Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1340)

hayalayaz 22-07-2007 12:38 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü

spirirüel yolda yürüyenlerin mükemmel olması gerektiği gibi yanlış bir inanç var..4/4 lük olabilsek uçarız herhalde..bu birde tercih meselesi..örneğin ben olabileceğimin en iyisi olabilirsem kendimi mutlu hissedeceğim...olabildiğimin en iyisi 4/3 te olabilir 4/2 de öğrenmemiz son nefesimize kadar süreceğine göre ne olduğumuza da biz değil başka bir plan karar verecek kanımca...onun için burcucuğum bana görede doğru yoldasın..hepimizin öncelikli sorumluluğu kendimize..daha sonra çevremizedekilerin sırası geliyor..zaten biz mutluysak herkes mutlu olacaktır..kendini mutsuz hissettiğinde çenende kusursuz gamzeye bak ...herkese nasip olmayan güzel gamzen, senin ne kadar ayrıcalıklı bir varlık olduğunu hatırlatsın sana, saygılı sevgiler..

ozel 23-07-2007 06:44 AM

Burcucum iyi hissetmene cok sevindim, wave o kadar guclu bir enerjin varki yazilarindaki sevincide uzuntuyude tam algilayabiliyor insan, Hayal hakli once kendimiz sonra baskalari, bu bencillik deyil aksine Evrensel varolus kurallarindan biri, once sen seninle olmayi ogreneceksin sonra iki insan bir olmayi ve aile arkadas derken belli siralamayla sonunda "O" nunla bir olmayi ogrenecegiz. Ama once kendimize olan sorumluluklarimizi almak durumundayiz seninde dedigin gibi once biz kendimizi mutlu etmeyi ogrenelimki ancak ondan sonra baskalarini sevebilir ve mutlu edebiliriz . Demek cenesi gamzeli bir meleksin wink77 benimde iki yanagimda gamze var gamze kardes olalim biz neseli56 Dunyamizin enerjilerinin buyuk deyisimler icinde oldugu su son zamanlarda tabiki bizlerinde enerjileri suratle deyisiyor Burcucum, onun icin ruhsal durumumuzun dengeleri her an deyisim icinde ve bir boyle bir soyle hissediyoruz dogal olarak sakin umitsizlige kapilma zaman herseyin ilaci diye bir laf varya evet simdi zaman hizlandi ve hala herseyin ilaci hemde hizlanmis haliyle herturlu sorunun careside hizla geliyor, bunu farketmissindir eminim, bize dusen sadece sakin ve olumlu olmaya ve kalmaya calismak neseli56 Senin kalbinin gucune ben bile buradan yurekten inaniyorum bazen dersler ust uste gelsede sinifta kalmak yokki elbet bir sekilde gecip gidiyor, kalici olan yine kendimizle basbasa biziz ve kendimizi ne kadar cok sevdigimiz cilgin897
Sevgi ve Isikla kal

BURCU GELEGEN 24-07-2007 11:25 PM

canlarımsınız ya özellikle sona sakladım kendimi günlüğümü hissettim sanırım duygulanacağımı.
Ferya ne kadar haklısın ya şimdi Hayal ve senin yazdıklarını okudukça daha net isteklerim oluşuyor işte budur diyorum.

ozel 25-07-2007 12:09 AM

Evet burcucum iste budur cilgin897

BURCU GELEGEN 25-07-2007 12:13 AM

çok moralim bozulunca bu güzellikleri seyrederim [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=KBSOeUCzefQ[/youtube]

YAZGÜLÜ_81 25-07-2007 12:32 AM

Burcucum tekrar, yazılarınla aramızda olduğun ve desteğin için kendimi çok şanslı hissediyorum sevgiler thumbsanim

BURCU GELEGEN 25-07-2007 05:08 PM

Teşekkür ederim Elif
bugün daha iyiydim çok sıcaktı ama güzel görüşmelerim oldu. uy897 yarın daha iyi olacak. 96

ozel 26-07-2007 10:20 PM

Ayy Burcucum yaa bu videoya bayildim bayildim bayildim khkh56 blissy kiss3 Allahim dunyanin en sevimli seyleri bunlar off yaa, eridim resmen sevincli super superr alk78

BURCU GELEGEN 26-07-2007 10:23 PM

bende bayılıyorum bunlara Daisy sağlığından dolayı doğum yasaklandı kısırlaştırdılar bende sokakta yavru kedi köpek ne görsem saldırıyorum şu an bahçedeki yavru kedilerde büyüdü artık sevecek yavrumu z kalmadı b456

ozel 26-07-2007 11:11 PM

Aynaya bak ve kendini sev, sende cok sevimli bir yavru sayilirsin Bucucum gogogo b456 blissy

BURCU GELEGEN 26-07-2007 11:38 PM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı
Aynaya bak ve kendini sev, sende cok sevimli bir yavru sayilirsin Bucucum gogogo b456 blissy

evet ya öyleyim değil mi y789 happy6

hayalayaz 28-07-2007 10:56 PM

burcu yarın geliyormusun bolluk bereket reikisine

BURCU GELEGEN 29-07-2007 03:09 AM

geleceğim canım arayacağım seni

Bugle 03-08-2007 11:12 AM

Burcucum c.tesi hayal ablayla buluşuyoruz...senden ne haber?geliyor musun? t678

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:23 PM

Geliyorum tabi ayarladım kendimi smil56

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:45 PM

Bir kez daha evrenin benim yanımda olduğunu anladım şükürler olsun Allahım
sabah hiç iyi değildim ama şmdi daha mantıklı düşünüyorum istteklerimi netleştirdim ve bekliyorum herşey bizim için 96

YAZGÜLÜ_81 03-08-2007 04:34 PM

Hergün her şekilde daha iyi olacağız en iyiye doğru ilerliyoruz. wave

Bugle 03-08-2007 09:39 PM

Çok sevindim Burcucum..görüşürüz..

BURCU GELEGEN 05-08-2007 04:16 PM

Evet yaptım işte doğumgünü tarihimde yılımı 1 sene aşağıya çaktim y789 ama orada okurken öyle dolu dolu otuz demek var birde kibarca yirmidokuz demek var takıntım yok ama kabul etmiyorum işte 29 olacam hep utananadam
Dün konuştum bugün yazacağım blissy
Gündüz Bugle Hayalayaz Uğurcan Ben ve Hayalin torunu Umutcan harika bir gün geçirdik zamana bile sığdıramadık cat3500 Teşekkür ediyorum sizlerle olduğum için. Koşturarak eve geldim hemen Daisyi parka götürdüm gene telaşla heyecanla eve döndüm ve radyo programına başladım. Bu arada daha öncede söylemiştim ama 10 gündğr karşıma Ustaca sevmek ve Mutluluk kitabı çıkıp durdu imkanlarımdan dolayı hemen alamamıştım ve 2 gün önce bir arkadaşım aynı anda bu 2 kitabı bilmediği halde bana hediye etti. Çok mutlu oldum.
Dünkü programımda bu kitaplardan bazı bölümler okurken aslında kendimde çözmem gereken sorunların yanıtlarını almaya başladım iyi olan enerjim karmakarışık oldu ve gerek programda gerek kendimde engel olamayıp konuşma isteğim arttı ki artık sabaha karşı konuşmaktan bitkin düştümde yattım 44 neler dedim nasıl geçti bunları sabah kalktığımda düşünmedim çünkü biz bu sitede doğal olmaktan kendin olmaktan bahsederken susmak istemiyorsam neden kendimi kasma gereği duyayım ki konuştum bitti işte dedim kalktım yataktan bugün hep okudum arkadaşlar ve notlar aldım yazdım irdeledim kendime yorumlar yaptım çok değiştirmem gereken yönlerim var hala ve inanın çok zor belki yıllarca uğraşacağım kendimle ama kesin bir kararım var ki iyi olacağım f678h Dün yayında okurken kendimi yakalamam bende şok etkisi yarattı ve sonunda herşeyi bıraktım ağzımdan ne çıkıyorsa konuştum düşünmedim bana kızdınız ya da yorumlar yaptınız ama hiç birini düşünmek istemedim o an ihtiyacım olan oydu. b456
Son zamanlarda bana soruyorlar gerçekten bu telkinlerin etkisi var mı ya da mutlu olduğunu söyleyip aslında mutluk kelimsinin arkasına saklanmış olabilir misin yani olumsuz duygularımı bastırmış olabilir miyim hayır sorunum varkende bunu belirtiyorum iyiykende yaşıyorum. Telkinlerin gerçekten faydası var ciddi huzur veriyor bana tabi gene herşey bitiyor önce inanaç, şükretmek, ve isteklerimizi net kesin belirlemek gerekiyor birde isteklerimizi evrene serbest bırakmalıyız çok basit gibi gelsede zorlandığımız anlar olacak
Kendimde bakıyorum bir kişiyi eleştiriyorsam ki bu olumsuz yönde oluyor 1/2 saat sonra aaa eleştirdiğim konuyu ben kendim yapıyorum utananadam
Dedim ya bugünde yazma günüm heralde ama yetr dur diyorum kendime biraz kafamı dağıtmam gerekiyor ben film izleyeyim en iyisi şöyle eski yılların filmlerinden birşey seçip nostalji yapayım 44 Herkese iyi pazarlar kiss3

Bugle 05-08-2007 07:09 PM

Tatlı Burcum,artık kendimi eksik,geliştirilmesi gereken teknolojik bir araçmış gibi görmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Sürekli gelişmeliyim,aşmalıyım gibi sözler beni sanki hep gelişmiş bir Begüm versiyonunun uzaklarda bir yerlerde beni beklediği ve asla oraya ulaşamayacağım duygusunu veriyor.Gelecek güzel ,modifiye edilmiş ''Ben''in peşinden koşmaktansa şu andaki ''Ben''in kusursuz yanlarının tadını çıkarıp şükretmek daha hoşuma gidiyor.Ustalaşmanınn yolunun bu olduğunu hissediyorum.Hiç bir zaman kusurlu olmamışız aslında...Hep en iyiyi yapmışız..
Mutluluk ''gelişince''olabilecek bir şey değil.Mutlu olmaya niyetlenince gelişim kendiliğinden bilgece yaşamımıza giriyor..

Seni dünkü radyo programından dolayı tebrik ediyorum..Gülüşünün güzelliğini yansıttığını, doğallığınla bu işin üstesinden geldiğini düşünüyorum.

Nice güzel keyifli sohbetlere... kiss3

ozel 07-08-2007 07:36 PM

Burcucum radyo programin icin seni kutlarim ama henuz dinleyemedim, beceremedim yani ,aksam esime soracagim bakalim bilgisayardan dinleyebilirmiyim. Hep mutlu ol, hep neseli ol blissy kiss3
Sevgi ve Isikla kal

asevgican 07-08-2007 09:37 PM

hani yayın yokmu bu akşam yafff

BURCU GELEGEN 07-08-2007 11:39 PM

Yaptıkda bitti neler neler dedim Ayşe super

nilgün07 11-08-2007 10:39 AM

burcucum bitanem akşam konuşamadık.işini hallettinmi.yeni işinden memnunmusun.radyo proğramlarınızı dinlemek için can atıyorum ama olmuyor...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

asevgican 12-08-2007 04:59 PM

yeni iş yazmışın mesajda, hayırlı olsun...
buluşmada olmamış ölemi.. sebeb?
oğluşş ateşi düştü antibiotiği alınca..c.tesi gün evde öle telaşlıydım. gece sahilevleirne geldim ama gece döndüm.
aklımda buluşmada kaldıydı.. bi sonraki yakın zman olsun yaff..

BURCU GELEGEN 14-08-2007 02:35 AM

Sevgili nilgün messenger üzerinden konuştuğumuz için burayada yazmadım
Ayşe teşekkür ederim iyiyim çok şükür.... Buluşmadık evet bir dahakine haber veririz elbet
eskisi kadar yazmıyorum çünkü
Toparlamam gereken durumlarım var onlara odaklanmak istiyorum radyo programlarım zaten devam ediyor 44

BURCU GELEGEN 18-08-2007 05:45 PM

Ayyy toparladım toparladım harikayım kiss3 yazmıyordum sebeplerim vardı ama buradayım ve dün ve bugün bir harikayım aman allah kem gözlerden saklasın utananadam öyle mi deniyordu blissy

BURCU GELEGEN 21-08-2007 02:00 AM

Kırıldım, üzüldüm, ağladım, haykırdım, kaçtım. zaman dedim kendime hep, zaman ama..... neden başkaları bu zamanı kendinde yaratmıyor ???????
Karmakarışık oldum hıçkırıklara boğuldum günlerce dağıldım 3 gün
sonra çekti beni kolumdan ağlarken yakaladı çünkü, aldı yanına ve konuştu iyiki o gece yanımdaydın söylediklerin bendim
söyleyeceklerimde sen
sorunlu, karışık günlerin sonunda 3 gündür çok iyiyim teşekkür ederim.....
O kapı açıldı ve ben tekrar buradayım

BURCU GELEGEN 22-08-2007 11:22 PM

Fındık fıstık ooooo uy897

BURCU GELEGEN 22-08-2007 11:30 PM

Avni Romanyadan size kucak dolusu sevgilerini gönderiyor kiss3 Çok şükür iyiymiş
2 aya kadar gelecek inşallah ve tabi İzmire uğramadan olmayacak smileydance

YAZGÜLÜ_81 24-08-2007 03:22 PM

Burcu avatarını ve ismini değiştirmişsin hayırlı olsun böyle çok çok daha güzel olmuş ve yine mor super

BURCU GELEGEN 26-08-2007 01:32 PM

Sağol canım daha iyi bir avatar koyacağım şu aralar ilgilenemiyorum sadece ama ben kelebekleride çok severim 44

BURCU GELEGEN 28-08-2007 11:17 PM

Aman da aman insanlar kendilerince ne güzel hikayeler yazıyormuş yaratıcılık, mükemmellik ve yalan söyleme 10 numara bravo valla bütün bunların yanında kendine bakabilmek bunun farkındalığına varabilmek harbi alkışlamak gerek ruhsal gelişimini tamamlamış olarak çevreye konuşmak ne kadar doğru olurdu acaba bunca yalan hayatın içinde olarak
bakmayın siz bana anlayamazsınız ben anlayamadıktan sonra komik durumlardan birini yaşadım o kadar yazmak özgürlük ya o durum işte bu 44

csk 29-08-2007 08:39 AM

turkish-i pazarlama kapınızda:)

Avatarcı geldi hanımmmmm! avatar isteyen yok mu????? morlar kelebekler itinayla seçilir, sizler için düzenlenir.. avatarci geldi, isteyen yok mu???

BURCU GELEGEN 29-08-2007 03:24 PM

ben istiyorum seni bekledim zaten tahmin edebiliyorsundur isteklerimi mor illaki olacak ve kelebekte ama aslında daisy kızımın resminide koymak istiyorum çokkk şey istiyorum papi kızımda olsa ayy şöyle aile fotoğrafımız mı olsa acaba y789

csk 29-08-2007 05:18 PM

dur ben bi calisayim üzerinde. bakalim neler bulacağım

BURCU GELEGEN 29-08-2007 05:29 PM

Hadi bakalım merakla bekliyorum
ben daisy kzımın yeni resminide bugün çekeyim 44
2 kedi yavrusundan bahsetmiştim radyoda bahçemize bırakmışlar 20 günlükler neredeyse süt bile içemiyorlar birinin gözü maalesef görmüyor. 2 side dişi
çok ürkeklerdi birkaç gündür yinede süt koydum bahçeye bugün bana artık güven duymaya başladılar ve eve aldım 44 hemen gözü yaralı olanın temizliğini yaptım çok rahatladı ama artık tek gözüyle yaşayacak olsun buna da şükür
diğeri canavar 3 renkli boncuk boncuk bakınıyor etrafa
kedi biberonuyla besledim bunları ay çok güzel bir duygu nasılda minicik patileri ile tutuyorlardı
reiki yaptım ve bahçeye geri bıraktım arada baktım uyuyorlardı yanlarına gittim artık kaçmadılar resimlerini çektim
resimde büyük görünselerde avuç kadarlar
şimdi tekrar besledim eve alıştırmak istemiyorum papi kızım zaten hemen söylenmeye başladı Daisy bayıldı yavrulara
iç parazit ilacı vereceğim birazdan sağlıklı olsunlar bir an önce de büyüyüp yemek yeseler çok mutlu olacağım
resimleri eklerim

BURCU GELEGEN 29-08-2007 05:50 PM

bu minik çok yaşama tutanan bir kediş
http://img411.imageshack.us/img411/1927/resim749iy4.jpg

http://img409.imageshack.us/img409/9610/resim748kc8.jpg

BURCU GELEGEN 29-08-2007 05:52 PM

Bu da sakin olanı

http://img154.imageshack.us/img154/7900/resim747rc2.jpg

zeynoo 30-08-2007 01:39 AM