Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dolunay suratlının günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dolunay suratlının günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili günlük, ben ussut. senin kafanı gece gündüz şişirecek bir yazıcı. neden mi yazıyorum? hem kendimdeki gelişmeleri görüp ilerde bi zorlukla karşılaştığımda buraya bakıp "ben ne badireler atlattım, bunun mu üstesinden gelemeyeceğim?" tarzında söylemlerde bulunacağım kendime ve yapamayacağımdan bi an ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dolunay suratlının günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2010, 08:22 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 66 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dolunay_surat_usagi is an unknown quantity at this point
Standart dolunay suratlının günlüğü

sevgili günlük,

ben ussut. senin kafanı gece gündüz şişirecek bir yazıcı. neden mi yazıyorum? hem kendimdeki gelişmeleri görüp ilerde bi zorlukla karşılaştığımda buraya bakıp "ben ne badireler atlattım, bunun mu üstesinden gelemeyeceğim?" tarzında söylemlerde bulunacağım kendime ve yapamayacağımdan bi an olsun şüphe duyduğum için kendime kızacağım. sonra tekrar mutlu hayatıma geri döneceğim, mücadeleci bir ruh ile.

bugün bir başlangıç yaptım; yeni ay, yeni mevsim, ygs denen karın ağrısı sınava 1 ay kalmasına 11gün kalmış bir süre... ilk 2telkinimin 80 saatini doldurmama henüz var ama dinlediğim ilk günden itibaren etkilerini görmek beni mutlu ediyor.

hayatımmm... güzel. kısmen. çünkü cevaplayamadığım sorular var, her şeyi halledeceğimden hiç şüphem yokken karşıma çıkıp "eğer senin yaptığın yöntemle olsaydı ooohoooo..." cümlelerini sarfedip gereksiz moral bozukluğu yaratanlar var. ne biliyim, hayatımı bu sınava bağlamama neden olan unsurlar var. ben miyim? hayır değilim.

korkularım var. hayatımda ikinci defa bi şeyi çok isteyip o konuda çaba gösteriyorum. bi hedef yarattım 2.kez kendime. odtü. orayı kazanınca üstümdeki yüklerin kalkacağını biliyorum. tutmam gereken bi söz var. orayı kazanmam lazım.

her gün pes etsem de sonraki gün yeni bi çalışma planıyla çalışmalarıma devam ediyorum kaldığım yerden. çünkü gerçekten istiyorum.

çimlerine uzandığımı hayal ediyorum, derslerine geç kalmaktan bile zevk aldığım başka bi yer olamaz sanırım.

her şey tam istediğim ve planladığım gibi giderken neden bu umutsuzluk, hala çözebilmiş değilim.

şimdilik bu kadar günlük. seni seviyorum. tüm insanlığı da. sen de beni sev.

hadi Allah'a emanet, yarın gelişmelerle birlikte yine kafanı şişirmek üzere buradayım.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

dolunay_surat_usagi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2010, 09:12 AM   #2 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: dolunay suratlının günlüğü

günlüğünüz hayırlı olsun.farkındalıklarınız artsın.paylaşımlarınızı bekliyoruz.
iyi ki varsınız
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2010, 10:21 AM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: dolunay suratlının günlüğü

Kafa şişirmekk?? Biz öyle birini tanımıyoruuuuzz Her an herşeyy daha da güzele gidiyoooorr Gönülden istenen herşeyy gönlünde taht kuruyor Benn uzatır, gösterirdim sanaa kafa şişirmek nasssı oluyomuşş amaa, kafanı şişirmek istemiyoruuumm Hoşgeldin, sevgili arkadaşımm Hoşgeldin, iyiki geldinn Hımm, ne eksiiikk?? Günlüğün hayırlı olsunn
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 10:38 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 66 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dolunay_surat_usagi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dolunay suratlının günlüğü

çok teşekkür ederim, sizler de iyi ki varsınız, iyi ki varız.
bugün olanlara inanamadım adeta, hala etkileri altındayım, bi gün içerisinde yaşanılacak maksimum istek sayısına ulaşmış olmalıyım, her dakika farklı ve güzel bir olay.

dün gece isteklerimi şimdiki zaman-olumlu cümle formunda ve de en kısa, en net haliyle bir not defterine yazdım, 4-5 cümleydi. olacağına inandım, en derinden. sabah kalktığımda da uzun süredir "acaba oluyor mu, olacak mı" tarzında sorulardan eser yoktu kafamda. istedim ve evrene bıraktım çünkü.

