![]() |
bide bi sorum olacak admine.bu telkinli müzikleri neden hep öle klasik sanat müziği falan yaptınız.yani bi demet akalın şarkısına koysanız etki olmuomu.vala öle bişe olsa daha bi zevkle dinlerdim.yanlış anlaşılmam umarım ama müzikler normalde hiç dinlemeyceğim bi tür.bi aydınlatan olsa beniii? |
merhaba fomenter öncelikle hayırlı olsun günlüğün.. mutlu haberlerinle dolsun.. telkinlerin pardon müziklerin y789 olumlu etkilerini görmene sevindim.. çok çeşitli müzikler kullanılamıyor maalesef telif haklarından dolayı sorun çıkmaması açısından. şöyle yapabilirsin; biryerlere giderken mp3 ünden normal müziklerini , uyurken de telkinleri dinlersin ya da, bilgisayar başındayken winamptan telkinleri açarsın, media playerdende dinlemek istediğin müziği.. böylece telkin müiklerinden sıkılmamış olursun.. sevgiler ark5 |
Alıntı:
|
sadece yazmak geldi içimden bişey var bu gece.ne ilkkez yaşıorum nede son olacak biliyorum.bişey var bu gece adı var,sebebi var,açıklaması var ama sesi yok belki oda var ama gücü yok.'ama'dan sonraki o hiç bitmeyen cümle bitse..ama bitmiyo işte! aslında gecede değil bende bişey var.mantığımla kalbimi birleştiriyorum da hayatımı dahil edemiyorum onlara yada onları hayatıma neyse farketmiyo sonuçta uymuyorlar,beceremiyorum ama kabullenemiyorumda.ortadayım.. nerdeyim?sesler,hareketler,gürültü,müzik,kahkaha,t rafik,yoğunluk,kalabalık,kalabalık..kalabalık içindeyim.çok yalnızım. ben çok yalnızım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 PM. |