![]() |
hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) yuppi ! blissy kararli olan kişiye ilaci ayagina gelirmiş. bu siteyi bana kimsecikler tavsiye etmedi.ben kariştirirken buldum.iykide bulmuşum. cocuklugumdan beri roman okumayi pek sevemedim.felsefe sosyoloji tarih biyografi en fazlada anı yani..komik eglenceli falan olursa romanda olabilir canim o kadar abartmayalim. son beş senedir kisisel gelisime iyce agirlik verdim.ama uygulamaya gelince ilk başlarda zorlandim dogrusu..yani donem donem başaramiyorum off olmuyor hikaye bunlar diyip pes ettigim donemler oldu.ama satin aldigim kitaplar konusunda hic pes etmedim. ara verdigim donemlerden birinde gordum ki zaman gectikce gazete kitap tlevizyon radyo bu konuya toplum olarak daha cok egildigimizi farkettim. ve sonra secret kitabi cıktı.kitabi 9 kere filan okudum..zaten bu tarz kitaplar bir kere okunmuyor..bu arada internette tekrar gezindim.daha kolay bir yolu olmali dedim.teknikler olmali dedim.sedona yontemi kitabini buldum kitapcilara sordum yok.istanbuldan siparis ettirdim.kitap şimdi paramparca heralde 20 kere okumusumdur. bu kitaba devam ederken de durmadim..gene interneti karistirdim.. 96 smil56 iyki var... ana! bir de ne goreyim işte benim gibi bir suru insanlarin oldugu gezegen..hem de tam istedigim gibi..bu bir rastlanti degildi.bunun adı rastlanti olcaksa illaki bunu ben cektim kendime.. bi sevindim bi sevindim anlatamam.. oncesinde afirmasyonlarim vardi bir kac cilt ansiklopedi olurlar o kadar coklarki hepsine saygi duyuyorum ben yaptim diye..sakliyorum..arada eksik ve gelistirlmesi gereken duzeltilmesi gereknler varsa o afirmasyonlari duzeltiyorum.yada yenilerini hazirliyorum.bunlardan olumlu sonuc aldiklarim oldu tabiki ama alternatiflerimi cogaltmam gerektigini soyluyordu bana hersey..kontrol edemedigim anlarim hala oluyordu.ve bu anlar beni hirpaliyordu.ofkeme yenik dusuyordum mesela..yada hayir istemiyorum diyemiyordum bi turlu. sonra bu siteyle tanistim.. yaklasik 15 gun oldu galiba bir haftayi gectim kesin arkama bakmiyorum..bilemiyorum mp3leri dinledim dinledim su anda da dinliyorum hatta. başim ağridi..cok su ictim..rahat uyandim..kahkahalarim daha icten oldu.. bulasici bir pozitif enerjiye sahip oldum..hayir istemiyorum demeye ufak ufak başladim..yuzum hep guluyor...olumsuz dusunceleri artik ezberledigimden hemen onlari pişt pişt diye kapi dişari ediyorum.. smil56 zaman harcamiyorum en onemlisi hirpalanmiyorum..kitaplari okumayada devam ediyorum ama en cok mp3leri dinlemeye vakit ayiriyorum. hem pratik,hem basit,işlerin aksamiyor bu cok guzel..olumsuz oldugum anlar var tabiki mesela ofkemi şiddetli yasiyorum evet.. ama bu onceki ofke nobetlerime nazaran cok kisa suruyor.sancisi devam etmiyor.hemen ayaga kalkiyorum. olumsuz konusulan ortamlari hemen bozuyorum thumbsanim pek izin vermiyorum.yada olmadı, mumkun oldugunca o ortamlardan uzak duruyorum.. zaten az tv seyrederdim seyrederken korkardim cunki cok olumsuz etkilenirdim.şimdi de az seyrediyorum ama hic korkmuyorum daha rahatim.duygu somurusu yapan haberlerden programlardan herzaman uzagim.. oncelikle bu huzuru percinlemek istiyorum ..iyce sindirmek.dinginlige yakinlaşmak istiyorum.ve sonra bunlarin yaninda kariyer para zenginlik sağlik sigarayi birakmak bu konulara egilmek istiyorum..bakicez.. daha bir suru güzel gelişmeleri sizlerle paylaşmak dilegiyle simdilik bu kadar.. sapkal89 iyki varsiniz.. 96 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) sende iyi ki varsın.... brawooo sana bravoooo .. 25889 enerjin.. mutluluğun.. satırlarından kalbime ulaştı.. ttli3 yazdığın her cümle öyle güzel.. öyle doğru ki... güneş sana yansımış sende bizlere yansıtıyorsun tebrik ederim seni.. blissy içimden geldi seni sevgiyle kucaklıyorum... ark5 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) tesekkurederim.cok gururlandim.cok duygulandim.. yureginizde hissettiyseniz size de yansitabildiysem ne mutlu bana.. bende sizi sevgiyle kocaman kucakliyorum.. ark5 vınnn vıınnn gaza geldim bak iyce. smil56 sapkal89 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) yüreğim pozitif enerjinle doldu..durma tam gaz ileri...iyiki geldin..safalar getirdin..safanı süreceğimiz şimdiden belli..saygılı sevgiler |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) çok güzel ifade etmişsin jaunty. gerçekten öncemiz ve sonramız arasında dağlar kadar fark var. umarım bu olumlu fark hiç ara vermeden artar. blissy |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin evet iyki burdayiz.bence bu oyle bir yol ki birakilamaz.cıktık bi kere bu yola..hayat boyu.. sapkal89 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) bugun dikkatimi birşey çekti. şu an hayatimda hersey olduğunda çok daha ileride gidyor gelişmeler beni mutlu ediyor eski ben ile şimdiki be arasinda belirgin farkliliklar görüyorum..içimde koşmaya dair mukemmel bir enerji var.. başaridan başariya mutluluktan mutluluğa koşmak gibi.. smil56 (güvence isteği) sanki senelerce derin bir uykuya dalmişim ve uyanmişim ve acele etmem gerekiyormus gibi derinlerde yatan bir his de var içimde.. ve herkesin özellikle bu yola baş koymuş herkesin,farkinda olan herkesin,burada olan herkesin mutlu olduğunu en azindan genel bir tablo olarak da olsa gelişmekte olduğunu bilmek duymak açlığıda var. smil56 (güvence isteği kontrol etme isteği) özellikle siteye çok emeği gecmiş sitede oldukça vakit harcamiş olan kişilerin bu mutluluğu çok daha fazla hakettiğine inaniyorum.onlarin keyfinin yerinde olmadiğini duyunca, hayatinda birseylerin ters gittiğini duyunca şaşırıyorum..ve korkuyorum..ara verdiklerinden bahsediyorlar..niye boyle olmuş sebebini bilemiyorum.. smil56 (kontrol etme isteği) mutlaka olumsuzluklar olacaktir..fakat bu olumsuzluklara pozitif bir bakişla yaklaştilarini onlardan güzel bir seyler çıkarabildiklerini,çalişmalara asildiklarini duymak istiyorum. herkes mutlu olsun istiyorum.. açlık gibi..özlem gibi..kana kana icmek gibi..bu İSTEKLERİMİ İHTİYAÇLARIMI en kısa zamanda birakma çalişmalari yapacağimdan şüpheniz olmasin. yazimdaki amiş olduğum parantezleri yazimi bitirince saptadim ve koydum..(kontrol etme isteği) smil56 bu oyle bir koşu ki ömür boyu ben bundan zevk aliyorum.. umarim herkes hayatima sanal yada gercek girmiş olan tüm sevdiklerim tüm dünyam istedikleri huzura dogru ilerlerler.. ve o enerjilerini hep korurlar.. sizi seviyorumm. kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) bu kadar çok kontrol etme isteğin olunca bende cevap verme isteği duydum (emin OL okuduğumdan diye girlhaha) akışa bırak güven kendine ve yaşama... yaptıklarına inandıktan sonra merak etme .. doğruyu bilince kasıtlı olmadıkça yanlış yapar mı insan.. hata yapmamak adına kastıkça kendimizi başka hatalar çıkar karşımıza... enerjini doğrularında yoğunlaştır örneğin yukarıdaki mesajının sonunda... "yazimdaki amiş olduğum parantezleri yazimi bitirince saptadim ve koydum..(kontrol etme isteği)" dedin ve başka bir hata yaptın.. açmış yada atlamış yerne amiş dedin galiba ... bboşşş verrrr nazar boncuğu kalsın orada... hepimiz doğruya kanalize olalım... yanlışlarımızdan ders alıp yolumuza devam edelip... doğru adımmı attım diye kontrol edeceğimize güvenelim kendimize daima doğru olanı yapmaya çalıştığımız için .... sevgiler... kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) bence de..açmiş olduğum parantez demek istemiştim.. kendimi akişa birakabaldiğim zamanlarda gerçekten cok huzurlu oluyorum.tesekkurederim.. |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) ark5 canım yaa kıyamam sana ben... hep huzur dolu ol inşallah.... birbirimize huzur mutluluk bulaştıralım... sen çok sevgi dolusun.. bayılıyorum bu yönüne ark5 ttli3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) Alıntı:
desene içindeki dev uyanıyor.benimki bi ara uyanır gibi olmuştu ama tekrar uykuya dalıyordu.şimdi tek gözü açık bakınıp duruyor.annem gibi biri lazım ona da.kalk hadi kalk diye durmadan rahatsız edecek. aa34 bu misyonu ben üstlendim zati. |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) Bende burada oldukça yeni bir üyeyim ve böyle gelişmeleri okudukça kendime inancım artıyor.Biliyorum bunu bir çok yere yazdım ama tekrarlamadan geçemeyeceğim; iyi ki burası çıktı karşıma iyi ki varsınız!!! smiliyface |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) khkh56 khkh56 iyi fikir valla üç gömlek..benim annem de yilmayan, yilacak gibi olanlara da yildirmayanlardandir. y789 ama gördüğüm kadariyla burada ona gerek yok sizler varsiniz girlhaha iyki varsiniz.. hosgeldin artemis ben bu siteyi kesfetmeden önce kendimi marsli filan sanardim. yada niye kimse bu konulardan bihaber keske herkes bilincli olsa derdim. kitaplari yayinlari haberleri okuyup üzerine eğilmeyen, bir roman gibi bir köşeye birakan yada kişisel gelişimin ne kadar üzerine düşülmesi gereken bir konu olduğunu algilayamayan insanlarin arasinda yasadiğimi sanirdim. anlatmaya calişirdim..biraz o enerjiyi onlara aktarmaya calişirdim. kimisi anlamazdi bile..kimisi o an ilgilenir konunun ciddiyetini pek anlamazdi..şimdi o kadar mutluyum ki inan burada ki herkes benim kardeşim gibi.. çünki kendi gelisiminde başarili olan birey sayisi arttikca dünyada güzelleşir.. 96 Sen, burada olmakla hem dünyanin bilinçli, farkinda olmaya çalişan ,piril piril parçasisin. hemde benim ve benim gibi birseyler yapamaya çalişan herkesin günlük duygularini paylaşansansin.. ve boylelikle de enerjilerimizi birleştirmeye varliğinla katiliminla vesilesin..sen bensin gibi bir duygu yani kisacasi. ne kadar değerli olduğunu buradan anla işte. Tüm hayallerin, amaclarin hatta umduklarindanda fazlasini gercekleştirmeni diliyorum. biz buradayiz sapkal89 her günün çoşkuyla geçsin.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) jaunty sana hayran oldum gerçekten ne güzel neşe, enerji dolusun... ilk yazını okuyunca enerji doldum gerçekten... kalkıp koşmak istedim bende blissy tekrar hoşgeldin demek istedim... benim okuyamadığım yazılar çoğaldı bu aralar iş yoğun luğundan, biraz geriden takip ediyorum.. ama iyiki saklanıyor bu sitede bu değerli yazılar.. istediğim zaman okuyabiliyorum.. hepinizi çok seviyorum kiss3 kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) hepinize saygılı sevgileeeeer.. hayatımda saygımı ve sevgimi ayrı ayrı kazanan insanlar vardı..bu sitede her ikisini aynı anda verdiğim insanlarla tanıştım..sevgililer hepiniz en doğru yolda en doğru şekilde ilerliyorsunuz...ilerliyoruz..ama kendimize hata yapma hakkını vermeyi unutmayalım..hepimizin hata yapmaya hakkı var..hatada yapalımki yaşayarak öğrenelim..olurmu..ben kendime hata verme hakkını tanıdıktan sonra kendimle barışabildim..zaten o kadar ince eleyip sık dokuyıruz ki...en hatalı kararımız bile o, an için yapılabileceklerin en iyisi oluyor..gevşeyiiiiin..rahatlayın..ve yaşamın tadına varıııın..ben öyle yaptım..hepimize saygılı sevgiler.. kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) tökezlemeler olacak evet.kalkmasini biliyoruz artik.. smil56 enerjimiz coskumuz daim olsun. dolma nefes al dolma nefes ver dolmaaaa nefes al khkh56 .... gecenlerde avrupa yakasinda evin annesi meditasyon yapmaya karar verdiğinde, meditasyonda konsantre olmak icin sectiği obje dolmaydi. aklima geldi şimdi.. khkh56 khkh56 kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) öyle güzel ki.. başima gelen tatsiz olaylara artik büyüteçle, dikkatle bakiyorum. tipki denize deniz gözlüğü ile dalmak ve güzellikleri görebilmek gibi bir sey bu. Cevabini o an belki bulamiyorum..olsun,bulmak içinde çirpinmiyorum. ttli3 Sadece anlamaya çalişiyorum.biliyorum ki bir gün onun cevabı pat diye aklima düşer..yada ayağima takilir..ve oyle de oluyor.. Yaşadiklarimin aslinda bana birseyler anlattiğini birseyleri göstermeye çaliştigini biliyorum.. Ve bunlar hafif dürtüklemeler şeklinde olduklari için şükrediyorum..seviniyorum..hoşuma bile gidiyor hatta.. Ağlamak geliyorsa içimden ağliyorum,sinir olacaksam oluyorum,bağiracaksam bağiriyorum. ama derinlerde bir bir farkindalikla birlikte bir sakinlik,güven duygusu ile birlikte veriyorum bu tepkileri... Bunu hissetmemem,görmemem mümkün değil. ve bu bu görü,huzur baskin çıkıyor.dolayisiyla tepkilerim kisa suruyor. Değişik bir durum bu elimden geldiğnce dile getirip sizinle paylaşmaya çaliştim. Sevgilerimle kiss3 |
bu cümlen varya,bu günkü karmaşada aradığım tılsımlı cümle oldu...günün sonlarında da olsa yakaladığıma seviniyorum..benim için çok şey ifade ediyor..paylaşımların için tekrar teşekkürler... t678 |
tabloya karsidan bakmak, benzerlikleri gorebilmek ve daha rahat çözebilmek icin,boyle deneyimleri paylaşmak işe yariyor ..ben de sizlerin cok faydasini goruyorum.. iyiki varsiniz kiss3 |
|
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) hayal abla nin yazdiklarini okuyunca bende paylaşmak istedim. henuz gelişmekte oldugum hala aşamalar katetttiğim en önemli hedefim. annem. hem cok sevdiğim bir olmak istediğim, hemde ayri olmak istediğim. cocuklugumdan beri cırpındım gözüne girmek icin ama hic kendimi bu konuda muvaffak olmus hissedemedim. şimdi 60 yaşinda.bundan dort sene once sol memesini aldirdik. sagligina cok dikkat eden iyi beslenen yuruyusler yapan biriydi. hala da oyledir. yakistiramadi tabi.yakistiramadik ta.. neyse oldu bitti hersey yolunda kemoterapi bile gormedi cok erken teshisti. o bir super anneydi bu yuzden sagliğini yitirdi. ona bunu defalarca anlatmaya calissamda hissedemedi. tez canli, kendine guvenli, herkes kendi gibi guzel iş yapamaz evet doğrudur..cok konuda cok başarili. cok eleştirici ama cok merhametli.cok dobra..cok da saf.. ne anlatsam koca bir ömür buraya sıgmaz ki. sonucta simdi hastalik hastasi gibi birsey mi oldu ne.? son zamanlarda (meme ameliyati olali beri) her sene bi yerini kestirir oldu. bunu kendide kabul ediyor ama hala devam ediyor. surekli sikayetleri ve agrilari var. onu bu konuda suclayamiyorum da..cok kotu bir his bu.. hasta oldugu icin kimseye kizamazsiniz ki.. ama bu dikkat cekmeye başladi. sirti bacaklari midesi başi her zaman ayri bir yeri hep problemli. ilgilenmezsen surat asiyor morali sıfır oluyor.. bazen tek sebebi ilgimi gormek acaba diyorum. olan ilgimi gosteriyorum. ilgilenmezsen surat asiyor morali sıfır oluyor.. inanin bazen işimi kendimi ihmal ediyorum.ama yetmiyor..gene bi yerde geriliyoruz. anneannemde taş gibi kadindi 65 yasinda cok saglikli aslanlar gibiydi en ufak bir yeri agrimazdi. trafik kazada kaybetmiştik anneannemi. diğer evlatlarida oyle.dayim ve teyzem de saglikli. bencilmiyim ben? zor kadin oldugunu kabul ediyor..gencligimde hele iyce berbattim diyor. konu acilip gecmişte bana yaptigi bikac seyi hatirlatinca garip bir edayla susuyor. ama kesinlikle gucenme değil bu.. bunu soyleyebilmek bana gore buyuk aşama.. ama genel tablo budur. azimliyim. onu seviyorum..bunu hep belli ettim..hala da ediyorum.. sevgiyi ifademi arttirabilirim.ve bu ifade konusunun problem oldugunu dusunmuyorum. yorucu evet.. ama o benim annem. sevgiler sapkal89 kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) sevgili jaunty..bir kitap var BEŞ SEVGİ DİLİ...benim düşünce kalıplarımı yerle bir eden hayatımı değiştiren kitaplardan birside budur..bu kitapla ben bambaşka bir anlayış geliştirdim..ve ilişkilerim olması gerektği gibi oldu...annelerimiz...hele hele o jenerasyon...kız oldukları için doğru dürüst onaylanmadan büyümüşler...aileden görmeseler bile toplumdan gördükleri baskıyla hayatları kararmış...ama son derece zeki oldukları bir gerçek ..kendilerini göstermek bende varım diyebilmek için yapabildikleri her şeyin en iyisini yapma gayreti içinde olmuşlar..bunu başarmışlarda..ama özledikleri onay asla yeterince gelmemiş...kendilerinden daha iyi bir yaşama sahip olalım diye bize baskı gibi gelen yaa düpedüz baskıydı banimkinin bana yaptığı( birbirmizi çok iyi tanımıyoruz..sözlerimi dikkatli seçmeye çalışıyorum..) ben onun başardıklarının daha fazlasını başarmalıydım..ama ben başka başarılar deneyimlemek istiyordum..bu anneme yetmedi..iyi olsun diye yanlışlar yaptı..iyi niyetli olması yaptığı yanlışları ortadan kaldırmadı ama şimdi ben annemin yaptığı her şeyi daha sonra ne kadar iyi bir annesin cümlesini duymak için yaptığını biliyorm..çünkü o başarmak için giriştiği her işte bu yaştan sonramı cümlesini duydu...şimdi 69 yaşında ..ve 40 yıl kendisinden esirgediğim onaylamayı sevgi gösterisinin tüm versiyonlarını göstererek yapıyorum....hala daha dominant teyze...kuyruğu dik tutmaya çalışır...ama kendisini ne kadar takdir ettiğimi ve sevdiğimi söylediğim zamanda için için sevinir..o, pek ifade edemez kendisini ama ben elimde cımbızla dolaşıyorum...geçen gün benim oğlumun ne kadar iyi bir insan olduğundan bana ve babasına ne kadar sevgi ile bağlı olduğundan bahsediyorduk... aşıktır torununa...ama dedi sen ve babasıda bizlere hayırlı evlat oldunuz dedi ...hemen elimdeki cımbızla çektim çıkardım bu sözleri...çünkü onun duvarlarını yıkmak için bunlara ihtiyacım var...benimde ona yaklaşabilmem için sıcaklığa ihtiyacım var...ona mümkün olduğunca yakın olmaya çalışıyorum..çünkü hangimiz önce gidersek gidelim..geride kalan iç acısıyla kalmasın istiyorum..çünkü gidldiği zaman söyleyemediğin her şey düğüm düğüm olup boğazına sarılıyor insanın...naçizane tavsiyem..sözel, dokunsal,işitsel sevgi adına aklına ne geliyorsa göster anneciğine hak ediyor cadılar...en azından bizi 9 ay taşıdılar.. |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) jaunty cim çok şükür ki sen de hayırlı evlatlardansın... ben aneannemle büyüdüğüm için anne ve abbama karşı ekstra sevgi ve saygı bunlarla karışık yoğun bir özlem duygusu besledim.. bel ki de kısacık zamanlar gibi geldiğinden bir kaç hafta ya da ay genelde yoğun sevgi akışları yaşarız yanyanayken... anneannemle kavgalarımız kırgınlarımızda olurdu ama hiç uzun sürmez yine kedi gibi koynunda bulurdum kendimi hala da öyle.... evlendim ama çok şükür ayrılmadık.. yine çok yakınlarımda... içimden öf pöf desemde bazenş.. yine de her şeyin en iyisini yapmaya çalışırım ona... büyüdükçe hayat bizi de içine çektikçe karşımızdakileri sevindirmeye çalışmak biraz daha zorlaşıyor malesef... kendimizde sevgiyi arar olduğumuzdan yada hayat akışına kapılmış olduğumuzdan.. yada onların kendisinden ilgi görmeye alışmış olmaktan mıdır nedir... hani yaşlandıkça çocuk gibi olurlar deyimini duyardık ya hep galiba fazlasıyla doğru... çocuklar gibi ilgi bekliyorlar... bunu göremeyincede huzursuzluk çıkarıp dikkat çekmeye çalışıyorlar... atakan beyin eklediği çocuk gelişimi konularını okurken bazı noktalarda ruhlarımızın aynı çocuklara benzediğini aynı onaylamaları değişik koşullarda beklediğimizi fark ettim... çoğunlukta ki anneler gibi senin anneciğinde hayatını yaşamında olan herkes için iyi.. mutlu... düzenli.. doğru hale getirmek için uğraşmış ve bu arada kendinden çok şey kaybetmiş.. aslında annenin içerisinde duygusal patlamalar fazlalaşmış... sen enerjilerle ilgilendiğin için jaunty cim ona biraz daha bu boyuttan yaklaşarak yardımcı olmaya çalış bence canım.. senin anlattığın anne modeli hastalıkla ilgi çekmeye çalışmaz gibime geliyor... bu kadar çok ve sık sorun yaşadığınıza göre bu konu onun içerisinde ciddi duygu boşalmalarının göstergesi gibi san ki... bu da depresif durumların habercisi olabilir... daha önce forumda verildimi bilmiyorum ama tüm hastalıkların duygusal ve zihinsel nedenleri diye bir kitap var yazarı hatırlayamadım... (hafıza güçlendirme telkini lazım) bu kitaptan edin istersen olmadı bende word dosyası olarak ta olacaktı onu foruma eklerim.. beklediği ilgiyi ona bu ara çokça vermeniz ve birazda sabırlı olmanız lazım kuzucum.. sadece sen değil tüm aile ve arkadaşlarınında aynı sevgi ve hassasiyeti göstererk bir an evvel bu güzel kadının toparlanmasına yardımcı olmanız lazım.. yıllarca hepinize doyasıya aktarmış olan bu güçlü annenin belkide ilk defa yaşamında etrafından gelecek olanlara ihtiyacı var... bu sınavda biraz daha sabırlı olarak onun başarmasına destek olmanız çok güzel mucizelere davetiye çıkarabilir... bu arada hatırladığım kadarıyla göğüsler bir kadında mükemmel anneliği temsil ederlerdi bu noktadan sonra başladıysa problemler kendi içinde verdiği savaşı bir düşün tatlım.. sevgilerle... |
ve annemin psikolojisiyle uyan hastaliklar bunlar.başta meme evet..korumaci yaklasim.aşiri sahiplenme,kontrol etme isteği. ama o pek ilgilenmiyor cok inanmak istemiyor.. gencliginde de hastalik hastasiymis dr a gitmis dr ona boyle olursan erkenden gidersin demiş hic ilac vermemiş.ogunden sonra annem kendini toplamis.ama sonucta bu bir huy gibi..yer yer ortaya cıkıyor..meme amelaiyatinda o kadar soguk kanli ve gucluydu ki...sonradan oldu ne olacaksa yavas yavas yoruyor kendini yipratiyor.istemiyorum boyle olsun.. ama kendi bildiği hayati yasamadiğimiz icin bir mudahale mi bu? mesela evlenmememi mi istiyor? yada kritik giden işimi birakip kendi istediği sehirde kendi bildiği gibi yaşamamimi? yoksa sadece ilgimi? kafam karisik yani.. teşekkurederim ilgin için. sapkal89 |
son 8-10 senedir annemle daha yakınlastik daha yumusadik ona sevgimi daha rahat dile getirmeye başladim.o da başlangicta başbaşayken olmasa da aile bireyleyleri geldiginde teyzem halalarim vs. yanlarinda benim ne kadar iyi bir evlat oldugumu dile getirmisti.zamanla artik başbaşaykende bana psikolojik durumundan bana olan sevgisinden bahsediyor..dertlerini benle paylaşiyor .. bu buyuk bir haz..buyuk bir mutluluk. ama 2 cumle kuruyor hersey yerle bir oluyor smiliyface bunuda doğal karsiliyorum cunki ertesi gun yumusayabiliyor.ama sureklilik insani yipratiyor. o kendi kendine zarar versin istemiyorum..babama da cok yukleniyor..bazen babama olan kizginliğini benden cıkariyor bunun da farkindayim. babam icin de zor. o benden daha berbat. smiliyface 40 yillik evlilik yaş olgunluk sevgi hepsi anlayişi getiriyor.. onu yiprattiğimizi düşünüyor.haslatiklari icin bizi sucluyor mesela coğu kez.boyle düsünmesini iilk once kendi sagliği bozulmasin diye istemiyorum..yoksa ben onu yüreğini bilmiyor muyum?..cunki bu dusunceler onun psikolojisini sinirlerini bozuyor. sevgimi ilgimi daha cok gostericem.daha ilgili olucam.. teşekkurler ilgin için. sapkal89 |
|
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) yalnız kalma korkusu olamaz kanımca...babn bu durma üzülüyordur ama ..şöyle ciddi bir şekilde incelersen aklı gider annene bir şey olacak diye..ona bir şey olmasındansa..onun yaptığı her şeye her söze razı olur..sana secreti gönderme sözü vermiştim.ve bir kaç dosya daha..ama seni msn de yakalıyamıyorum..bana özelden ulaşıp adresini yazarsan filmi gönderirim..hülyayada öyle ulaştım..sana bu bilgilerin faydası olacağını düşünüyorum..huzuru ve ahengi yakalamak için sadece olumlu telkinler yetmeyebiliyor.... senin yuva kurmana karşı olabileceğini düşünme hepsinin gitmeden önce yavrularını gerçek yerlerine yerleştiğini görmek en büyük istekleri.. anneciğine ve sana saygılı sevgiler.. |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) bak burdanda senin bilinç altını yakaladık.... demekki sorumluluk duygun çok ağır basıyor.. ve kontrol... her şey tam olduktan sonra kendin için bir şeyler istemeye başlıyorsun ki evlen yazarken olumsuzluk eki kullanmışsın... dusun hımmmmm b456 |
msnye pek sık giremiyorum son zamanlarda..adresimi hemen şimdi gondereyim cok teşekkurler şimdiden. kiss3 |
|
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) sevincli ermiş ha ooo67 khkh56 dunk56 canım benim kıyamam sana da senin o güzel tertemiz düşüncelerinede ark5 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) bugünlerde hayatimda önemli değişimler yaşiyorum.sanirim bu bir uyanma dönemi. yani bir kalkıp doğrulma ve silkelenme dönemi. değişiklerden korkmasaydık belkide hersey cok daha eğlenceli ve kolay olurdu. kendimizi güvende hissetmek uğruna bulunduğumuz noktaya sımsıkı sarılıyoruz.demir atıyoruz kıpırdamamak icin önlemler alıyoruz. demekki bir yerden biryere hareket etmek için, değişim yaşamak için, yenilenmek için buyumek için bazen eskiyi yıkmak ilk adımını yaşamak gerekebiliyor. yada kabuk değiştirmek gibi itici gorunen bir dönemden geçilmesi gerekebiliyor. korkuyorum evet.. cok seyden korkuyorum. önemli kararlar almaktan korkuyorum. geriye dönüp bakıp doğru mu yapıyorum güvenli mi gidiyorum? bu kadar iyi ve yolunda nasıl oldu bu? hadi hayırlısı tarzında düşünüyorum. dusun hatta olumlamalarıma telkinlerime, kendi içime dönüp ben bunu doğrumu istedim acaba meshur hayat cin'imden diyebiliyorum. kendime soruyorum gerçekten istediğim bu mu diyorum? ama bildiğim bir sey var. evet bi gelişmeler var genel olarak hayatim olumluya doğru ilerliyor. güvende miyim doğru yolda miyim diye korkuyorum. niye acaba?. bu bir değişim korkusu olsa gerek. halbuki hersey iyi gibi dusun etrafta o kadar olumsuz örnek var ki , herkes herkesi sözüm ona uyarmak adına sevmek adına öyle cok ürkütüyorki.. hep buyuk sevincler yaşayan insanlarda bu buyuk sevincle birlikte buyuk korku da oluşuyormuş mesela bunu farkettim ilk kez.. her sevinç niye bizde bir parça korku uyandiriyor ki.. keşke olmasa. keşke katıksız sevinebilsek. sizi seviyorum kiss3 96 iyki varsınız sadece kafam karısık smiliyface |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) müjde müjdee ektiklerim daha daha filizlendii ve büyümüşleri bile var.bu çok güzel çok özel bir bahçe çünki ben yarattim..helal bana..ve dünyamda yeralan herkese helal.. başlangiçta ben pek farkedemedim tabi..sürekli ekmekle ve bir yandanda tazecik filizleri sulamakla meşguldum.sanki onların hep birlikte beni selamladıklarını duyar gibiydim toprağın hemen altından.. hayatimda ilk kez ekiyorum,ne gerekiyorsa yaptım her yolu denedim,ve ne olacagindan habersizdim. kendim için ektim... özgürlüğüm, huzurum ve sağlığım için... hiç bişey olmasa da bildiğim tek bir şey vardı o da beni rahatlattığı..bu fazlasıyla yeterdi ki zaten..ömür boyu da bahçeme yapabildiğim tüm özeni gosterecegim. ve şimdi gururla seyrediyorum,kokluyorum o bahceyi içime cekiyorum açan yeni çiçeklerin kokusunu..tazecik filizler umut gibi..bambaşka bir duygu..müthiş bir duygu..şükürler olsun.. sevgiler |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) 25889 25889 blissy ark5 http://bp3.blogger.com/_4Xb1bNMMJvE/...en+magic+2.jpg bahçenden yaşamına akan tüm güzelikler sonsuz mutluluklara vesile olsun şekercim.. bahçıvan olarak başarılarının devamını diliyorum.. gözündeki ışıltın daim olsun.. sevgiler.. http://img103.imageshack.us/img103/7...ly096prxi0.gif |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) teşekkurler hep birlikte nice güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle. |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) Bahçeme elimden gelen tüm özenimi gösteriyorum. iyi ki burdayım iyi ki tüm öğrendiklerimi önemsiyorum,düşünmenin öneminin farkındayım ve iyiki varsınız.. 96 bunu yaşamak, yaşıyor olmak benim için müthiş bir duygu. en önemlisi ne biliyormusunuz? dile dökmek biraz zor ama,her koşulda şartsız tarafsız kazanacağımı derinlerde bir yerde bilmek gibi bir duygu.karışık bir his daha doğrusu alışık olmadığım bir his. dusun biraz gözü karalık gibi..ama değil..kendine şart koymamak. dusun sınıfımı geçersem kendimi daha çok sevecem dememek gibi bir şey. dusun sadece güzel şeyler yapmaya çalışmak sonuca fazla bağlanmamak gibi. biraz umursamazlık, bir çay kaşığı endişesizlik,bir tutam karagözlülük,bir kaşık coşku,emek, bir kepçe sevgi.pişir kokla yasemin kokulu çokkk güzel.. tam olduğun gibi kendini sevmek böyle birşey olsa gerek. pıtır pıtır anlatıyorum..anlaşılırmı bilemiyorum.. tender45 iyice karıştı heralde ama siz beni anlarsınız diye rahatça yazabiliyorum.. tender45 bir de eleştrilere karşı daha sağlam durmak çok güzel bir duygu.inatlaşmıyorsun bile.. bişeyler kanıtlamaya da çalışmıyorsun varsa faydası almaya çalışıyorsun..kapalı da olmuyorsun..sinir olacaksan oluyorsun evet..ama o kadar yüzeyselki...derinden etkilemiyor..iz bırakmıyor. ve hep kendini takdir ediyorsun.. ay ay ay kiss3 tekrar tekrar teşekkurler bu siteyi yapanlarınnn o ellerineee sağlıkkkk,düşünenlerinnnn gönüllerine sağlıkkkk.buradaki herkesinnnn yüreklerine sağlıkk!!. sevgiler.. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) kaç gündür yazdıklarını okuyorum içim sevinçten kıpır kıpır, aramızdan bir kişi daha başardı diyorum..çok şükür çok şükür..kendimizi bilmek gücümüzün sınırsızlığı öğrenmek muhteşem bir duygu..snin adına seviniyorum başardın diye..hayat bahçesine ektiğin tohumlar okadar çabuk büyüyorlar ki..birde çınar fidanı dik http://www.resim-yukle.com/img01/18/...CINARAGACI.jpg yüzyıllar boyu kalsın orada,,,altında insanlar güçlerine güç katsınlar..varoluşun sevincini yaşasınlar...başardığın, ve başaracağın her şey için saygılı sevgiler |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) teşekkürederim ablam.senin güneşin, ışığın ve suyunun faydalarını da çok gördüm benim için çok değerliler..çınar fidanını da dikeceğim okuyunca içime çoşku doldu..sağol ablam.hep beraber güzelliklere inşallah. kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) düşündüm de az önce altını çizdim bir cümlenin..bu siteyle tanıştığım günden bu yana neleri başardım neler kazandım neydi nerelere geldi?.. evet gerçekten neydiii nerelere geldi.. daha yolum var elbette..fakat durup neredeyim diye baktığımda bayağı bir yol katettiğimi gördüm.ve dedim en bariz etki en önemli etki hepsinin can damarı kendime güvenimde farkedilir bir artışın olmasıydı..kendime güvenim gerçekten çok arttı..kendimle ve emeği geçen herkesle bir ekipmisiz gibi gurur duyuyorum..çünki öyleyiz.. 96 şu an hayatımın dönüm noktası gibi biryerdeyim... hareket ediyorum.12 yıldır hiç oynamamış bir taşı yerinden kaldırıyorum.işimi bırakıyorum..kapatıyorum..karar verdim..bu karar çok önemli bir aşamaydı buna cesaret bulmak ise daha önemli.kendim için..hiç bir kişi hiç bir durum hiç kimsenin yönlendirmesi değil.. ve bir planım yok çünki güçlüyüm..biliyorumki kapıları açacak gücüm var..bu yüzden huzurluyum.. anı yaşıyorum.. an kapanışın anı.. kapanış esnasında içime sinmeyen bir yığın durum var elbette..büromu devrediyorum..devrettiğim kişi içime en sinen kişi şükürler olsun.. 96 ama borçlara odaklanmamak, bir yığın borç varken varlığa odaklanmak kolay bir konu değil..karşıma çıkan insanlar, tavırları ertelemeler,alacaklarım,sorumluluklarım.vs.vs... senelerin birikimi senelerin sorunlarını üfff deyip kapatmak buymuş diyorum.. geçmişi net görmek vay be demek,nasıl kullanıldığını görmenin hüznü..ve herşeye rağmen geçmişten bugüne, hatanla sevabınla kendini, yapabildiklerini,duruşunu takdir etmek.. ayrıca evlilik planlarımız da var..hedef bu yaz idi fakat bir şeyler oldu ertelenme durumları çıktı...bütçeyle ilgili..ne raslantı değil mi? bugüne kadar en çok ilişkiler konusunda çalıştım,çünki en birincil gördüğüm konularımdandı..hala da çalışıyorum.. hedeflerim,sorunlarım,tıkanıklıklar ve bunlar üzerinde çalışma konusunda plan program, nereden nasıl başlanacağı ne yol izleneceği hakkında tereddütlerim var.. bu kişiye has bir çizelgedir bunu biliyorum.. eğer geçmişimdeki her üzerine eğilinmesini bekleyen konu ses çıkarabilseydi..içimdeki sesler bir toplantı salonu uğultusu gibi olurdu. smiliyface başardıklarım zaferlerim, adımlarım ve sulanması büyütülmesi bakılması gerekenler nolacak? sıradakiler ne olacak? bu konu, plan gerektiren, istikrar gerektiren bir konu olsa gerek..hem geçmişi başarıları beslemek, hem yola devam etmek.. uğraşıyorum.. sahip olduğum en değerli şeyim farkındalığım ve bununla güçlü oluşum.. sonuçta attığım önemli ve büyük adımlarıma bakıpta kendime dediğim şey şu: Yürü be aslanım!!! smiliyface sevgiler kiss3 |
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) ne kadar içten, güzel bir yazı.. içinde yine de biraz hüzün var... doğrusu çok merak ettim o günden bugüne neler olmuş dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 PM. |