| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de yazdıklarınızı izliyor ve sevgili azraistin yüreklendirici sözlerine katılıyorum.. ancak kısacık bir saptamamı da size yararlı olabileceği düşüncesiyle paylaşmak istiyorum. sanki konu ya da kişi ne olura olsun hep bir gelecek endişesi içinde görüyorum sizi. sanki endişeye sebep olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #18 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben de yazdıklarınızı izliyor ve sevgili azraistin yüreklendirici sözlerine katılıyorum.. ancak kısacık bir saptamamı da size yararlı olabileceği düşüncesiyle paylaşmak istiyorum. sanki konu ya da kişi ne olura olsun hep bir gelecek endişesi içinde görüyorum sizi. sanki endişeye sebep olan konu çözülse yine o an ın tadına varamadan, anı yaşayamadan, andaki mutlulukları kaçırıp başka şeyler için endişeleniyormuşsunuz gibi hissediyorum. UNUTMA.. BUGÜN; DÜN.. YARIN İÇİN ENDİŞELENDİĞİN GÜNDÜR.. varsayımlar, henüz gerçekleşmemiş senaryolardır. olmamış şeyleri düşünerek , korkarım hem kendinizi, ve belki hatta nişanlınızı yoruyor olabilirsiniz. belki bu durumun üstüne giderseniz, andaki mutlulukları yakalayabilirsini,z diye düşünüyorum.. sevgiyle kalın..
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
elveda., fobi, sosyal |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de yazdıklarınızı izliyor ve sevgili azraistin yüreklendirici sözlerine katılıyorum.. ancak kısacık bir saptamamı da size yararlı olabileceği düşüncesiyle paylaşmak istiyorum. sanki konu ya da kişi ne olura olsun hep bir gelecek endişesi içinde görüyorum sizi. sanki endişeye sebep olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi