| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 04.01.2008 uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba yeni yıla yeni bir başlangıçla giriyorum. 2007 hedeflerim gerçekleşti. arabamı almıştım ve dün de işimden ayrıldım. olay bu noktaya gelmeden önce üzücü bazı gelişmeler oldu. Ancak iki tarafında niyeti artık belli olduğu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #17 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 04.01.2008 uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba ![]() yeni yıla yeni bir başlangıçla giriyorum. 2007 hedeflerim gerçekleşti. arabamı almıştım ve dün de işimden ayrıldım. olay bu noktaya gelmeden önce üzücü bazı gelişmeler oldu. Ancak iki tarafında niyeti artık belli olduğu için oturup konuştuk. haklarımı ödeyeceklerini söyleyip istifa etmemi istediler. İstifa edersem işsizlik sigortasından faydalanamayacağımı, alacağım tazminatın araba için girmiş olduğum borcu ancak karşılayacağını, hazırlıksız olduğumu yani bir iş bulmadığımı, bu yüzden beni uygun bir sebeple çıkarmalarını istedim. böylece ham tazminat alıp hem de işsizlik sigortasından yararlanabilecektim. ( işsizlik sigortası maksimum asgari ücret ama elektrik, doğalgaz, su,telefon gibi aylık giderlerimi karşılayacak en azından.) bu konuşmalar öğlen yapıldı ve akşam üstü anlaştık. bugün çıkışımı veriyorlar. yarında evrak imzalamak için tekrar gideceğim işyerine. herşey bitti ve herşey şimdi yeniden baişlayacak. şimdi yeni hedefler belirlemenin ve bu geçiş döneminde evin geçimini sağlayacak plan ve bütçenin yapılma zamanı.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 04.01.2008 uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba yeni yıla yeni bir başlangıçla giriyorum. 2007 hedeflerim gerçekleşti. arabamı almıştım ve dün de işimden ayrıldım. olay bu noktaya gelmeden önce üzücü bazı gelişmeler oldu. Ancak iki tarafında niyeti artık belli olduğu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi