Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=276985)

imported_Angel 17-03-2010 08:39 PM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590443)
Çekim yasasını yapabiliyorum , ben şanslıyım dedikçe farkındalığım daha da çok arttı. Gördüğüm bir rüya bugün yaşayacağım şeyi haber verdi. Mesela bugün rüyamda bir malzeme gördüm ve o malzemeyi arkadaşımın bugün aldığını duydum. Devamı gelir mi bilmem. Belki de hep rüyalarımızda vardı ufak tefek haberler;ama biz farketmiyoduk. Herkesin farkındalığının artması dileğiyle...

çok ilginç gerçekten ooo67 şaşırtıcı ve mutlu haberlerinin devamını bekliyorum...anlatım tarzın çok tatlı..bunu da söylemek istedim blissy

Megavolt 17-03-2010 11:26 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590516)
megavolt hakkımda söylediklerine sevindim gerçekten. Teşekkür ederimO0 ;) ama pozitif olma yolundayım tam giremedim o frekansa ;) evet fena cümle değildi;ama bir başka kitapta gördüğüm bir başka cümleyle değiştirdim. Soru sorarak sonuca ulaşmam, pozitif düşünmem daha kolay oluyor y789
Seninde çekimlerini bekliyorum bu arada ;)
auram gerçekten dediğin gibiymiş geldi şimdi bana. Ay bi pozitif oldum sayende şimdi daha da y789 Ummadığın güzel sürprizlerle karşılaş gün bitmeden ve yarın ve bu hafta ve ömrünce ;)

Ya az önce bile bi olay yaşadım, senin iyi dileklerin adrese teslim hemen geldi galiba .Evrene dileğimi gönderdim bonusuyla geri geldi konusuna bugün yaşadıklarımı yazdım şimdi hepsini yazamayacağım ama dün geceden bu yana ani bir enerji geldi ve neredeyse düşündüklerim o anda oluyor :))))))). Dün tam uyuyamadım bu gün nası uyuyucam görücez :)) . Umarım bütün dileklerin gerçek olur f678hf678hf678hf678h

YESHAPPY 17-03-2010 11:34 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590528)
çok ilginç gerçekten ooo67 şaşırtıcı ve mutlu haberlerinin devamını bekliyorum...anlatım tarzın çok tatlı..bunu da söylemek istedim blissy

Yüzüm gülüyor teşekkür ederimO0

YESHAPPY 17-03-2010 11:45 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590572)
Ya az önce bile bi olay yaşadım, senin iyi dileklerin adrese teslim hemen geldi galiba .Evrene dileğimi gönderdim bonusuyla geri geldi konusuna bugün yaşadıklarımı yazdım şimdi hepsini yazamayacağım ama dün geceden bu yana ani bir enerji geldi ve neredeyse düşündüklerim o anda oluyor :))))))). Dün tam uyuyamadım bu gün nası uyuyucam görücez :)) . Umarım bütün dileklerin gerçek olur f678hf678hf678hf678h

Bende de şu anda tavan yapmış durumda pozitiflik ve gülümseme durumumy789
Teşekkürler tüm pozitif enerjisini dünyaya yayanlara.
Amiiiiin seninde, hepimizin gerçek olsun.

YESHAPPY 18-03-2010 02:13 PM

Ben dün rüyamda gördüğüm birşeyi arkadaşımın aldığını söylemiştim. Akşama doğru onu bir reklamda da görmüş olabileceğim aklıma geldi. Yanlış olmasın düzelteyim dedim :):)

Megavolt 18-03-2010 11:36 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590644)
Ben dün rüyamda gördüğüm birşeyi arkadaşımın aldığını söylemiştim. Akşama doğru onu bir reklamda da görmüş olabileceğim aklıma geldi. Yanlış olmasın düzelteyim dedim :):)

Çekim yapıyormuşsun da hala mantıkla açıklamaya çalışıyormuşsun gibi geliyor. Çekimin gerçekliğe nasıl oturacağı tamamen sana bağlı, en azından benim anladığım kadarıyla öyle yanlış olmasın yine de superxy

YESHAPPY 20-03-2010 08:17 PM

yok yok reklamdı kesin o :) gece reklamı görüp uyudum çünkü:)
Yaa son 2 gündür ne oldu anlamıyorum enerjim çok düşüüük pozitifliğim uçtu gitti. Uykusuzum belki bunun etkisi vardır;ama pozitif hissedemiyorum. Zorlamayla da olmuyor. İnşallah geri gelir...
Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum,

YESHAPPY 20-03-2010 08:53 PM

sanırım grip oluyorum. Şifa enerjisini bir an önce öğrenmeliyim. Matrixe hükmedin kitabını sipariş verdim.1 haftaya gelecek. Umutlarım onda:)

imported_Angel 21-03-2010 11:50 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590947)
sanırım grip oluyorum. Şifa enerjisini bir an önce öğrenmeliyim. Matrixe hükmedin kitabını sipariş verdim.1 haftaya gelecek. Umutlarım onda:)

geçmiş olsun canım y789 kitap için heyecanlı olmalısın ne güzel sevincli bak hayatta seni heyecanlandırabilecek ne çok şey var aslında..bu bazen bir kitap bile olabiliyor ..mutluluk çok uzakta değil aslınday789

YESHAPPY 22-03-2010 12:10 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590998)
geçmiş olsun canım y789 kitap için heyecanlı olmalısın ne güzel sevincli bak hayatta seni heyecanlandırabilecek ne çok şey var aslında..bu bazen bir kitap bile olabiliyor ..mutluluk çok uzakta değil aslınday789

biliyorum mutluluk içimizdey789 Sağolasın. Dinlenerek geçirmeye çalışıyorum. Pozitif enerjiyle döndüğümde enerji yaymaya devam edicem inşallah.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 PM.