Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

sosyal fobi ye elveda.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı ayrıca bilinçli sosyal fobili biri çocuk sahibi olursa,kendinin yaşadığı sorunları çocuğu yaşamasın diye bi çaba içine de girebilir,yardımcı olmaya çalışır daha o küçükken ki önemli olan bu bence.araştırma yapar,okur öğrenir,gerekli uzman kişilerle görüşebilir. ama benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

sosyal fobi ye elveda.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-04-2010, 03:22 PM   #111 (permalink)
Teğmen
 
Xarmaşık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 69
Tesekkür: 105
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Xarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura about
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca bilinçli sosyal fobili biri çocuk sahibi olursa,kendinin yaşadığı sorunları çocuğu yaşamasın diye bi çaba içine de girebilir,yardımcı olmaya çalışır daha o küçükken ki önemli olan bu bence.araştırma yapar,okur öğrenir,gerekli uzman kişilerle görüşebilir.
ama benim şöyle bi sorunum var,çocuktan önce evlenebilecek özgüvene sahip olmam lazım:S
İşin bu kısmı da var tabi hiçbişey için hazır değilizki.. anlaşılan daha çok uzun bi yol var önümüzde. İnşallah dediğin gibi olurda ilerde çocuklarımda bana benzemezler..Teşekkürler yorumların için...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, senden yarım kalanla
Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, yaşamak dersen buna
Kalanların gidenleri hissetmesi inthar, atlayıp sevgiden derin bir boşluğa..
Xarmaşık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2010, 04:51 PM   #112 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nevresim cevabın için teşekkür ederim.hipnoterapi almayı bende çok istiyorum.netten araştırdığım kadarıyla baya etkili.ama bunu tek seansta halletmiyolar.uzun süre alman gerekebilir bilmiyorum maddi durumun nasıl.benim almak için zamanım yok keşke olsaydı diyorum.ben telkinlere başlamadan önce oftelya hipnoz cdsi almıştım sosyal fobi seti.ama telkinler kadar etkili değildi.oftelya hipnoz merkezini araştır istersen benim bildiğim bi tek o var.zamanım olursa senin için araştırırım.bu arada ben daha önce hocama sormuştum hipnozu ama yapmak istemedi bana bilişsel davranışçı terapinin çok daha iyi olduğunu söyledi.bende araştırdım gerçekten etkilimiş. ama ben kaçmıştım ondan ama belki telkinlerle beraber bu terapiyide alabilirim.çünkü artık ne zaman kendimi kalabalıktan kaçarken farketsem üstüne gidiyorum.ve çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim:)) meğer herkes kendi halindemiş beni takan yokmuş,beni gözetleyen yokmuş:)) çok hoşuma gitti doğrusu.bugün bi defter aldım ve günlük yazıcam ve kendime ödevler vericem aynı terapide olduğu gibi.nerde korku hissediyorsam onun üstüne gidicem.tabi ki telkinler ve olumlamalarda olucak.nevresim sanada tavsiye ederim ama hipnoterapi alma konusunda kararlıysan araştır iyi bir merkez bulup al derim zamanın ve maddi durumunda varsa eğer.sen bununla yaşamak zorunda değilsin ve sende herkes gibi değerlisin her şeyin en iyisini hakediyorsun.bu kendin için yapacağın çok güzel bir şey.bu arada ben atakan abiden özel telkin tavsiyesi istedim. oda bana bi liste gönderdi:
Arttirilmiş Güven
Olumlu düşünme
Özsaygıyı arttırma
Sosyal fobi 2 özel.bunları sipariş etmeyi düşünüyorum isme özel.sana bişey sorucam sen yüz kızarması telkininden fayda gördün mü? gördüysen eğer bu liste senin içinde iyi olabilir.bu arada şimdi buldum klinikhipnoz diye bi site biraz bak istersen.kendisi doktor.zaten hekim ya da psikiyatrist değilse alma.adam baya eğitimli. istersen araştır biraz,aklına yatarsa iletişime geçersin.bu arada ilk 6 seanslık ücreti ilk seansta alıyolar.bana biraz ters geldi ama bu sayede hastanın tedaviye devam zorunluluğu olmuş oluyo belki bunun içindir.
güzel araştırmışsın tşkr ederim:)
benim bulunduğum şehirde hipnozla ilgilenen sadece bi kişi var diye biliyorum o da buraya geleli çok olmamış zaten.dershanelere filan gidip tanıtım yapıyomuş,kardeşim de dershanedeyken öğrenmiş bana söyledi,bende aradım cesaret edip,gelin önce bi konuşalım dedi,gittim,nlp ve hipnoterapi uzmanı imiş,çok ayrıntılı nerden mezunsunuz filan diye sormadım ama uyduruk biri değildir diye düşündüm zaten,yoksa özel okullar,dershaneler izin vermez tanıtım yapmasına bence.bayan olması da benim için daha avantaj.neyse ,netten bakmıştım ilk görüşme-tanışma kısmı bile ücretli heryerde,ama ilk görüşme için ücret talep etmiyodu bana,konuştuk bana 21 gün hiç eksiksiz geleceksiniz dedi,10 gün bilincinizii boşaltıcaz gereksiz şeyleri,tabiri caizse çöpleri atmak gibi,diğer günlerde terapi olcakmış telkinler verecekmiş bana,21 günden sonrada tek tük gelmeniz gerek dvm edelim dedi bana.ve ilk ücreti söyledi bana çok geldi , evet dedi burda insanlara çok geliyo o yüzden yarı fiyatına kabul ediyorum dedi,ve iki peşinde ödemem gerekiyomuş,toplamı çok fazla yapmıyo.evet ücreti o şekilde istemeleri gereksiz yere gelmemezlik yapmaayıp,herşeyin boşa gitmesini önlemek için olabilir bilemiycem.elimde vekil öğretmenlik yaptığım zamanki param vardı bi miktar,onla en azında 21 gün giderim dedim.çok mantıklı geldi bana,ama babama kabul ettirmem sorun olacak,herhangi bi dr gidiyorum diye çıksam,tel e cvb veremiycem bu sırada,bazen yurttışına,şehirdışına çıkıyo babam, o zamana denk getiririm dedim,ama maalesef hiç öyle bi fırsatım olmadı,bu küçük hesaplara kaldım görüyomusunuz istediğim şeyi(kötü bişey olmadığı halde)bu yaşta bile yapmakata özgür deilim.ama elime geçen ilk fırsatta gitmek istiyorum.
yüz kızarması telkinini diğer telkinler kadar çok dinlemedim,sonraları eklemiştim,yüzüm domates gibi oluyodu abartısız,şimdilerde özellikle dikkat ediyorum o kadar kızarmıyorum,ama tam geçmedi,bu arada ben bütün telkinleri dinlemeye bi kaç aydır da bıraktım,tekrar başlayabilirim,senin yazdığın telkinlerde iyi bana görede olur tabi ki.
ofelya thomas hipnoz merkezine gitmek gibi bi şansım yok o yüzden araştırmanıza gerek yok teşekkür ederim yine de,cd lerinin de çok etkili olduğunu düşünmüyorum,internetten indirmiştim bi mp3 ünü ama sonuçta onu dinlerken tamamen hipnoz olmuyoruz ki,dinliyoruz sadece,yönlendirme yok kişiye özel,o yüzden bencede cd leri yeterli değil.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2010, 07:29 PM   #113 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
Xarmaşık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşin bu kısmı da var tabi hiçbişey için hazır değilizki.. anlaşılan daha çok uzun bi yol var önümüzde. İnşallah dediğin gibi olurda ilerde çocuklarımda bana benzemezler..Teşekkürler yorumların için...
inşallah çok iyi durumda olucaz kısa süre olmasını diliyorum.bizim burada bunları konuşuyo olabilmemiz,birbirimize olan temennilerimiz bile hiç yoktan iyidir.güzel günler bizi bekliyo,kendimizinde herkes kadar değerli olduğumuzun farkına varıcaz,bu sorunların hepsi hallolucak inşallah,sonra gelip burda nasıl istedigimiz günlere kavuştuğumuzu anlatırız.bunları yürekten istiyorum.benim ve bizim gibi bu rounu yaşayanlar içinde çok iyi olmamızı istiyorum.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2010, 12:32 AM   #114 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kimyaci06 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

mrhb nevresim.onceleri yabanci 07 kimlg giriyrdm ama sifremi untdm.yendn kayt oldm.her zamn mesjlarini okuyudm ama uzun zamandi zamanim olmdigi icin bakamiyrdm.ama cok iyi gordm seni umutlarn daha da artmis.cok sevndm.onceleride soylemisdm bende asiri sfliydm tam gecmesede cok sukur cok deyisdm.eger konusacaq biri varsa mutlaka hic dusunmedn konus.sf en etkili yontemi zaten.burda yaziyrsn ama karsilikli konusmak tamamen farkli olyr.insn cok iyi oluuyr. bence bu sansini kaybetme.birde arkadasmiz dediyi gibi ustune gitmeye calş.iyi haberlerini bekliyorz......kendine iyi bak.
kimyaci06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-04-2010, 07:50 PM   #115 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
kimyaci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrhb nevresim.onceleri yabanci 07 kimlg giriyrdm ama sifremi untdm.yendn kayt oldm.her zamn mesjlarini okuyudm ama uzun zamandi zamanim olmdigi icin bakamiyrdm.ama cok iyi gordm seni umutlarn daha da artmis.cok sevndm.onceleride soylemisdm bende asiri sfliydm tam gecmesede cok sukur cok deyisdm.eger konusacaq biri varsa mutlaka hic dusunmedn konus.sf en etkili yontemi zaten.burda yaziyrsn ama karsilikli konusmak tamamen farkli olyr.insn cok iyi oluuyr. bence bu sansini kaybetme.birde arkadasmiz dediyi gibi ustune gitmeye calş.iyi haberlerini bekliyorz......kendine iyi bak.

çok tşkr ederim iyi temennilerin için.haklısın karşılıklı konuşmak çok başka.bunu bende istiyorum.yapmaya çalışıcam.
üzerine gitme konusunda,benim kızarmaktan çok, kızarmaktan korkma durumum söz konusu,bunları atlatıcam inşallah.bu aralar ailem canımı sıkıyo.geçmişi düşünmüyorum,ama şu an için beni sıkmamalarını istiyorum.halime şükür ediyorum yine de,senin için de inşallah herşeyin hayırlısı olur.sevgiler:)
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2010, 02:37 PM   #116 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

ben çok yalnızım evde kimse kalmıyo tek başıma kalıyorum.o kadar yalnızım ki artık içime işledi.fazla arkadaşım yok,olanı da ailem bi şekilde ket vuruyo,annemin gittiği altın günlerine filan katılmak istemiyorum,bahsettiğim altın günlerine gençlerde katılabiliyo öyle sadece yaşı büyük evli kişiler yok ama ben sevmiyorum ve gitmiyorum,onun dışında kuzenimle bile(üstelik hemcinsim) dışarı çıkmama karıştılar,öyle çok eski değil bi kaç gün önce,eskiyi affettim evet ama bügunde beni boğuyolar napabilirim,
babam sürekli duygu sömürüsü yapıyo,bana bakın işlerimiyapın,hizmetimi görün,evet yapıyorum ama bazen abartıyo,yanındaki bişeyi bile benden istiyo,surat yapsam o on mislini yapıyo,Allah ele ayağa düşürmesin diye duygu sömürüsü yapıyo,halbuki yatalak filan degil,gayet rahat işe gidiyo,arkadaşlarıyla buluşuyo görüşüyo falan filan,suçluluk hissetmem için zorluyo,annem deseniz ayrı bi dünya,çok üstüme geliyo bazen bunu önlemek için artık soğuk davranıyorum,sorularına cvb veriyorum sadece filan,bu evden anca evlenerek kurtulabilirim(kurtulmak kelimesi ağır mı oldu bilmiyorum).en kısa zamanda evlenmek istiyorum.yağmurdan kaçıp doluya tutulmak istemiyorum,hatta ruh ikizini bul telkinini edindim,ama pek dinleyemedim,dinlemeye başlıyacağım ama.dualarınızı bekliyorum artık diyecek başka bişey bulmaıyorum.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2010, 09:53 PM   #117 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

sevgili günlük ve arkadaşlar,bugün annem yine yüzüme kusarak(tabiri cazise), igrenerek sen çirkinsin,seni kim ne yapsın diye söylendi,bende beni etkilemeye çalışma etkilenmiyorum gibisinden cvb verdim.bunu söylemesinin sebebide bana uygun gördükleri birini benim uygun görmemem,hatta kesinlikle reddetmem,yaşım ilerlemiş ya,artık postalamak istiyolar,tamam iyi niyetliler belki gözleri arkada kalmasın istiyolar ama zorla da güzellik olmaz,bana ima etti o kişiyi bi kaç kere yok dedim,en son kesin olarak cvbın yok olduğunu söyleyince ,sen napıcaksın peki sen çok çirkinsin seni öyle istedigin seviyede biri mi alacak dedi.
benim olmadığım bi ortamda başka bi aile dostumuz beni dışarda ilk defa görmüştü,o ortamda annemlere beni ve bi ablamı güzel buldugunu söylemiş,annem atlamış yokk nevresim cirkindir diye,d,ğer ablam güzel yani,evet o ablamı çok kişi güzel bulur,öyledir de,beni de onun kadar değil daha az kişi belki bulur,ama annem bunu kesinlikle kabul etmez.edip etmemesini geçtim,yüzüme kusması!karşısında sağlam durmaya çalışıyorum.dualarınızı bekliyorum,istediğim gibi yine kendi aileme yakın olan kendi memleketimden biriyle ama çok iyi çok anlaşacağım biriyle evlenmek istiyorum,herşeye karışıyolar da bu kadarı fazla değil mi,artık mutlu olucam değil mi günlük.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2010, 09:33 PM   #118 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

