![]() |
Ynt: ersinttL günlüğü ablam allah geride kalanlara hayırlı ömür versin, geliş saatimizle gidiş saatimiz belli, seninde dediğin gibi ne bir saniye önce ne bir saniye sonra nur gölünde yatsın inşallah.. |
Ynt: ersinttL günlüğü Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah,başınız sağolsun kardeşim... |
Ynt: ersinttL günlüğü başınız sağolsun allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin inşallah................... |
Ynt: ersinttL günlüğü nakil hastaları çok zor, çok özel hastalardır ... çok üzüldüm sad456..mekanı cennet olsun..Allah geride kalanlarına güç versin inşallah.. |
Ynt: ersinttL günlüğü sizler sağolun arkdşlar,zor günler geçirdik...yapılacak bişi yok, hayat kaldığı yerden devam ediyor... ne zamandır forumada giremiorum.o geceden buyana herşey son duruma kadr çok iyi gidio ama sonucu olumsuz oluyo.sınavlarım vardı,iyimi kötümü bilemiorum.daha öncede demiştim aşamalardan geçiorum sonuçlansın ozaman sölerim die.iki ayrı iş görüşmesiydi.ikiside bankaydı,girmeyi çok istiodum.birinde ikinci sınavndan sona elendim.ikincisinde bütün sınavları geçtim, yalnız sonuç bildirilmedi..gerçiondan da pek umut kalmadı bu saatten sona haber gelmediğine göre.neyse kaldığımz yerden devam edioruzz.herkesse sevgiler..... |
Ynt: ersinttL günlüğü aaaaa kızarım şimdi........... n9598... bak hoşgeldin bile demeden girdim konuya.. neden ümitsizsin..bu saate kadar haber vermemeleri seni reddeceklerini göstermiyor...bu işe başvuran başka insanlarda var mutlaka..en uygun adayı belirlemek için düşünüyorlardır ve inşallah düşündükleri aday sensin...ayrıca bak ne zor günler geçirdin..işe girip..daha ilk günlerde leyla gibi dolaşman iyi bir intiba yaratmazdı..belki evren sana kafacığını toplaman için fırsat vermek için geciktirmiştir bu haberi...belkide daha iyi bir imkan vardır ..kötümser olabileceğin günler geçirdin...evet seninde belirttiğin gibi hayat devam ediyor...artık kendini toparlayıp..yola devam etme zamanı..hadi ablam.hadi kuzum topla kendini...hoş geldin iyiki burdasın..saygılı sevgiler.. |
Ynt: ersinttL günlüğü saol ablacm.yalnız son haberi veriyim; malesef olmadı. napalım kısmet deilmiş yada hayırlı deilmiş.yalnız son ana kadr gidipte okadr elemelerden geçip sonuç olumsuz olunca üzücü oluyo.bu aralar hiç iyi bir haberimde olmadı. biraz kendimi tooparlıyım dediğin gibi.çok aktif dışı kaldığımı.. |
Ynt: ersinttL günlüğü canım başınız sağolsun.... abinin bu dünyayı ziyareti oldukça kısa oldu gerçektende.. geride kalanlarına sabır diliyorum... sad456 dilerim iş konusunda senin için en hayırlı olan gerçekleşir.. kısa süre içerisinde güzel haberlerini alırız.. |
Ynt: ersinttL günlüğü ersinttL başın sagolsun allah sabır versin agl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM. |