Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ceylanın mutluluk günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463823)

ceylan84lum 14-02-2010 03:56 PM

ceylanın mutluluk günlüğü

ben de artık o sırrı biliyorumy789
henüz 10 gündür aranızdayım ama hayatım değişmeye başladı..ben değişmeye başladım.artık mutluyum.kendimi seviyorum.ve artık daha az yüzüm kızarıyor.kendime güveniyorum.hayatı seviyorum.biliyorum ki benim için de bir yerlere mutluluk ,para,sağlık,huzur,afiyet ayrılmış.ve ben onlara sahibim..şuan kpss ye hazırlanıyorum.iş arayanlar,bir iş sahibi olmak isteyenler ne kadar sanncılı süreçler olduğunu bilir.ama ben sizleri tanıdığım için bu sancıyı çekmiyorum artık..4 ay sonra sınavım var ve ben öğretmen olmak için hazırım...
babamın arayıp atanmışsın sesini duyar gibiyim..annem mevlit okutuyo,bisürü pasta yapmış.ev çok kalabalık:)))babamın koltukları kabarmaya başladı..''bizim kız da atandı'':)))
denizi olan bi şehirdeyim.evimi tuttum hatta çok ii bi de ev arkadaşı buldum kendime.ilk kırtasiye parasını da aldımy789ohhhh..
çok özenle hazırlandığım okuldaki ilk günüm...gülen gözlerle giriyorum sınıfıma:))))))))))..ve artık hep mutlu günler benimle..ve ben öğretmen olmaya hazırım

sizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

maviinci 14-02-2010 04:01 PM

Cevap: ceylanın mutluluk günlüğü

sevincli böyyle öğrenmeye meraklı onlarca çift göz sana bakıyorlarr :) İçindeki yaşama sevinnci bir daha, bir daha katlanıyorr blissy herşeyy o kadarr güzel kii. . Anlatamamm :) Kalbinn Öyyle güzel atıyor kii. . Sanki yaşamaya yeni başlamışsınn cilgin897 Mutluluğun yazındann okunuyorr y789 Günlüğün hayırlı olsunn sevincli İyiki varsınn, hepp mutlu kal derty

ceylan84lum 14-02-2010 04:25 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584599)
sevincli böyyle öğrenmeye meraklı onlarca çift göz sana bakıyorlarr :) İçindeki yaşama sevinnci bir daha, bir daha katlanıyorr blissy herşeyy o kadarr güzel kii. . Anlatamamm :) Kalbinn Öyyle güzel atıyor kii. . Sanki yaşamaya yeni başlamışsınn cilgin897 Mutluluğun yazındann okunuyorr y789 Günlüğün hayırlı olsunn sevincli İyiki varsınn, hepp mutlu kal derty

canım benim güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. evet şuan çok mutluyum.çekim yasasıyla ilgili,hayatın bize göstereceği mucizelerle ilgili biraz biraz bilgi sahibi olunca aslında herşeyin kendi elinde olduğunu anlıyo insan..ben de bu yola başladım her şey in güzel olacağına inanarak..

hayat hepimize güzellikler getirsin..iyi ki varsın canım,iyi ki varsınız...

ceylan84lum 14-02-2010 09:53 PM

kafamdaki olumsuz düşünceler word de yazılı uzun yazılar gibi.şimdi ben backspace tuşuna basıyorum ve o yazıların silinmesini izliyorum..satır satır harf harf hepsinden kurtuluyorums456s456s456

iyi ki varsınızy789

Sultan 15-02-2010 08:18 AM

olumsuz duyguların çöpe umutların hayallerin cebe yolun açık olsun güzelim.farkındalıkların artsın günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.iyi ki varsıny789

ceylan84lum 15-02-2010 04:47 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584726)
olumsuz duyguların çöpe umutların hayallerin cebe yolun açık olsun güzelim.farkındalıkların artsın günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.iyi ki varsıny789

teşekkür edrim bengusu..hep beraber inş..bugün herzamanki gibi kütüphaneye gidip ders çalıştım.200 -300 kişinn olduğu bi kütüphane.önceden adımımı atar atmaz bi garip oluyodum,kızarmaya başlıyodum,herkes bana bakıyo zannediyodum.bugün baktım numaram en sondaki sıra epey bi yürümem gerekiyosadanimsadanim.önce bi tedirgin oldum kızarcam falan die korktum.inanın eskisi kadar rahatsız olmadım.dik yürümem dikkatimi çekti .gittim yerime oturdum ve gülümsedim kendi kendime..şükrettim..inş herşey daha güzel olcak..
herşey yolunda mutluyum huzurluyum...s456s456s456(olmasa da böle sölemek lazımmışy789)
mutlu kalın iyi ki varsınız..

aybükem 15-02-2010 04:56 PM

günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolup taşsın

ceylan84lum 15-02-2010 05:00 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584795)
günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolup taşsın

teşekkür edrim y789..
sizi seviyorumactionsmileactionsmile

blue jaloon 15-02-2010 06:59 PM

günlügün hayirli olsun.
mutluluklarinla dolup tassin.
rabbim kalbine göre versin.
son olarak amin:)))

ceylan84lum 15-02-2010 07:02 PM

Alıntı: