![]() |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee bu yaşıma kadar diyemedim bende umut var gibi gözüküyomu kızlarrr? |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Tabiki var olacak Nilgün düşünmene bile gerek yok gerçekten çok zor ama hayır dedim ama inan içimde çok farklı düşünceler olsa da hayır hayırdır işte bu kadar |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee 2 gündür hiç birşey yapmak canım istemiyor.dün öğlen okuldan geldik.o kadar enerji yüklüydüm ki.ordaki bayanlarla sohbet ettik dertleştik.eve girerken kız bir inat krizine girdi 1-2 saat boyunca her şeyi fırlatarak kendini döverek.....babasını çağırmak zorunda kaldım tabiii bu arada benim de sinirlerim boşaldı.bende ağlama krizine girdim.dün yatışır gibi oldum ama sabah kalktım yine aynı duygularım devam ediyor....dayanamıyorum...sabrım kalmadı artıkkk..bi çıkış yolu bulamıyorum |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Biraz önce okudum umutluu yazmiss süpper biseyyy Belliki siz okumamasiniz size bari ben gondereyimm opüyorum sizi kislarrr Bir şarkıysa yaşamak hiç susmadan şarkı söylemek isterim... Alabora olmuş bir teknede suların ortasında mücadele etmekse, ve yüzmekse hiç umutsuzluğa kapılmadan.... ve yılmadan çevrende dolanan köpekbalıklarına .. yüzerim.... Avuç içi kadar bir toprakta yeşertmekse bir filizi hayat... gerekirse gözyaşlarımla sular yine yeşertirim.... zaman zaman belki bir lokma ekmek dahi bulamamaksa.. sorun değil bir serçe olur sokaktaki kırıntıları kekerim.... Başını sokacak bir baraka dahi bulamamaksa , ben sokak lambaları altındada beklerim.. Çalışmaksa yaşamak, hiç bişey olmasa küfe taşırım sırtımda, gerekirse yükümden iki büklüm eğilirim... Şiirler yazmaksa her türlü cilvesine edasına, yazarım,tren vagonları gibi arka arkaya,mısraların en güzelini dizerim... Eğer şanslıysam ve bulmuşsam bir lokma bir hırka, şükrederim... Varlık içinde olmaksa hayat , dilediğini dilediğin anda yapabilecek güçse , gücümü olmayanlarla paylasirim.. paylastikca artar bilirim.. ve Tanrımdan bir zamanlar ac olduğum zamanları unutmamayı, hiç aç olmadıysamda kalabileceğim düşüncesini aklımdan çıkarmamayı dilerim.. İyi zamanlar ise hayat gülerim söylerim, dozunda sevinirim... Ama kötü zamanlar ise, bağrına saplanmış bir hançer gibi ve kan sızan kıpkırmızı,daha çok güler daha çok söylerim.. Sabır dilerim, dert gelmişse dermanda gelir bir vakit bilirim.. Sağlıklı olmaksa hayat kıymetini bilmeye çalışır, hastalıksa gık demeden çekerim... Ey hayat ! Sen her ne olursan ol , nasıl olursan ol, bana nasıl gelirsen gel.. ben seni yine de can-ı gönülden severim... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee tşk ederim dennise.sitede prb vardı herhalde yazamadım.okumamıştım.bugün çok kötüyüm nedense? dusun |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Alıntı:
|
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee tşkler burcucum...hiç böyle isyan etmemiştim birşeylere.kendimi perişan ettim dün.bugün sabah erkenden annesi geldi biraz o ilgilendi çocukla biraz önce gitti.kendime laf geçiremiyorum bazen...bu gün biraz daha iyiyim.. |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee nilgünüm hayran kaldım yapmaya çalıştığın seyi düşününce takdir etmemek mümkün deil. tebrik ediyorum seni http://myimgs.net/images/ecvu.jpg |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee tşkler emelcim bana güç veriyorsunuz ve buna çok ihtiyacım var... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee o güç sende hayatım...senin yüreğinde.... asıl sen güç veriyorsun farkında deilmisin onayi güzel olan her şey senden yana hep de öyle kalacak bence [youtube=425,350]uggLIIhpZRw[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 PM. |