![]() |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Alıntı:
|
|
|
Teşekkürler tüm pozitif enerjisini dünyaya yayanlara. Amiiiiin seninde, hepimizin gerçek olsun. |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Ben dün rüyamda gördüğüm birşeyi arkadaşımın aldığını söylemiştim. Akşama doğru onu bir reklamda da görmüş olabileceğim aklıma geldi. Yanlış olmasın düzelteyim dedim :):) |
|
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi yok yok reklamdı kesin o :) gece reklamı görüp uyudum çünkü:) Yaa son 2 gündür ne oldu anlamıyorum enerjim çok düşüüük pozitifliğim uçtu gitti. Uykusuzum belki bunun etkisi vardır;ama pozitif hissedemiyorum. Zorlamayla da olmuyor. İnşallah geri gelir... Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, Pozitif olmayı seçiyorum, |
Cevap: YESHAPPY'nin güncesi sanırım grip oluyorum. Şifa enerjisini bir an önce öğrenmeliyim. Matrixe hükmedin kitabını sipariş verdim.1 haftaya gelecek. Umutlarım onda:) |
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 PM. |