| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yıldızlar günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insan hep iyi şeyleri yazmak istiyor buraya. ama bazen sıkıntılar geçmiyor işte. her derde deva dedikleri zaman geçmek bilmiyor. insan sıkılıyor da sıkılıyor Şebnem Ferah'tan gelsin çakıl taşları... [youtube=425,350] sen hiç “hiç” oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() insan hep iyi şeyleri yazmak istiyor buraya. ama bazen sıkıntılar geçmiyor işte. her derde deva dedikleri zaman geçmek bilmiyor. insan sıkılıyor da sıkılıyor ![]() Şebnem Ferah'tan gelsin çakıl taşları... [youtube=425,350] bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? hiç oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
__________________ Burada ne dilersen olur, Bak hep yıldızlar kaymakta, Onları saymayı bırak, Onlar bizi saymakta, Kaç kişi kaldı inanan, Güzele ait olan, Karanlığından korkmadan, Işığını arayan... (Feridun Düzağaç-Yıldızlar) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yıldızlar günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insan hep iyi şeyleri yazmak istiyor buraya. ama bazen sıkıntılar geçmiyor işte. her derde deva dedikleri zaman geçmek bilmiyor. insan sıkılıyor da sıkılıyor Şebnem Ferah'tan gelsin çakıl taşları... [youtube=425,350] sen hiç “hiç” oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi