyseniz siz de eğer çok çok okumanızı sitede kendinize uygun yöntemleri seçmenizi tavsiye ederim. Sevgilerimle kiss3 |
Ynt: sevgili dünlük... teşekkür ediyorum sevgili tatlı cadı ve resureksiyon desteğiniz ve tavsiyeleriniz için kiss3 nefes egzersizleri gerçekten işime yaradı resureksiyon yalnız sedona yöntemi hakkında bir bilgim yok siteyi kurcaliim biraz blook ....sana gelince dünlük geçen gün hayal ablaya özel msj gönderdim nereden başlicamı nasıl yapıcamı bilmediğimi söyledim saolsun hemen msn den eft ile ilgili bir döküman gönderdi ben bu eft nin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum 3,5 yıl aradan sonra midemde kasılma ( stresle alakalıydı ve bu kasılmalar kusmama sebep oluyodu korkunçtu) hissetmiyorum müthiş bir duygu ve daha neşeliyim iyimserimde elde var üç sanırım artık... devamı gelicek ısrarlıyım! |
Ynt: sevgili dünlük... slm dünlük mutluyum üstüne basa basa söylüyorum mut-lu-yummmmmm.... okulumda son senem düne kadar sorsan biran önce bitsin kurtuliim diyodum şimdi ise başa sarsam ne güzel olurdu diyorum ama şimdiki benle çünkü çevremde değişen hiçbirşey yok ne yaparsam yapiim mutlu olamıyodum şimdi mutluyum mutluyum mutluyum içten kahkahalar atıyorum çenem yoruluncaya kadar konuşuyorum( hatta yorulsa bile devam ediyorum sevincli ) hayat güzel biran bile boşa geçirilmeyecek kadar önemli artık benim için bide bu başkalarının düşüncelerini öenmsememe süper bi mp3 10 gün oldu dinleyeli doğa sesinden artık sıkıldım bir aydır her telkini onunla dinledim new age ye geçicem sevdim ben bu müziği her ne kadar arada aklım şarkıya takılıp kafa sallasamda sevdim dinlicem işte thumbsanim f678h hade dünlük hoşça bak zatına öpüyom cat3500 |
Ynt: sevgili dünlük... ne çok yük yüklemişim gereksiz yere omuzlarıma kendime olan güvensizliğimmiş bütün problem her durumda bi tehdit aramak herşeyle savaşmaya çalışmak evet tam rahata kavuşamadım bunun farkındayım ama olacak biliyorum... bir aynaya her baktığımda gördüğüme birde yukarıya her baktığımda göremediğime sonsuz güveniyorum ben mlk34 |
|
Ynt: sevgili dünlük... kavga ettim bugün iki arkadaşımla bir olup olmayan şeyleri bile saydılar işlerine gelen kısmı abartıp gelmeyenleri olmamaış saydılarbana karşılık verdim mi evet hakkımı savundum mu evet ama en son söledikleri söz sonradan dınk etti "ufak şeyleri takma yaa "ufak şeyler yüzünden benle tartışan onlar değilmiş gibi iştah yok yine... naapmak lazım bölelerini hiiiiç umursamayıp oalnı biteni selam verip yola devammı etmek lazım belki de... güçsüz hissediyorum bazen kendimi hemde çok.............................................. |
Ynt: sevgili dünlük... hiç umrunda olmasın canımmm sen doğru olanı yapmış ve hakkını savunmuşsun milletin ne düşündüğünü çok takma.herkesi memnun edemezsin kii amann ttli3 |
s456 e tabi o kadar yumruk atsam bende yorulurum. sevincli s456 25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 PM. |