Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ayşe harikalar diyarı :p (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1580)

asevgican 12-07-2007 09:56 AM

Ynt: ayşe harikalar diyarı :p

GÜNAYDIN HAYAT;
Bugün işe yürüyerek gelmeye karar verdim. Biraz erken uyandım baktımki havada tatlı bi serinlik var.
Yanından geçerken benim tostosdan bi fıstık alıp bugün dinlen, ben yürüyorum dedim.
harika bişi sabah yürümek..( iş yerimde amma uzakmış haa, tabanlarım şişdi bu arada 44)
yol boyu düşündüm, konuşdum kendimlee..
ayşe dedim, sen mükemmel değilsin.. bazen eksik olabilirsin...
Misal makyaj yapmadım bu sabah işe gelirken. zati duru bi güzelliğiim var benim. valla diom. utananadam
Uyumlu giyinmemiş olabilirim ...
iyi bi müşteri temsilcisiyim ben. ama risk piyasası bu. bazen faka basabilirim.hata yapabilirim.profesyonelim, zarar oldu die öflemenin bi anlamı yok dimi ama...
evet mantıklı biriyim. ama bazen saçmalayabilirim. hatta saçmalama hakkımı sonuna kadar kullanabilirim...
güçlü bi kişiliğim evet , ama bazen yenik düşebilirim..
zırıl zırıl ağlamak istediğimde nedensiz, durdurma beni. bırak şişsin gözüm burnum,kimenee?
iyi bi anneyim ben.. bazı zamanlar oğluma yetemeyebilirim ..ona kızdığım zamanlarda suçluluk duymamalıyım.
kızgınlığında sevmek kadar doal bi refleks olduğunu öğretmeliyim.
İyi bi çocuk olmaya çalıştım ailem için.annemi bilerek üzmek istemedim misal. onu kırmak istemedim ama oldu..
insanız, biran geldi bencilliğim tuttu, yada o anne ben çocuğum beni affeder die düşündüm.. bilmiorumki nie yaptım.. ama oldu bi kere. tamam birkaç kere...evet , evet çok defaa.. blookSUS Bİ AYŞE YA.
özür dilerim anne..böle olsun istemedim.
evlilik kurumunda başarılı olamadım örneğin.. ama tek suçlusu ben değildimki..yada Aşk I beceremiomuyum ben?
elimden geleni yaptım oysa..ama nie böle oluyor diye düşünüosunya, oluyo işte.
aşk iki kişilik yaşanıyor ayşe..
98569

tresor 12-07-2007 10:19 AM

sevgılı bugle ben de senınle yasıtım 32 yasındaym, yasadıgım yerde kımse benım yasıma ınanmıyor, cunku galıba ben bızım memlekettekı 32 yas kımlıgıne burunmedıgım ıcın, hakıkaten degılım ne hareket ne de kıyafet konusunda, belkı bekar olmanın verdıgı ozgurluk ve avantaj var, ama hıc olgunlasmayı istemıyorum, olamam karakterıme ve ruhuma ters oldugu ıcın, benı tanısan ruh halım maksımum 23-25 aralıgına denk gelır.. bundan cok memnunum, allah bozmasın, bence eger kafana koyar ve gercekten ıstersen ısını degıstırecegıne, yenı bır hayata baslayacagının garantısını ben verıyorum, ben sımdı ısımı de degıstırdım uzerımden tonlarca yuk kalktı , hersey daha ıyı olacak haberlerını beklıyorum canım sevgıler tresor

asevgican 12-07-2007 10:26 AM

30 yaş buhranına girmiş ergenlerr;
Hiç sıkmayın tatlı canınızı.. gelip geçici bişi o onayi
bi dönem gelio öle insana. bi geçkalmışlık hissi, bi ben nerdeyim , napıyorum şaşkınlığıı, nereye gidiyorum bura nire endişesi derken... bide bakıyosunuz atlatıvermişsiniz.
tabii bu yolda ilkemiz nedir arkadaşlar..
KENDİNE İNAN.
gssmile

tresor 12-07-2007 10:31 AM

cok dogru soylemıssın, buyuyen beden yası, benım ruhum aynı, hıc bır kompleksım de yok yasımla ılgılı en guzel yasımdayım, aklımın en olgun donemı cok ıyı faydalanıyorum...keramet kendı mutlulugun degıl mı zaten ?

birtek 12-07-2007 10:44 AM

Ayse super

cnb 12-07-2007 11:11 AM

merhabalar arkadaşlar,
siz de ben gibi yenisiniz forumda anlaşılan,
biraz geç oldu ama hoşgeldiniiiiiiiiiiiz.
gerçekten aciip harikasınız.
enerjiniz yazdıklarınıza yansımış resmen.
hayal ablamızın çok sevdiğim bir veda sözü var, ben de kullanacam
"saygılı sevgiler"

BURCU GELEGEN 14-07-2007 09:53 AM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
bi dönem gelio öle insana. bi geçkalmışlık hissi, bi ben nerdeyim , napıyorum şaşkınlığıı, nereye gidiyorum bura nire endişesi derken... bide bakıyosunuz atlatıvermişsiniz.
KENDİNE İNAN.
gssmile

Hehehe ben 77 liyim ama hala yaşım 29 diyorum olmayacağım 30. benim ruhum genç ya 18 liklere taş çıkartırım hala rock bara gittiğimde hadbank yapıyorum dans ediyorum çılgınlar gibi eğlenip içiyorum. Tanışmak isteyenler bile oluyor yaşımı söyleyince de inanmıyorlar k8908

Bugle 14-07-2007 03:14 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
KENDİNE İNAN.
gssmile

Hehehe ben 77 liyim ama hala yaşım 29 diyorum olmayacağım 30. benim ruhum genç ya 18 liklere taş çıkartırım hala rock bara gittiğimde hadbank yapıyorum dans ediyorum çılgınlar gibi eğlenip içiyorum. Tanışmak isteyenler bile oluyor yaşımı söyleyince de inanmıyorlar k8908

smil56
Aynen valla...şöyle bi attım mı kendimi dans pistine karşımda kimse duramaz..Deliler gibi dans ederim... uy897

25emel 14-07-2007 03:31 PM

khkh56 khkh56 konuyu okurken güldüm güldüm ve yine güldüm khkh56. ya aysem ne hoş hatunmuşun yaaa sevincli hoşgeldin! bakalım sen bize biz sana neler katacagız merakla bekliyorum tabi aynı sey senin içinde gecerli kuzen 44

asevgican 16-07-2007 11:04 AM

GÜNAYDIN HAYAT,

Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ogrenecegim, tembellik etmeyecegim, beni akillandiracak seyler okuyacagim.
Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi birine farkettirmeden iyilik yapacagim, ikincisi coktandir erteledigim bir isimi halledecegim.
Bugun olumlu olacagim. Guzel giyinecegim, kibar olacagim. Takdir edecegim. Kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmayacagim.
Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istediğimi yazacagim.
Bugun kendime yarım saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun hic korkmayacagim. Hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.
İnsanların beni sevdiginden suphe duymayacagim.

BUGUN MUTLU OLACAGIM.....

Alıntı bu yazı.. kim yazmış bilmiorum ama iyi yazmış....
Yeni bi haftaya başladım.Haftasonum hayata şaşırıp şaşırıp kalmakla geçti, ne güzel bişi bu şaşarmakkk smiliyface
şaşırdım, tanıdığım sandığım insanı tanımadığımı anladım...
şaşırdım tanımıyorum sandığım insanı tanıyormuşum gibi hissettim, paylaştımmm...Burada yazısına rastladığım insan Hayal arkadaşım, gerçeğiyle karşımdaydı tanıştım sevdim. onayi
şaşırmak, yarışmak, eğitilmek(verim toplantısındaydım), sevmek, sevildini sanıp hüzünlenmek, en çokda ÖZLEMEK..
bi sürü karışık duyguyu taddım haftasonu.
Koşarak , şükrederek geldiğim evimde oğluşuma sarılıp uyudum tüm gece. Hayat bu beee didim..Bu işte. daha nolsun.
gssmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 AM.