bugün biraz mutluyum:Pşöyle ki annemin arkadaşı,görüştüğü kendi yaşlarında bi bayan var,bana bi iki hareketi oldu höşuma gitmedi içimde kaldı,misal kızı otururken başka birinin evinde bana mecburmuşum gibi git şunu getir dmeişti,şaşırdım bişey diyemedim gittim geitrdim,kızlarında tabiri caizse korkuyo biraz,kızları kendisine ters cvblar veriyolar bazen filan,bi keresinde de bizim evde benim yaptığım yoruma öyle bi anda ters bi cvb vermişti, benimde kızarma zamanlarımdı o zamanlar(şimdi o derece değilim) kızarmıştım herkesin içinde içimde kalmıştı,annem onların kızlarına onun bana yaptığını yapmıyo kesinlikle, öle ufak tefek yaptığı şeyler vardı,bende o yüzden artık o kadını görmem daha iyi dedim kendi kendime öyle de yaptım,bazen annemi bi yerlere bırakrken,onunda gidecegi yerse biz bırakabiliyoruz,bugünde öyle oldu,ve bana dönüp sen niye gelmiyosun bizi bırakıp dönüyosun ne güzel gel eğlen,diye hafiften çıkışmaya başladı,benim kızlarımda gelmiyo dedi,sevmiyorum dedim gelmek istemiyorum dedim,dvm etti üsteledi,dedim senin kızların gibiyim dimi sözün geçmiyo seninde kızlarına,ama dedi anne hakkı üzüyolar anneyi bilmem ne,dedim ben annemin hakkına hiç girmiyorm,ona bişey yapmıyorum gibisnden,bi ciddiyetle karşılastı,bana olan lakayitliğini biraz düzelticek gibi,bana lakayitti hakaten,aklından geçeni direk söyleyebilecek cesareti hissediyodu,bu engellendi en azından(bu arada şoför koltuğunda olduğumdan yüzümü göremiyolardı ondan daha rahattım galiba:))onları bırakıp yine eve kapandım,onlarla gidicem yada evde oturucam başka alternatif vermiolar zaten,neyse hakkımı savunabildim biraz bu yüzden mutluyum.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2010, 06:54 PM   #119 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kimyaci06 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

mrhb.hayatimiz nasilda benziyr demek ki bu problemde ortaq yonler bunlar benimle de ablam arasinda her zaman fark koyarlar.o daha guzel becerikli akilli.simdi umrmdabile deyil ben onlar icin yasamiyrm artiq.bunu dusunuyrm ALLAH bana deyer verdi diye yaratdi.onlrn bana ne soyledkleri umrmda deyil.ama tabi bilincaltnda biraz var.bos kaldigm zamanlar aklima gelir hatta aglrm.bunun icin bos kalmamya calisrm.bos is bile yapsm mutlaka bir sey yaparm.bide psikolga gidecyni soylemisdn qaliba gidememsn,kendine iyi baksen degerlisn.her aynada kendinle konus birde insanlarla konusarken onlari bir cansiz cism olarak gor bu senin kizarmani hafifletr.
kimyaci06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2010, 07:29 PM   #120 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
kimyaci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrhb.hayatimiz nasilda benziyr demek ki bu problemde ortaq yonler bunlar benimle de ablam arasinda her zaman fark koyarlar.o daha guzel becerikli akilli.simdi umrmdabile deyil ben onlar icin yasamiyrm artiq.bunu dusunuyrm ALLAH bana deyer verdi diye yaratdi.onlrn bana ne soyledkleri umrmda deyil.ama tabi bilincaltnda biraz var.bos kaldigm zamanlar aklima gelir hatta aglrm.bunun icin bos kalmamya calisrm.bos is bile yapsm mutlaka bir sey yaparm.bide psikolga gidecyni soylemisdn qaliba gidememsn,kendine iyi baksen degerlisn.her aynada kendinle konus birde insanlarla konusarken onlari bir cansiz cism olarak gor bu senin kizarmani hafifletr.

tavsiyelerin için tşkkr ederim,haklısın bizde değerliyiz ki bu dünyada varız.bunu kabullenmemiz gerek:)
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
elveda., fobi, sosyal


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


sosyal fobi ye elveda.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı ayrıca bilinçli sosyal fobili biri çocuk sahibi olursa,kendinin yaşadığı sorunları çocuğu yaşamasın diye bi çaba içine de girebilir,yardımcı olmaya çalışır daha o küçükken ki önemli olan bu bence.araştırma yapar,okur öğrenir,gerekli uzman kişilerle görüşebilir. ama benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.