![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Herkese teşekkür ederim sabah daha güzel uyandım olacak bunlar kolay değil biranda değişimi yaratmak. Yanımda olmanız harika birşey sizleri çok seviyorum |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü http://myimgs.net/images/toax.jpg ne oldu güneşi kıskandıracak o sıcacık yürekde tipi nam salmış gibi...zemheri de sanki yüreğin... rt67 bana yanlış de,sana öyle gelmiş de! terli345 ne dersen de ama sakın bana dualitenin hüznü beni sardı deme... inanmam! sadanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [youtube=425,350]gl6ZeTHueNQ[/youtube] sadanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Emelim iyi ki varsın çok seviyorum seni 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Hafta sonu annem ve teyzem geliyor çok heyecanlıyım çok özlemiştim 1 aydır görmüyordum harika bir pazar geçireceğim derty k8908 956k |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Hayatta hiçbirşey raslantı değildir gerçekten bu cümleyi ne kadar çok kullanmaya başlasam bunun gerçekliğini kanıtlıyor 44 Bugün hayalaayaz ile tanıştım. Gwerçekten kısa da olsa muhteşem bir sohbetti inanılmaz rahatlayarak uğurladım tabi güzel olan başka birşey eski iş arkadaşımın teyzesi olduğunu öğrendim ve minik umutcan iş arkadaşımın oğlu çok tatlı bir çocuk allah uzun ömürler mutluluk versin. Hayal harika zamanlamada bana çok iyi geldi bu buluşma çok teşekkür ederim 96 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü vaktin nasıl geçtiğini anlamadım burcum..sen ve senin çocuk gözlerin vede tanıdık gülüşün...gülüşün bana yabancı değil..ve çok güzel..yine birlikte olucaz inşallah..ve artık randevuya ihtiyacımız yok.ne zaman istersek ve ihtiyaç hissedersek..sevgiler |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Annemler Bodrum'a bir dönsün gelecem ilk işim blissy |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Herkese pazar sabahından günaydın Şükürler olsun ki birşeyler öğreniyorum hele bu sabah olumsuz olsada öğrenmek istediğim birşeyi öğrendim karışık ne diyor bu sabah sabah diyorsunuzdur. Ama anlatamıyorum amannn şükürler olsun ki bunu da öğrendim ohhh rahatladım ya 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Bu pazar sabahında sitemizin kapılarını ben açtım içeriyi havalandırdım dileyenlere çay demledim hadi kalkın be bugün pazar ama harika bir sabah annemlerde yolda gelirler birazdan Online Üyeler 3 Ziyaretçi, 2 Üye (0 Arkadaşlar, 1 Gizli) Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler: BURCU GELEGEN Bugün En Çok Online: 20. En Çok Online: 133 (Haziran 26, 2007, 05:39:13 ÖS) |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü oooooh içerisi mis gibi yaz kokuyor..hafif bir imbat keyif veriyor..sağol burcum...şimdiden gözlerin aydın..annen ve teyzen hoşgeldiler,selamlarımı ilet lütfen..gününüzün iyi olacağını biliyorum.. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Çay demlemeyi pek beceremem nasıl olmuş bir bardak içebildin mi cilgin897 geldiler senden bahsettim hep sana da selamları var fazla kalabilselerdi kesinlikle tanışmanızı istiyordum kısmet artık |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun Günlüğü heheheh nasılda biliyorsun ama yok be güzelim mecbur kalkıyorum erken Daisy hanım dolaşmak ister sonra da yatarız. ayyyy bugün heyecanlı başladı gün hayırlısı thumbsanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü burcu hayırlı işler..bol bol kazançlar..bu akşam bendesin..bekliyorum. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Çokkkk kocaman teşekkür evet işlerimi elimden geldiğince erken bitirip geleceğim sana annemleri birazdan yolcu edeceğim neutrali5 ben bu gelişlerinden birşey anlamadım. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Evet şimdi sizinle birşey paylaşacağım dün yazmaya vaktim olmamıştı. Sevgili annem ve teyzemle İzmir kemeraltında doğal taşlar satan bir mağazaya girdik tabi benden önce bir sürü doğal değerli taşlar almışlar bile hani bana dedim akik bileklik alalım sana dediler neyse gittik işte dolanırken yüzüklere gözüm takıldı gittim geldim inci yüzükler düşünürken anneme ben yüzük istiyorum dedim sonra o yüzüklerin taşlarının bir anlamı olduğunu vs.... seçmeye başladım ben Aslan burcu olarak o mu bu mu derken hepsini taktım çıkardım ve 3 yüzük alabildim sonunda 44 Alırken çok özelliklerine göre seçmedim ama eve gidince araştırdığımda tam ihtiyacıma göre yüzükler seçmişim Öncelikle Kaplangözü benim burcumun taşıymış sonra obsidyen taşlı yüzük 3. yüzük İtalyanların şans olarakl kullandıkları tarzda birşeymiş herhangi bir yararı olmasa da görünüş çok güzel 44 Buyrun yüzüklerimin anlamlarını thumbsanim Kaplangözü Taşının Fiziksel Etkileri Astım hastaları için faydaları vardır. Sindirim sistemi bozuklukları, dalak ve pankreas için faydalı etkileri vardır. Kaplangözü Taşının Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri Cesareti artırır ve hayatınızın bir amaçtan yoksun olduğunu düşündüğünüz anlarda size amacınızı hatırlatır. Duygulara hitap eden bir taş olduğundan dolayı sevgililer arasında rağbet gören bir hediyedir. Eğer birisiyle ilişkiniz varsa kaplangözü; ilişkide bulunduğunuz insanla aranızda telepatik bir bağ kurmanızı sağlayabilir. Yüzük ya da kolye olarak kullanabilir, ya da cebinizde taşıyabilirsiniz. Duygusal bakımdan dengeleyicidir ve inatçılığı azaltır. Kişinin olayları daha net algılayabilmesini sağlar. Güç ve cesaret taşı olan kaplangözü; dayanıklılığınızı artırır ve engellere rağmen ilerleme isteği verir. Hayatınızda değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız ihtiyacınız olan taş kaplangözü taşıdır. İnsanların iyi taraflarını görmenizi sağlayarak hayat yolunda mutlulukla ilerlemenizi sağlar. Kâbus gören çocuklar için faydalıdır. Kaplangözünün nazardan koruduğuna inanılır ve eskiden bu amaçla kullanılırdı. Kendisini taşıyan kişilerin diğerlerine karşı daha az bağımlı olmasını sağlar. Pürüzsüz yüzeyini okşayarak dertlerinizi ve endişelerinizi hafifletebilirsiniz. Obsidyen Taşının Fiziksel Etkileri Bedenin elektriğini boşaltmak için uygun bir taştır. Karaciğerin temizlenmesinde faydalıdır. Bu amaçla kullanımında, karaciğerin üzerine yumruk büyüklüğünde bir obsidyen taşı koyularak on ila otuz dakika beklenir. Ancak bu süre aşılmamalı ve bu durumda uyuyakalınmamalıdır. Obsidyen Taşının Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri Kızgınlık ve öfke duygularını yokeder. Obsidyen, kendi içinize bakmaktan çekindiğinizde size yardımcı olur. İçinizdeki olumsuz düşünce ve duyguları güçlendirerek, onları farketmenizi sağlar. Hatırlamak istemediğiniz anılarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur. Böylece olumlu duygularınız harekete geçer. Obsidyen bu özellikleri nedeniyle kendinizi gergin hissetmenize neden olabilir. Fakat, ancak içinize korkusuzca bakabildiğinizde olumlu değişikliklere adım atabileceğiniz için, herkesin ihtiyacı olan bir taştır. Obsidyen, içinizdeki ışığı farketmenizi sağlar. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Muhteşem rahat kalktım iyi rüyalar görmeye başladım ben telkin müziklerini azaltmaya başladım ama farklılık olarak artık müşteri görüşmlerimde daha sakin net konuşuyorum eskiden pırrrtttt anlatır çıkardım şimdi daha uzun görüşmeler ve dostluklar kurmaya başladım bazen görüşmeden çıkarken kendime şaşırıyorum bu kadar etkileyici ve olumlu olduğum için görüşme sonucu olumlu olmasa da beni dinliyorlar ve huzurla kalkıyorum arada kıllar çıkıyor ama hiççç takmıyorum 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Bu kadar iyi olmana ve hayatının olumlu gitmesine çok sevindim gerçekten sen çok güçlü bir insansın o huzur dan Allah bize de nasip etsin inşallah gulensmiley |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Hepimiz için geçerli Elif ama bu aralar gene başladı dalgalanmalar hayırlısıyla bitecek bunlar |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Akşam olmasını istiyorum |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü bu yaşadığımız dalgalanmalar beynimizin değişime karşı verdiği direnç diye düşünüyorum e kolay olmuyor tabii değişim ben bugün çok sakin ve huzurluyum hayırlısıyla hepimiz atlatırız umarım bu dalgalanmaları hismiley |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Geçecek Elif biliyorum ama bu seferki biraz uzun sürdü 10 gündür gelip gidiyor artık bıraktım kendimi toparlanmam gerek biliyorum bedenim çok yorgun sürekli uyumak istiyorum |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Yok ben fazla iyiyim sanırım olmayacak bu iş ne kadar ılımlı olsam hemen tepeme binilmeye çalışılıyor tepki verince de sanki ben hatalı oluyorum Allahım lütfen bu günlerimde bana destek ol aşmalıyım bunları bu hayatımından daha iyisini istiyorum 96 96 96 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü sakın pes etme bitanem...böyle güçlü olduğun için oluyor sanki herşeyi sırtlamaya mahkumsun gibi...imkanın varsa biraz dinlen biraz uzaklaş şimdiki çevrenden. olmaz ama olmuş işte....adamın biri rüyasında tanrıyı görmüş.adam kumsalda yürürken hayatıda bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyormuş.adam o film gibi izlediği hayatında.kumsalda iki çift ayak izi farketmiş..biri kendinin diğeri tanrının.adam bakmışki hayatının her döneminde kumsalda iki çift ayak izi görünüyor.ama ne zaman başına olmadık işler geliyor ne zaman hayatı kötüye gidiyor,kumsaldaki izlerden biri kayboluyor.adam tanrıya sormuş"tanrım hep yanımda olduğunu düşünürdümoysa ayak izlerine bakınca anlıyorumki hayatımın en kötü dönemlerinde yanımda değilmişsin beni yalnız bırakmışsın"tanrı bunu nerden çıkartıyorsun diye sormuş."ayak izlerinden"diye yanıtlamış adam...tanrı yanıtlamış"o gördüğün tek ayak izi bana ait olan.senin kendini kötü hissettiğin yalnız kaldığını düşündüğün zamanlarda seni kucağımda taşıdım.onun için kumsalda tek ayak izi var oda bana ait olan.....YALNIZ DEĞİLSİN CANISI..... art56art56 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Sevgili Burcucum, Nilgununde dedigi gibi sakin pes etme. Bu dalgalanmalar normal, son zamanlarda herkesin dugusal yasaminda onune gecemedigi yogun dalgalanmalar oluyor cunku Dunyamiz hizli bir deyisim icinde ve birlikte biz de deyisiyoruz. Yalniz deyilsin buna inan. sevgi ve Isikla kal. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Evet çok teşekkür ederin ne güzel hikaye ve bu onayi Karralıyım uzaklaşacağım biraz çevremden kendimle olacağım önce bu akşam babamı aramayı düşünüyorum bitsin artık onuda atlatmam gerek sonra evde kendimle olmak nete girmek kitap okumak bol bol müzik dinlemek istiyorum. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Süperrsin Nilgün Evet burcu bende de ayni sekilde anlamadigim bir gerginlik var biraz kendimizle basbasa kalmaliyız |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü ohhhh rahatladım ya şu an çok daha iyiyim kim pes edecek ben mi asla |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü çok çok iyi olmasa da güzel birgün geçirdim tek zorlandığım havanın sıcak olmasıydı. Bugün harika uyandım enerji depoldım gece ve gün boyunca düşürmedim kendimi ve şu an evimiz çok huzurlu arkadaşlar papi mutluluktan tepemde bir oyunlar yapıyor. Daisy bile bize katıldı bugün telkinlerden önce sevdiğim grubun müziğini dinleyip zıpladım evde biraz derty evi toparladım yemek yaptım şimdi de ütümü yapacağım hala enerjim çok ,iyi ve böyle olmaya devam etsin istiyorum. yatmadanda biraz kitap okur huzurla uyurum 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Her geçen gün çok daha iyi olucaz, artık o güç ve bilgiler bizde mevcut, olumsuz düşünceler yok artık ve hiç olmayacak hayatımızda,hiçbirşeyin canımızı sıkmasına , huzurumuzu kaçırmasına izin vermiycez , pes etmek kim biz kim asla k8908 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Arkadaşlar dün çok farklı birşey oldu. Gece yattığımda daisy yanıma geldi midesi sürekli gururduyordu sanırım karnıda ağrıyor dedim reiki yaptım bir süre inanılmaz güzel çekiyor kızım fazla istemez zaten kendisi bilir yeterli olunca kendi yatağına geçer. Neyse sonra uyumadan kendimed e yapayım dedim öylece uyumaya çalışırken rüya mı desem ne desem bilmiyorum ama resmen bilinçaltımla birlikteydim. İfade etmem çok zor hem çok güzeldi hemde ilk kez yaşamıştım bunu. Sonra gecenin bir saati telefonumun çalmasıyla kendime geldim. tekrar yapmaya başladım bu sefer rüyaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama ben çok huzurla uyudum. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü canım huzurlu ve sakin olduğuna çok sevindim darısı başıma... |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü benıde aydınlatırmısınız . bu aralar uyuyamıyorum geceleri uykulusmile |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Işık elçi'nin Rehber Rüyalar kitabına bayılırım.Oradaki olumlamalar sayesinde artık daha rahat uyuyor ve rüyalarımı daha net hatırlayıp bana söylemek istedikleri şeyler üzerine düşünüyorum.. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Reiki nasıl yaoılıyor her insan uygulayabiliyormu clapping |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü burcu abla diyorum benden 3 yaş büyüksün günlüğünü yeni okudum sorunlarını inş aşmıssındır.ben hayvanları çok seviyorum anladığım kadarıyla hayvanların var.Hangi hayvanları besliyorsun ????bak benim 2 kaplumbağam ve 1 balığım var köpek almak için çok uğraştım beni dolandırdılar 88a.hadi cevap yaz nolurrr. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Burcu Dersen çok sevinirim 1 köpeğim ve kedim var ama hayvanların hepsini çok severim inşallah istediğin bir şkeilde bir köpeğin olur ama kaplumbağa ve balıklarda çok güzeldir |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [quote=zeynep ] Reiki nasıl yaoılıyor her insan uygulayabiliyormu clapping [/qu ote] Reiki yapabilmen için bir reiki master'ın seni reiki enerjisine uyumlaması gerekiyor.Yani kendi kendine ya da kitaplarla filan olmuyor.İstersen şu siteye bir göz gezdir.http://www.reikiturk.com/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 PM. |