| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün ufak tefek aksilikler dışında güzeldi. Oğlumu iyiden iyiye özledim. Daha iki gün oldu ama sanki daha uzun süredir yok gibi evde yokluğu çok belli oluyor. Dün akşam otururken eşimle birden aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda aynı soruyu sorduk birbirimize ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
bu da benim günlüğüm olsun | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #12 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | Bugün ufak tefek aksilikler dışında güzeldi. Oğlumu iyiden iyiye özledim. Daha iki gün oldu ama sanki daha uzun süredir yok gibi evde yokluğu çok belli oluyor. Dün akşam otururken eşimle birden aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda aynı soruyu sorduk birbirimize ''o olmadan 5 seneyi nasıl geçirdik biz '' diye. Garip geldi birden düşündüm soruya cevap bulamadım sanki o zamanlar biz birbirimize daha bağlıydık.Şimdi paylaşacak daha az olayımız var ama içten içe birbirimize daha fazla güveniyor daha fazla anlıyoruz birbirimizi. Evlilik yıllanmış şarap gibi bazen eskidikçe değeri artıyor ama fermentasyon arttıkça içerik de değişiyor sanki. Günler nasıl hızlı geçiyor bazen hayatımın ellerimden kayıp gittiğini düşünüyorum. Sanki bir rüzgarın içindeyiz. Savruluyoruz. Bizimle birlikte savrulan çiçek de var böcek de ve arasından seçip kullanmak bize kalmış. |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün ufak tefek aksilikler dışında güzeldi. Oğlumu iyiden iyiye özledim. Daha iki gün oldu ama sanki daha uzun süredir yok gibi evde yokluğu çok belli oluyor. Dün akşam otururken eşimle birden aynı şeyi düşünmüşüz aynı anda aynı soruyu sorduk birbirimize ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi