| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kutup-yıldızının günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kutup-yıldızı Nickli Üyeden Alıntı 2 yıldır istanbulda yalnız yaşıyorum. Bu yakada 1-2 tanıdık dışında iş dışında görüştüğüm kimse yok. Yanızlık duygusunu aştım bir süredir. 2-3 ay öncesine kadar çok yoğun bir iş tempom vardı, düzensizliğim, dağınıklığım, istikrarsızlığımı buna bağlıyordum. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bence bunları yaşayan bir tek sen değilsindir kutup yıldızı.Burdaki birçok insan da eminim bu tür sorunları yaşıyorlar.Birçoğumuz bunlar için buradayız zaten.Sanırım o kadar çok istemediğimiz şeyler yapmaya zorlanıyoruz ki en sonunda yapmak istediğimiz şeyleri yapmaya bile üşenir duruma geliyoruz.Herneyse sebep nolursa olsun önemli değil önemli olan sorunun olduğunun farkında olmak ve sen de farkındasın.Şimdi ikinci basamak olarak bunları aşmak kalıyor.Türlü çeşit deneyip yine aynı yere geliyorsan sen de benim gibisin demektir:) O yüzden sana plan yap şunu yap bunu yap demeyeceğim.Bence aklına senin için faydalı olduğunu düşündüğün birşey gelirse o an şak diye kalkıp yapıver.Aa bunu yapmak çok iyi olur yarın başlıyorum deme.Çünkü o yarın hep yarın olarak kalıyor.Bence çözüm 'o anda hemen yapmak'.Aklına yatarsa denemeni tavsiye ederim.Zaten bunu hayatına oturttu mu herşey yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.Basit ama etkili. Sevgiler..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunlugu, kutup-yildizinin |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kutup-yıldızının günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kutup-yıldızı Nickli Üyeden Alıntı 2 yıldır istanbulda yalnız yaşıyorum. Bu yakada 1-2 tanıdık dışında iş dışında görüştüğüm kimse yok. Yanızlık duygusunu aştım bir süredir. 2-3 ay öncesine kadar çok yoğun bir iş tempom vardı, düzensizliğim, dağınıklığım, istikrarsızlığımı buna bağlıyordum. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi