Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ceylanın mutluluk günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463823)

ceylan84lum 14-02-2010 03:56 PM

ceylanın mutluluk günlüğü

ben de artık o sırrı biliyorumy789
henüz 10 gündür aranızdayım ama hayatım değişmeye başladı..ben değişmeye başladım.artık mutluyum.kendimi seviyorum.ve artık daha az yüzüm kızarıyor.kendime güveniyorum.hayatı seviyorum.biliyorum ki benim için de bir yerlere mutluluk ,para,sağlık,huzur,afiyet ayrılmış.ve ben onlara sahibim..şuan kpss ye hazırlanıyorum.iş arayanlar,bir iş sahibi olmak isteyenler ne kadar sanncılı süreçler olduğunu bilir.ama ben sizleri tanıdığım için bu sancıyı çekmiyorum artık..4 ay sonra sınavım var ve ben öğretmen olmak için hazırım...
babamın arayıp atanmışsın sesini duyar gibiyim..annem mevlit okutuyo,bisürü pasta yapmış.ev çok kalabalık:)))babamın koltukları kabarmaya başladı..''bizim kız da atandı'':)))
denizi olan bi şehirdeyim.evimi tuttum hatta çok ii bi de ev arkadaşı buldum kendime.ilk kırtasiye parasını da aldımy789ohhhh..
çok özenle hazırlandığım okuldaki ilk günüm...gülen gözlerle giriyorum sınıfıma:))))))))))..ve artık hep mutlu günler benimle..ve ben öğretmen olmaya hazırım

sizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

maviinci 14-02-2010 04:01 PM

Cevap: ceylanın mutluluk günlüğü

sevincli böyyle öğrenmeye meraklı onlarca çift göz sana bakıyorlarr :) İçindeki yaşama sevinnci bir daha, bir daha katlanıyorr blissy herşeyy o kadarr güzel kii. . Anlatamamm :) Kalbinn Öyyle güzel atıyor kii. . Sanki yaşamaya yeni başlamışsınn cilgin897 Mutluluğun yazındann okunuyorr y789 Günlüğün hayırlı olsunn sevincli İyiki varsınn, hepp mutlu kal derty

ceylan84lum 14-02-2010 04:25 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584599)
sevincli böyyle öğrenmeye meraklı onlarca çift göz sana bakıyorlarr :) İçindeki yaşama sevinnci bir daha, bir daha katlanıyorr blissy herşeyy o kadarr güzel kii. . Anlatamamm :) Kalbinn Öyyle güzel atıyor kii. . Sanki yaşamaya yeni başlamışsınn cilgin897 Mutluluğun yazındann okunuyorr y789 Günlüğün hayırlı olsunn sevincli İyiki varsınn, hepp mutlu kal derty

canım benim güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. evet şuan çok mutluyum.çekim yasasıyla ilgili,hayatın bize göstereceği mucizelerle ilgili biraz biraz bilgi sahibi olunca aslında herşeyin kendi elinde olduğunu anlıyo insan..ben de bu yola başladım her şey in güzel olacağına inanarak..

hayat hepimize güzellikler getirsin..iyi ki varsın canım,iyi ki varsınız...

ceylan84lum 14-02-2010 09:53 PM

kafamdaki olumsuz düşünceler word de yazılı uzun yazılar gibi.şimdi ben backspace tuşuna basıyorum ve o yazıların silinmesini izliyorum..satır satır harf harf hepsinden kurtuluyorums456s456s456

iyi ki varsınızy789

Sultan 15-02-2010 08:18 AM

olumsuz duyguların çöpe umutların hayallerin cebe yolun açık olsun güzelim.farkındalıkların artsın günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.iyi ki varsıny789

ceylan84lum 15-02-2010 04:47 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584726)
olumsuz duyguların çöpe umutların hayallerin cebe yolun açık olsun güzelim.farkındalıkların artsın günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.iyi ki varsıny789

teşekkür edrim bengusu..hep beraber inş..bugün herzamanki gibi kütüphaneye gidip ders çalıştım.200 -300 kişinn olduğu bi kütüphane.önceden adımımı atar atmaz bi garip oluyodum,kızarmaya başlıyodum,herkes bana bakıyo zannediyodum.bugün baktım numaram en sondaki sıra epey bi yürümem gerekiyosadanimsadanim.önce bi tedirgin oldum kızarcam falan die korktum.inanın eskisi kadar rahatsız olmadım.dik yürümem dikkatimi çekti .gittim yerime oturdum ve gülümsedim kendi kendime..şükrettim..inş herşey daha güzel olcak..
herşey yolunda mutluyum huzurluyum...s456s456s456(olmasa da böle sölemek lazımmışy789)
mutlu kalın iyi ki varsınız..

aybükem 15-02-2010 04:56 PM

günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolup taşsın

ceylan84lum 15-02-2010 05:00 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584795)
günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolup taşsın

teşekkür edrim y789..
sizi seviyorumactionsmileactionsmile

blue jaloon 15-02-2010 06:59 PM

günlügün hayirli olsun.
mutluluklarinla dolup tassin.
rabbim kalbine göre versin.
son olarak amin:)))

ceylan84lum 15-02-2010 07:02 PM

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584812)
günlügün hayirli olsun.
mutluluklarinla dolup tassin.
rabbim kalbine göre versin.
son olarak amin:)))

teşekkür edrimactionsmile
bilmukabele

ceylan84lum 16-02-2010 10:20 PM

Öyle güzel bakmış ki gözlerime, kimseye öyle bakmamış ne geçmişte ne şimdi ne de gelecekte...
http://www.senaidemirci.net/kucukler/eye.gif
Parmak izlerim kimsenin parmak izine benzemiyor. Demek ki, benim parmak uçlarıma hiç kimsenin parmak ucuna dokunmadığı gibi dokunmuş. Sadece dokunmuş mu? Hâlâ dokunmakta. Her an yeni/den dokunmakta. Retinam kimsenin retinasına benzemiyor. Demek ki, benim gözümün içine kimsenin gözünün içine bakmadığı gibi bakmış. Sadece bakmış mı? Hâlâ bakmakta. Şimdi gözlerimin içine yeni/den bakmakta. Ben gözlerimi kapatsam da, O gözlerimden bakışını ayırmamakta. Yüzüm kimsenin yüzüne benzemiyor. Demek ki, benim yüzüme kimsenin yüzüne yönelmediği gibi yönelmiş. Sadece yönelmiş mi? Hâlâ yüzüme dönük ve yüzümün her noktasında çalışmakta. Ben O'ndan yüz çevirsem de, O benden yüz çevirmemekte...

Allah ım seni seviyorum..bana kendimi özel hissettirdiğin için sonsuz şükürler olsuny789

ceylan84lum 18-02-2010 07:16 PM

şiir sevenlere...

Dün Gece
Çelik testereyle kestim suları
Yıkadım duvara astım suları..
Düşümde düşüme girdim dün gece.

Buluta yaslandım ışığı tuttum.
Seni hatırladım, seni unutdum..
Kendimi kendime sordum dün gece.

Topladım yolları eyledim yumak
Musalladan gayri görmedim durak...
Durmadan düşünüp durdum dün gece.

Toprağı boyadım otlar ağladı
Oturdum kalkmadım atlar ağladı..
Tuttum yorgunluğu yordum dün gece.

Dertler gecikince gidip yokladım
Yırtık bohçalarda umut sakladım..
Kırgınlık bağını kırdım dün gece.

Şişelerde mahkûm çiçek kokusu
Yağdı yüreğime renk renk korkusu..
Yok yere yokluğu vurdum dün gece.

Ay doğdu, gölgeler çöktü üstüme
Hicran alev alev aktı üstüme..
Gözümü yollarda gördüm dün gece.
.
Dosta şiir yazdım 'hatıra' dedim
Belki bir dost gele otura dedim..
Gönlümü toprağa serdim dün gece ...A.K

ceylan84lum 18-02-2010 07:19 PM

bugün güzel bi gündü..çok kitap okudum..y789güzel hayallar kurdum,hissettim...ve yaşamak için de dua ettim...

iyi ki varsınızactionsmile

ceylan84lum 18-02-2010 07:20 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585384)
hımm güzel şiir teşekkürler..

ben teşekkür edrim canım.. iyi ki varsıny789

imported_Angel 18-02-2010 07:52 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585386)
bugün güzel bi gündü..çok kitap okudum..y789güzel hayallar kurdum,hissettim...ve yaşamak için de dua ettim...

iyi ki varsınızactionsmile

en kötü günün böyle olur inşallah..
sevgiyle kal smil56

ceylan84lum 19-02-2010 09:19 PM

bugün babamın hastalandığı haberini aldım,kuzenimin hastaneye kaldırıldığını ve canımı sıkan birkaç olay daha...sinirlerim yeterince yıprandı fakat sakin olmak zorundayım

dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum
iyi ki varsınız

imported_Angel 19-02-2010 10:31 PM

Dualarımız seninle canım..Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah..

maviinci 20-02-2010 06:50 AM

Geçmişler olsunn, kötü birşey yokya, İnşallah??

ceylan84lum 20-02-2010 08:01 PM

hepinize teşekkür ederim..çokşkr şimdi iiler..:))))sizi seviyorum
iyi ki varsınız

ceylan84lum 23-02-2010 03:57 PM

hiç ii değilim.başım çok ağrıdı.1 saat trafikte bekledim sinirlerim alt üst oldu.sabahtan beri daha az evvel yemek yedim.gece erken uyudum uykumu alayım die.ama 7:30 da bi uyandım sanki hiç uyumamışım deliye döndüm.kendime kızdım.
hadi güzel bişeyler diyinbad45

ceylan84lum 14-03-2010 01:00 PM

en son başım ağrıyomuş:)))kötü biyerde bırakmışım günlüğümü..sizlerden de destek istemişim ama sadanim.....nese...

hayatımda çok şkrr ki önemli yönlerde ufak da olsa güzel gelişmeler oluyor..insanların başta ailemin beni önemsediğini hisettim..bu beni çok mutlu etti.Bana önceden karşı çıktıkları durumlarla ilgili ufak ufak olumlu sinyaller veriyolar.belki önceden de öleydiler ama ben değersizim deyip durduğumdan mı ne faredemiyodum..

2 gün önce çok güzel bi rüya gördüm..hayatta en çok istediğim şeyle ilgili..bire bir oluyodu herşey..

hayat güzel..insanları seviyorum...
sevgiyle kalın...y789

ceylan84lum 15-03-2010 11:38 PM

http://3.bp.blogspot.com/_1_r1T8Y9H9...jetwork182.jpg
uyandığınızda yolu sevgiden geçen herkes gibi mutlu olun sevgi dostları..
iyi geceler herkeseactionsmile

fatamorgana 15-03-2010 11:41 PM

ÇOKkkkk MUTLU BİR GÜNE UYANALIM. iyi gecelerr..

ceylan84lum 17-03-2010 10:34 PM

amanııınnnns456s456s456s456s456üstteğmen olmuşum...kahvesmileysevincik oldum bak şinci956k956kdertyderty

ceylan84lum 26-03-2010 10:25 PM

Allah ım yanımdasın biliyorum..her nefesimde hissettiriyosun bunu bana..şükürler olsun ben yaşattığın ve sevdiğin için...ben de seni çok seviyorum..hem de çok...
y789y789y789y789y789

genco 26-03-2010 10:36 PM

imzan beni çok etkiledi "Ceylan"
bu günlerde Mevlana'nın eserlerini takip etmeye çalıştıgımdan olsa gerek.

iyi ki aramızdasın.

sevgiler.

ceylan84lum 27-03-2010 07:56 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591932)
imzan beni çok etkiledi "Ceylan"
bu günlerde Mevlana'nın eserlerini takip etmeye çalıştıgımdan olsa gerek.

iyi ki aramızdasın.

sevgiler.

sizlerle iyi ki varım...y789

ceylan84lum 28-03-2010 10:07 PM

bazen umuda yelken açıyorum,bazen de derin bir umutsuzluğa..bazen düşünüyorum yarın ne olacak gelecek bana ne geitrecek..hayalini kurduğum elde etmek istediğim şeylere sahip olacakmıyım..yoksa sonum hüsran mı olacak(allah korusun telaaffuz etmek dahi istemiyorum)bunları düşünmemem gerektiğini bildiğim halde çok yoğun yaşıyorum bu duyguları ara sıra..

kendime kızıyorum bunları düşündüğüm için.. herşey güzel olcak e güzel de zaten bırak geleceği düşünmeyi anı yaşa bak sağlığın yerinde seni seven ve senin sevdiğin insanlar var burası var ..bir ailen var die tekrar ediyorum içimden...Allah ım çok şkr herşeye herzaman çokşkr...

hani heryer aydınlıktır güneş gelir olduğunuz yere,kuşların cıvıltısı insanların mutlu resimleri,eşiniz dostunuz herkes etrafınızdadır,hepsini görürsünüz..ama bişey vardır sizi engelleyen,elinizi kolunuzu bağlayan..demirden parmaklıklar..görünmeyen bir set..herşey güzeldir ama sen o parmaklıkların ardından bakarsın hayata..işte bunun için burdayım ve teker teker kaldırmaya kararlıyım o parmaklıkları..izlemek değil yaşamak istiyorum mutluluğu..evet istiyorum..iliklerime kadar hissetmek,kana kana doya doya yaşamak istiyorum...

..önümde bir hedefim var..sınavı kazanıp öğretmen olmak ve bunun için hazırım...hayat bana güzellikler sunacak sunuyor da..herzamanki gibi şükürler olsun bu günüme bu anıma bu halime

hadi bakalım ceylan umut hep olmalı .....y789

Sultan 28-03-2010 10:17 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592177)
bazen umuda yelken açıyorum,bazen de derin bir umutsuzluğa..bazen düşünüyorum yarın ne olacak gelecek bana ne geitrecek..hayalini kurduğum elde etmek istediğim şeylere sahip olacakmıyım..yoksa sonum hüsran mı olacak(allah korusun telaaffuz etmek dahi istemiyorum)bunları düşünmemem gerektiğini bildiğim halde çok yoğun yaşıyorum bu duyguları ara sıra..

kendime kızıyorum bunları düşündüğüm için.. herşey güzel olcak e güzel de zaten bırak geleceği düşünmeyi anı yaşa bak sağlığın yerinde seni seven ve senin sevdiğin insanlar var burası var ..bir ailen var die tekrar ediyorum içimden...Allah ım çok şkr herşeye herzaman çokşkr...

hani heryer aydınlıktır güneş gelir olduğunuz yere,kuşların cıvıltısı insanların mutlu resimleri,eşiniz dostunuz herkes etrafınızdadır,hepsini görürsünüz..ama bişey vardır sizi engelleyen,elinizi kolunuzu bağlayan..demirden parmaklıklar..görünmeyen bir set..herşey güzeldir ama sen o parmaklıkların ardından bakarsın hayata..işte bunun için burdayım ve teker teker kaldırmaya kararlıyım o parmaklıkları..izlemek değil yaşamak istiyorum mutluluğu..evet istiyorum..iliklerime kadar hissetmek,kana kana doya doya yaşamak istiyorum...

..önümde bir hedefim var..sınavı kazanıp öğretmen olmak ve bunun için hazırım...hayat bana güzellikler sunacak sunuyor da..herzamanki gibi şükürler olsun bu günüme bu anıma bu halime

hadi bakalım ceylan umut hep olmalı .....y789

canım benim hedefine odaklan.sanki snavı kazanmışın öğretmen olmusun derslere giriyorsun süper olumsuz düşünmeye başladığında hedefini hatırla.sana güç verecektir.her şey gönlünce güzel olsun sevgiyle....y789

ceylan84lum 28-03-2010 10:23 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592179)
canım benim hedefine odaklan.sanki snavı kazanmışın öğretmen olmusun derslere giriyorsun süper olumsuz düşünmeye başladığında hedefini hatırla.sana güç verecektir.her şey gönlünce güzel olsun sevgiyle....y789

evet bengusu çok haklısın aynen dediğini yapıyorum hep kazandığımın atandığımın hayalini kuruyorum...zaten bu siteyle tanştıktan sonra ders çalışma saatlerimde artış oldu..daha ii konsantre olabiliyorum..güzel dileklerin için teşekkür ederim..
iyi ki varsıny789

ceylan84lum 28-03-2010 10:36 PM

kendime söz veriyorum, duvara bile bol bol gülümseyerek bakacağım. İnsanlara, hayvanlara, bitkilere, yıldızlara gözlerimle gülümseyeceğim. Yapayalnız mıyım? Olsun. Beni izleyen sevgili meleklerin hafızasında da, somurtkan bilinmek istemem. Bu bazen ikiyüzlülük mü olur?napalım Karanlık bir kalbi gülümseyen gözlerde gizlemek şerefli bir ikiyüzlülüktür

ceylan84lum 09-04-2010 05:07 PM

bugün erken uyanmanın mutluluğuyla dışarı attım kendimi..yürüdüm yürüdüm..yüzümde de nedenini bilmediğim bir gülümseme..ayaklarım gidiyo ama ben nereye gittiğimi bilmiyorum..acıkmıştım hemen ilerde simit satan bi amca gördüm iyce hızlandım ve belkide amcanın ilk simimtini ben aldım bu sabah..

eve geldiğimde yorgun..kendime geldiğimde de çok mutluydum..

gece aklıma geldi evet dün gece bikitap okudum ve orda ki bi duadan çok etkilendim..hıçkıra hıçkıra ağladım..ne zamandır anlamsız şeylere göz yaşı döküyodum..ilk defa döktüğüm yaşlar bile anlamlıydı benm için..ağladım ve dua etttim..sanki çok etkili bir terapi gibi geldi bana..meğer ne kadar gönlümü kapatmışım yakarmaya..
http://img2.blogcu.com/images/h/e/r/hercaikelebek/3.gif
Gecelerden sabahlara, karanlıklardan güneşlere doğru açılan yüreklerimizin perde aralıklarından süzülen nur katreleriyle geldik kapına...
Biliyoruz ki , güllerden geçer sana giden yollar...
Yakarışlarla, dualarla, gelir sana..

Öğrendik ki dua, aşığın maşuğuna bir haber salmasıdır; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektubu.

Ve bir bekleyiştir, iştiyakla, korkuyla, ümitle bekleyiş...

İşte, zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrün, verilmemiş hesapların korkusuyla, titreyen yüreklerimize bir lahza umut adına geldik kapına... Ahh... gelebildik mi, bir haber var mı affa dair?

Bir avuç ateşböceği uçuruver ne olur zifiri yüreklerimize. Kararan günlerimize, gecelerimize... Ve "ne olursan ol gel!" diyen aşıkların hürmetine, ne olur affeyle...
Dua dua açılırmış sana giden kapılar. Hüzünlü bir bahar günü kapında yalvarmaya geldik.

Senden korkumuz nâr değil, kaybetme korkusudur. Dostu, en sevgiliyi, sıla-i rahimi, cânânı, canda kaybetme korkusu... Umudumuzsa rızan,affın ve sevgin..

Elimde sahadet karanfilleri, kalbimde pisman olmus bir cocukla önünde diz cöküyorum..

bu satırlar benim için çok önemliydi çünki hatalarla doluydu hayatım..yanlış insanlarla bulunmaktı hatalarım..

şimdi öyle değilim.. hayatım değişti çünki..şimdi dua edebiliyor ağlayabiliyorum..herkesi herşeyi affeettim artık..

iyi ki varsınız ve iyi ki varımy789

YESHAPPY 09-04-2010 07:25 PM

Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin. Affetsin seni,hepimizi. Kalbin hep nurlu kalsın.
Rabbimiz bizi zatı için sevenlerden, sevilenlerden, yakınlık bulanlardan, aşıklardan eylesin. Amin.

ceylan84lum 09-04-2010 10:12 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 614224)
Ne güzel değişim çok sevindim..Allah herşeyi gönlüne göre versin iyi ki varsın..

amin canım.....sen de iyi ki varsın.y789

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 614337)
Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin. Affetsin seni,hepimizi. Kalbin hep nurlu kalsın.
Rabbimiz bizi zatı için sevenlerden, sevilenlerden, yakınlık bulanlardan, aşıklardan eylesin. Amin.

aminn..ne kadar güzel temenniler bunlar...iyi ki varsınızy789

ceylan84lum 28-04-2010 05:40 PM

güzel günlüğüm..ne zamandır seni yalnız bıraktığımın farkındayım..gelemedim sana...kendimden de uzağım şu sıralar..

insan bir defa yaptığı hatadan bin defa hesaba çekilir mi..Ey Allah ım sen bile yapılan hatada kalpten duyulan üzüntüyü bile pişmanlık ve tövbe sayıp affedensin...ama..ama....insan sevdiğine böyle yapar mı
http://www.hikayeler.net/resimler/yazi/55cefc188f.jpg

ceylan84lum 29-04-2010 10:02 PM

yaşamak bir ağaç gibi hür ve özgür ve bir orman gibi kardeşçesine..

ceylan84lum 30-04-2010 09:49 PM

http://img512.imageshack.us/img512/2396/2214mc8.gifhttp://img211.imageshack.us/img211/2447/20912189iz3.jpg

ceylan84lum 22-07-2010 12:06 AM

ohhhhhhhhhhhhhh.....herkese kocaman slmmmm:))))))))))burada olmak ne kadar huzur verici...zaman geçti ben sınava girdim çıktım hayaller umutlar beklentiler dualarla...yakında puanlar açıklanacak ve ben sabırla bekliyorum ...aklımda sınıfıma ilk girdiğim öğrencilerime çoşkuyla gülümsediğim anlar...

olacak biliyorum olacak...inş..y789

karavan 24-07-2010 07:11 PM

Merhaba,

Ne kadar renkli bir günlüğün var.

Okurken insanın içi açılıyor.sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM.