Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ühühühühü çıkmıyor resimlerim yaaaa...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-09-2008, 11:25 PM   #531 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

ühühühühü çıkmıyor resimlerim yaaaa

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

 
Alt 24-09-2008, 10:58 AM   #532 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım kuzum bir gün yapacağız resimlere bayıldım .Ne güzel olurdu toplantıyı bizim kafede yapmak .Bütün sevdiklerimizle bir arada olmak çok hoş olurdu .Sen bana böyle resimler gönder bende çekim yapayım .Canlarım resimler için çok uğraşmışsınız teşekürler.

Canım meninjem günlüüme hoş geldin sefalar getirdin .Seni böyle aramızda görmek ne hoş .Ben sadece o an ne düşünüyorsam onu yazıyorum içimi döküyorum ve sizlerden aldığım destekte beni çok güzel etkiliyor seni ve arkadaşını daha sık aramızda görmek isteriz.Sizlerinde değerli katkılarını bekliyorum .Kendinizi ne güzel ifade etmiştiniz .Bende sizlerle gurur duyuyorum ve bana gençlerden umut kesmemem gerektiğini hatırlattığınız için teşekür ediyorum.

Bu gün kendimi iyi hissederek kalktım ve günümü çok güzel ve verimli geçirmeyi seçiyorum .Ben bu ramazanda hiç kilo almadım yedim içtim hiç birşeyden kısmadım .Hersene kesin3 kilo alırdım nekadar dikkat etsemde bunu yaşardım .Busene kendimi serbest bıraktım ve kendimle barıştığım için kiloda almadım ne güzel bir şeyi daha aştım.
 
Alt 24-09-2008, 11:17 AM   #533 (permalink)
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

öhöm şey şöyle güzel manzaralı bi köşesinden küçük bi sandalyede bana var mı caba? dusun

__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 24-09-2008, 11:18 AM   #534 (permalink)
Teğmen
 
huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 141
Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ne kadar güzel ablacım hayatını değiştirebilmişsin... Herşeyin istediğin yönde gitmesi nekadar hoş. Bunu başarabilmek senin için büyük bir gurur kaynağı olmalı. Umarım bende senin gibi yaşantımı yönlendirebilirim.
Sevgiyle kal...
__________________
huzurr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 27-09-2008, 09:53 AM   #535 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın biraz önce yazdığım yazı kayboldu tekrar yazamayacağım .Canım Melodisim herzaman başımın üstünde yerinvar.Huzur'cuğun daha kendimi sadece kapıyı aralamış gibi görüyorum .Birde içine girsen neler olacak bakalım birlikte göreceğiz.Hepinizi kocaman öptüm.
 
Alt 28-09-2008, 10:56 AM   #536 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ,bu gün güzel bir güne gönül kapılarımı açtım .Hayatımda uzun süreler yorgun hasta ve kırgınlıkla güne başlardım ve günde bana bir sürü yeni kırgınlık ilave ederek biterdi.Neredeyse burayla tanışmam On ayı buldu ve ben artık hayatagüzel gözlerle bakıyorum .Gece yatarken bu günü güzel geçirdim yarınım daha güzel olacak diye telkinde bulunup yatıyorum .Sabahda kalkınca yine şükürlerimi yapıyorum ve sonuç inanılmaz bir şekilde güzel oluyor.

Bazen hepimizin karamsarlığa düştüğü zamanlar oluyor bende eskiden olsa çok sıkıntılı geçerdi şimdi yaz yağmuru gibi gelip geçiyor .Bu güne kadar ne kadar lüzümsuz insan için kendimi yormuşum ne çok kendimi göz ardı etmişim .Bunları görünce önce biraz canım yansada şimdi çözüm bulabilmek iyi geldi.

Geçen seneki ben bu seneyi kafayı sıyırmış bir şekilde çıkardı .Buseneki ben kendinden emin ve kimseye gereğinden fazla değervermiyor .Kimsenin beni üzmesine yormasına incitmesine izin vermiyorum .Kendime iyi çekimler yapıyorum iyi insanlarla iyi anlar yaşamayı seçiyorum .Bütün kötü enerjiler benim üstümden yaşantımdan akıp gittiğini hayal ediyorum .Bunun çok faydasını gördüm herne yaşarsam yaşayım olumlu tarafını görüyorum .

Bu yaz çok sıcak olması hepimizi çok yordu .Bu günlerde yataktan şöyle terlemeden kalkmayı özlediğimi gördüm .Hava biraz soğuyunca üşümenin hoşluğunu yaşadım ben hiç sevmemde .Sıcacıkbir çayın insanın içini ısıtışını özlediğimi fark ettim .Bizim buralarda yağmuru çok özlemiştik sanki doğada bayram temizliğini yaptı sevgili dut ağacımı tertemiz yaptı ortalıktakibütün pislikler temizlendi.


Bu sabah yine ne çok şeye şükrettim ne çok şeye sevindim .Bunların farkına vara bildiğim için çok şükürler olsun .
 
Alt 03-10-2008, 08:35 AM   #537 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ,ooooooooooooh şöyle normale dönmek beni mutlu etti.

Bayram bitti ve ben nihayet pc minbaşına geçebildim tam okuyup birşeyler yazacakken biri geldi veya bir yere gitmek zorunda kaldık .Biz eşimle vazife olsundiye hiç bir yere gitmedik gittiğimiz yerden 2-3 saate ancak kalka bildik.Bu yüzdende az bir yere gide bildik .

Ben artık kendi istediğim bayramlarımı yaratmaya başladım .Sabahları kahvaltıda su böreği olmazsa olmazımız oldu.Biz güzel bir kahvaltının ardından bayramlaşıyoruz .Bu sene bayramda iyi çekimler yaptığım için bayram benim açımdan iyi geçti .Beni eskiden mutsuz edenler busene kendileri mutsuz oldular.İki anneler...

İkiside kendilerinden başka kimseyi düşünmedikleri için ikiside mutsuz...Artık hiç birimiz onları mutlu etmek için çabalamıyoruz çünki ne yaparsak yapalım mutlu olmuyorlar diye uğraşmıyoruz.Buda onların alışık olmadıkları bir şey olduğu için yakında depresyona girecekler.

Bayramda uzun süredir görmediğim kişileri gördüm hiç tanışmadığım akrabalarımı tanıdım ve çok sevdim ,güzel ve huzurlu geçirdim .Ben kendi içimde huzur buldukça çevremde de benim gibi insanlar çoğalmaya başladı .Benim huzurlu ve sakin tavrım insanlarıda etkilemeye başladı .Bu yüzdende çok mutlu oldum .Ben şu aralar bakıyorumda sevmediğim insanların bile iyi olmalarını ister hale geldim .Birde en çok sevindiğim şey artık beddua etmemeye başladım etsemde hemen iptal ediyorum .Bu güzel bir duygu ve benin hırçınlıklarımı törpülüyor.Hayatımda sivri ve çok keskinlikler beni hep rahatsız etmişti şimdi bütün bunlardan kurtulmak beni mutlu ediyor .Bana ben olduğumu hissettiriyor.Bird şunu gördümki bu sivrilikler aslında benim olmayan bana yapmam için dayatılan şeylermiş ve ben bu yüzden rahatsızmışım.Benim kendi düşüncelerimden olan şeylerden yanlış yaptım diyip vazgeçmem daha kolay oluyor.Fakat bu tür dayatmalar okadar sderine işlemişki temizlemek zaman alıyor.

Bu bayramda ençok buraya yazı yazmayı özledim ve sizleri özledim .İyiki varsınız sizleri çok seviyorum
 
Alt 03-10-2008, 03:23 PM   #538 (permalink)
Yüzbaşı
 
ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 518
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

bizde seni seviyoruz serpil ablaa
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 04-10-2008, 06:38 AM   #539 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 255
Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

harikasın sevgili mustang
__________________
Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 04-10-2008, 09:39 AM   #540 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , bu gün siteye girince günlüklerden başladım okumaya 1. sayfa 2. sayfa derken çok gerilere gittim .Bir ara sıkı günlük yazanlar şimdi yoklar onlarıda özlediğimi fark ettim .Hepsini tektek andım şimdi ne yaptıklarını merak ettim .İnsan iki satır birşey yazar .Hele sitede olup günlükleri 5.6. syfaya düşmüşlere ne demeli ben okumayımdiyemi yazmıyorsunuz ne ?

Bu gün gezerken nekadar büyük bir aile olduğumuzu fark ettim .Sizleri ne çok sevdiğimi özlediğimi merak ettiğimi fark ettim .Birbirimizi görmesekte aramızda ne güzel bir gönül bağı kurmuşuz ve ne güzel beslemişiz.Eeee hadi yazında ne yaptıklarınızı görelim .

Ben arasıra kendi günlüğümü okuyup neçok şey yapmışım bakarım .Bu günde sizleri ziyaret edince eski dostları görmüş gibi oldum .bu gün keopsun günlüğünü okudum ne çok şey başardı ve ne güzel övünülecek şeyler yapıyor .Bu genç yaşında negüzel gelişmeler kaydetti .Hem kendine hemde çevresine faydalı bir insanla tanışmanın gururunu yaşadım .

Hergün eski günlüklerden okumaya karar verdim .Eski günlüklerde ne güzel gelişmeler yaşanmış onlarıda yeniden okumak istiyorum .Keopsun günlüğünde mesala hiç iştahım yok diye günde 40 50 defa söylerseniz iştahınızın kesileceği yazıyor ben daha önce okuyunca denemiştim ve gerçekten faydası oluyordu şimdi yine denemeye kararverdim .

Bu gün Ankara parçalı bulutlu arasıra güneşte açıyor.Bu bende eskiden olsa kavetli bir gün ifadesi olurdu .Şimdi ise rahmet ve bereket olarak kabul ediyorum ve mutluluk vesilesi oluyor .Bizler nasıl bakarsak olay bize öyle görünüyor.Ben hayata olumlu ve sakin baka bilmeyi öğrendim hayata bana huzur ve rahatlık sunuyor.

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.
 
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ühühühühü çıkmıyor resimlerim yaaaa...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.