okula gittim. arkadaşımın öğretmene iletmemi istediği kağıdı götürdüm, o hocayla aram iyi değildir normalde ama bana gülümsedi ve iyi günler dedi. bu beni çok mutlu etti.

bize sert görünen bir başka hocamızın aslında çok iyi niyetli ve yardımsever olduğunu gördüm. tam da anlaşacağımız tipten.

aramın kötü olduğu fakat düzelmesini istediğim arkadaşım bugün hiç yapmadığı bir şey yaptı ve sınıfımıza geldi. zaten bunu gördüğüm anda artık ennn ufak bir endişem kalmadı herhangibir isteğim hakkında.

insanlara söylemek istediklerimi dolaştırmadan, en sade biçimde söyledim, kendimi düzgün ifade edebildim, hakkım elimden alındığında tepkimi gösterdim.

otobüsten inip eve yöneldiğimde hiç tanımadığım ama yalnız bir yolu beraber yürüdüğüm bir kıza iyi akşamlar dedim, döndü gülümseyerek iyi akşamlar dedi, bu sanırım beni en çok mutlu eden şeydi, çünkü eminim o da aynı şeyi yapacaktı, sadece zamanlama farklılığı :) insanlarla ortak güzellikleri paylaşmak, ortak bir iyi niyet görmek beni çok sevindiriyor.

paraya ihtiyacım vardı fakat aileme de söyleyemiyordum, hem az kalmıştı zaten maaşlarını almalarına, o yüzden kafaya takmıyordum ama "olsa iyi olurdu yaa" diyebilirdim. eve geldim, kapıyı açtım, ailemle kısa bi sohbetten sonra aylığımın bilgisayarın yanında olduğunu gördüm, babam erken almış, "paran orda" dedi. var ya.... ya öyle böyle bi şey değil çok güzel bi şey yaa...*ney çok güzel? *ya evren olsun, çekim gücü olsun, insanlar olsun, olumlu düşünceler olsun, her şey çok güzel yaaa..

insanları seviyorum, evreni seviyorum, hepinizi seviyorum, kendimi de seviyorum.

hepimiz iyi ki varız, herkese teşekkür ederim, Allah'a da teşekkür ederim, şükrediyorum bugün bana yaşattığı her şey için.

kendinize iyi bakın arkadaşlarım.

Allah'a emanet olun, tüm güzellikler sizinle olsun ^.^
dolunay_surat_usagi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 10:46 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 66 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dolunay_surat_usagi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dolunay suratlının günlüğü

yine okulda, irtibatı hiç koparmak istemdiğim bi hocayla denk geldim, "nasılsınız hocam" dedim, sonra sohbet 3 sene önceki mailleşmelerimize geldi "bak ne kadar zaman olmuş" dedi, "evet hocam olmuş bayağı" dedim. sonra adresleri unutmayıp iletişimi koparmayacağımızdan bahsettik. sevindim.

her şey iyiye gidiyor, zamamın mutlu geçmesi kısa olduğunu düşünmeme neden olsa da günlerin, yaşamayı seviyorum.

eskiden haftalarca depresyona girmeme neden olan şeyleri şimdi olağan karşılıyorum, bunda telkinlerin de etkisi olmuş olmalı.

tepkilerimi gösterebiliyorum, hakkımı arayabiliyorum.

net hedeflerim var, onlar için çabalıyorum. olmaları için çabalıyorum. önemli olanın ne olduğunu biliyorum "kaybettiğimde değil vazgeçtiğimde yenileceğimi" de biliyorum, e daha ne olsun.

sahip olduğum, yaşadığım her şey için Allah'a şükürler olsun. kafamdaki her şey için bana yol gösterdiği için şükrediyorum ona.

yabancı dilimi geliştirmeyi aklımdan geçirdiğim sırada önümden geçen japonlar için de teşekkür ediyorum ona, onlarla sohbet edebilme gücünü verdiği için de.

her şey iyiye gidiyor, hayat çok güzel, yaşamayı ve sizi seviyorum.

iyi ki varsınız, iyi ki varız ^.^
dolunay_surat_usagi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


dolunay suratlının günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dolunay suratlının günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili günlük, ben ussut. senin kafanı gece gündüz şişirecek bir yazıcı. neden mi yazıyorum? hem kendimdeki gelişmeleri görüp ilerde bi zorlukla karşılaştığımda buraya bakıp "ben ne badireler atlattım, bunun mu üstesinden gelemeyeceğim?" tarzında söylemlerde bulunacağım kendime ve yapamayacağımdan bi an ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.