02-06-2007, 01:15 AM
|
#1 (permalink)
|
Guest | Ynt: Burcu'nun Günlüğü Alıntı: BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Hayal
Sonunda okuyabildim günlüğünü ben tam tersi asla yalnız kalamayan biriydim ve hala da öyleyim ama arada fark var . Eskiden çok maddeci paracı biriydim insanları seçerdim giyim tarzı işi gücü yani kısaca şekilci biriydim. Zamanla kişisel gelişim ve psişik konulu kitaplar seminerlere katıldıkça farkındalığı asıl manevi hayatı görmeye başladım. Kendimi ortamlardan asla soyutlayamadım çevremde hep insanlar olsun istedim ve bu sebepten yanlış seçimlerim oldu özel ilişkilerim özellikle, hala da istediğim gibi bir ilişkim olmadı ama artık bunu eskisi kadar dert etmiyorum o kadar rahatım ki. Bilgileri almaya başladığımda en çok zorlandığım bilinçaltımda sakladığım affetme konusuydu. O kadar telkinler olumlamalar ama affedemediklerim vardı zamanla bir bakıyorum kızgınlığım kalmamış biranda başaramıyorum maalesef zamanla oluşuyor. Bir rüya görüyorum aileme anlatıyorum anlatırken farkediyorum ki affetmişim birşey hissetmiyorum artık. Sonra şekilcilikten vazgeçtim. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim. Daha çok okudum ve asıl en büyük başarım sanırım koşulsuz sevginin farkındalığına vardım. Muhteşem birşey. Şu aralar kendi başıma maddi gücün sınavını veriyorum sanırım. şükretmeyi öğrendim evrenden gelen desteği kabul ettim. Çok düştüm canım acıdı ama başarıyorum sanırım. Ve iş sorumluluğunun sınavını verdiğimi düşünüyorum. Eskiden çalışmaktan bu kadar zevk almazdım sadece faturalarım ve kiramı ödemek için çalışmak zorunda olduğumu düşünüp sadece çalışırdım şimdi işimden zevk alarak ve özel ilişkiden daha önce bu işte başarılı olmam gerektiğini öğrendim. Sevgili olmadan da kendi başıma başardığımı görüyorum. Tekliflere hayır demesini öğrendim. Gerçekten işte bu diyeceğim insanın zamanı geldiğinde karşıma çıkacağını biliyorum. Ama yanlış ilişkiler seçerek ben bu zamanı uzattığımın farkına vardım.
Ne güzel bana ya aferim çok şey başarmışım 5 yıl içinde. Sizin yaşadıklarınızı okuyunca bile daha farkına varamadığım ve başardığım sınavlarımı görmüş oldum.
Evren bizimle olsun | gerek bu yazını gerekse yukarıdaki alıntını okurken gelişimini görmekten büyük zevk duydugumu belirtmek istedim.gercekten seni tebrik ediyorum.ruha dokunusun güzel... 44 Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |