Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Salvamea'nın Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463189)

salvameaa 31-12-2009 12:02 PM

Salvamea'nın Günlüğü

Yoğun psikolojik sorunlarla uğraşırken "tesadüf eseri" tanıştım bu forumla.

Dün gece uyumadan önce 3 saat dinledim,uyku sorunum vardır,içim daralır,

korkular ve nefes darlıkları içinde geceyi geçiririm.Uyuduğumda da sağlıklı

uyuyamam.Ama dün gece çok rahat uykuya daldım ve çok sağlıklı

uyuduğumu sabah uyandığımda hissettim. Bu kadar çabuk etki etmesi

tek kelime ile "mucize".

Değişim aşamalarımı hergün paylaşmaya çalışacağım.

Hayatımın değişeceğine "inanıyorum" :)

spestnaz 31-12-2009 02:23 PM

Cevap: Salvamea'nın Günlüğü

günlüğünüz hayırlı olsunn actionsmile yeni yıll ve yeni bir yaşamm. . herşey gönlünüzce olsunn blissy

salvameaa 31-12-2009 03:00 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577452)
günlüğünüz hayırlı olsunn actionsmile yeni yıll ve yeni bir yaşamm. . herşey gönlünüzce olsunn blissy

Teşekkür ederim umarım sizin içinde çok güzel bir yıl olur :)

Elektra 31-12-2009 03:40 PM

Günlüğün hayırlı Yeni Yılın kutlu olsun.. Sevgiler...actionsmile

yu_rin 31-12-2009 06:54 PM

aramıza hoşgeldin.Günlüğün hayırlı olsun...İnanmak başarmanın yarısıdır..kısa sürede bütün sorunlarından kurtulman dileği ile.

salvameaa 31-12-2009 10:29 PM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577502)
aramıza hoşgeldin.Günlüğün hayırlı olsun...İnanmak başarmanın yarısıdır..kısa sürede bütün sorunlarından kurtulman dileği ile.

Hoşbulduk :) İnşallah sorunlarımdan kurtulacağım inanıyorum.

İlginize samimiyetinize teşekkür ederim :)

salvameaa 01-01-2010 02:36 PM

Affederek başlamak istiyorum günlüğüme;
  • Beni “küçük” sözlerinizle yargıladığınız ve eleştirdiğiniz için sizi affediyorum.
  • “Değersiz” sözlerinizi ciddiye alarak kendimi yıprattığım için kendimi affediyorum.
  • Ablamla,kuzenimle beni kıyasladığınız için ailemi affediyorum.
  • Dayakla,sözlü şiddetle eğitim olamayacağını kavrayamayan “sözde eğitimci” öğretmenimi affediyorum. Rahat uyuyunuz diyemiyorum özür dilerim ki hayatımın mahvolmasında büyük payınız var.
Derin bir nefes alarak başladım güne.Geceyi kalbime saplanan sancı yüzünden kalp

krizi geçireceğim diye ölmeyi bekleyerek geçirdim.Bak bu olmadı işte ! Ne

konuşmuştuk ? “korku yok” “rahat uyku” var.Pes etmemeli daha yeni başladık bunlar

olacak muhakkak sonra “hiçbiri” kalmayacak.

Telkinlerimi dinliyorum, derin nefesler alıyorum.

Aynaya geçip “seni seviyorum diyorum .

Gözlerim parlıyor “hangi yıldızdan kopup geldiniz?” diyorum. Ego güçlendiriciyi

fazla dinledim sanırım dozajını azaltmalıyım . :)

Sorunlarımı burda anlatmak bile benim için büyük terapi ki ben daha fazlasının olacağını

hissediyorum. Bütün “şeytanlarımı” uzaklaştırdım.Bir melek var hayalimde keman sesleri

yükselirken kulağımda ,o sihirli değneğiyle bana dokunuyor. Arada şeytan geliyor “müzikle

iyileşecek misin ? güldürme beni” diyor ağzının üstüne bir tane patlatıyorum. Benim masal

tadında hayallerim var artık ,fonda keman sesleri ben beyaz elbisemle, saçımda papatyalar

çimenlerin üzerinde keyif çatıyorum . :)

Çok yazı yazarım ama ben ömrümde böyle keyifli yazı yazmadım oluyor galiba : )

imported_Angel 01-01-2010 04:09 PM

Alıntı:

salvameaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577714)
Affederek başlamak istiyorum günlüğüme;
  • Beni “küçük” sözlerinizle yargıladığınız ve eleştirdiğiniz için sizi affediyorum.
  • “Değersiz” sözlerinizi ciddiye alarak kendimi yıprattığım için kendimi affediyorum.
  • Ablamla,kuzenimle beni kıyasladığınız için ailemi affediyorum.
  • Dayakla,sözlü şiddetle eğitim olamayacağını kavrayamayan “sözde eğitimci” öğretmenimi affediyorum. Rahat uyuyunuz diyemiyorum özür dilerim ki hayatımın mahvolmasında büyük payınız var.
Derin bir nefes alarak başladım güne.Geceyi kalbime saplanan sancı yüzünden kalp

krizi geçireceğim diye ölmeyi bekleyerek geçirdim.Bak bu olmadı işte ! Ne

konuşmuştuk ? “korku yok” “rahat uyku” var.Pes etmemeli daha yeni başladık bunlar

olacak muhakkak sonra “hiçbiri” kalmayacak.

Telkinlerimi dinliyorum, derin nefesler alıyorum.

Aynaya geçip “seni seviyorum diyorum .

Gözlerim parlıyor “hangi yıldızdan kopup geldiniz?” diyorum. Ego güçlendiriciyi

fazla dinledim sanırım dozajını azaltmalıyım . :)

Sorunlarımı burda anlatmak bile benim için büyük terapi ki ben daha fazlasının olacağını

hissediyorum. Bütün “şeytanlarımı” uzaklaştırdım.Bir melek var hayalimde keman sesleri

yükselirken kulağımda ,o sihirli değneğiyle bana dokunuyor. Arada şeytan geliyor “müzikle

iyileşecek misin ? güldürme beni” diyor ağzının üstüne bir tane patlatıyorum. Benim masal

tadında hayallerim var artık ,fonda keman sesleri ben beyaz elbisemle, saçımda papatyalar

çimenlerin üzerinde keyif çatıyorum . :)

Çok yazı yazarım ama ben ömrümde böyle keyifli yazı yazmadım oluyor galiba : )

günlüğün hayırlı olsun k8908k8908
farkındamısın çok güzel bir tasvir yeteneğin var..hayallerini anlatış tarzını çok beğendim :) kolay hayal kurmayı beceremeyen benim bile gözümün önüne o tarif ettiğin durum geldi ve inan çok güzel bir görüntüydü...imrendim vallaha..y789
gerçeğini de görüp yaşamanı diliyorum :)

salvameaa 01-01-2010 06:15 PM

Teşekkür ederim :) , müzikle birlikte hayal kurmayı deneyin çok faydası oluyor :)

Mutlu kal :)

yu_rin 01-01-2010 06:22 PM

Salvameaacım güzel bir başlangıç yapmışsın.Bu hızla gidersen yakında gümbür gümbür mutluluk nidalarını paylaştığını görür gibiyim.:):) İyiki varsın...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.