Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   YESHAPPY'nin güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=276985)

hayallerimgerçekleşiyor 15-03-2010 09:51 PM

Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Ben de her gün güzel olayları mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum. (Bugün eve geldiğimde bir sürprisle karşılaştım. Annemler odamı değiştirmişler hemde eski haline çevirmişler ben odamı öyle görünce çok mutlu oldum daha geniş gibi görünmüş:) )

fatamorgana 15-03-2010 10:51 PM

yeshappy cim gelişmler güzel. umarım işe alındığının haberini de alırız burdan.

YESHAPPY 16-03-2010 12:55 PM

Umarım :) Teşekkürler.
"Hayallerim gerçekleşiyor" sende mıknatıs olmuşsun artık ne güzel :)

YESHAPPY 17-03-2010 01:58 PM

Çekim yasasını yapabiliyorum , ben şanslıyım dedikçe farkındalığım daha da çok arttı. Gördüğüm bir rüya bugün yaşayacağım şeyi haber verdi. Mesela bugün rüyamda bir malzeme gördüm ve o malzemeyi arkadaşımın bugün aldığını duydum. Devamı gelir mi bilmem. Belki de hep rüyalarımızda vardı ufak tefek haberler;ama biz farketmiyoduk. Herkesin farkındalığının artması dileğiyle...

Sultan 17-03-2010 02:03 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590443)
Çekim yasasını yapabiliyorum , ben şanslıyım dedikçe farkındalığım daha da çok arttı. Gördüğüm bir rüya bugün yaşayacağım şeyi haber verdi. Mesela bugün rüyamda bir malzeme gördüm ve o malzemeyi arkadaşımın bugün aldığını duydum. Devamı gelir mi bilmem. Belki de hep rüyalarımızda vardı ufak tefek haberler;ama biz farketmiyoduk. Herkesin farkındalığının artması dileğiyle...

ne güzel hep farkındalığın artsın birde çekim yasası günlüğü tut.gerçekleşenleri oraya yaz ara ara dön oku....y789 ve mucizeleri gör iyi ki varsınactionsmile

YESHAPPY 17-03-2010 02:27 PM

Çok teşekkür ederim. Senin ve diğer çekimcilerin sayesinde bende çekebilirim dedim ve artık çekebiliyorum şükür :) siteye yazıyorum. Sence kalemle yazmak daha mı etkili olur? Olursa öyle yapayım :) Her şeyi denemeye açığım ve hazırım :)

Bu arada imzamı değiştiriyorum başka kelimeyle y789

hayallerimgerçekleşiyor 17-03-2010 03:32 PM

Yaşasın çekim yasasıııı iyiki var:)

Megavolt 17-03-2010 06:26 PM

enerjin gerçekten çok pozitif, o iş görüşmesine gittiğinde tanıştığınız hanımla çok farkınız yok sanırsam(aura olarak =)) , Ya her şey iyiye giderse cümlesi bende histerik gülmelere yol açtı , bence olumlu bi cümle bilmiyorum mizahı sevmemden kaynaklanıyor da olabilir her şey gönlünüzce olsun

YESHAPPY 17-03-2010 08:01 PM

megavolt hakkımda söylediklerine sevindim gerçekten. Teşekkür ederimO0 ;) ama pozitif olma yolundayım tam giremedim o frekansa ;) evet fena cümle değildi;ama bir başka kitapta gördüğüm bir başka cümleyle değiştirdim. Soru sorarak sonuca ulaşmam, pozitif düşünmem daha kolay oluyor y789
Seninde çekimlerini bekliyorum bu arada ;)
auram gerçekten dediğin gibiymiş geldi şimdi bana. Ay bi pozitif oldum sayende şimdi daha da y789 Ummadığın güzel sürprizlerle karşılaş gün bitmeden ve yarın ve bu hafta ve ömrünce ;)

YESHAPPY 17-03-2010 08:10 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590463)
çoookkk sevindimmm ..y789O kadar inanıyorum ki çekim yasasına çekim yasasıyla ilgili anılarını yaşarsan bizimle paylaşırmısın ???

Mukakkak blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM.