| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sf'li olduğumu bundan 3 ay kadar radyo programında öğrenmiştim. Hiç dert etmemiş geçici bir durum olduğunu düşünerek hayatıma devam etmeye başladım. Meğer bu sf hayatımı alt üst ediyormuş da hiç haberim yokmuş. Son iki senedir uyku problemlerim yaşamımı altüst etmeye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Sf'li olduğumu bundan 3 ay kadar radyo programında öğrenmiştim. Hiç dert etmemiş geçici bir durum olduğunu düşünerek hayatıma devam etmeye başladım. Meğer bu sf hayatımı alt üst ediyormuş da hiç haberim yokmuş. Son iki senedir uyku problemlerim yaşamımı altüst etmeye başlayınca psikoloğa gitmeye karar verdim. İki ay önce randevu alıp gittim doktora doktorla görüştüğümüzde, ona sf'li olduğumu söyledim o da buna çok kızdı nereden biliyorsun da kendi kendine teşhis koyuyorsun dedi. Geceleri uyuyamadığımı, sürekli beynimde konuştuğumu, insanlarla, okulda arkadaşlarla iletişim kuramadığımı söyledim. Doktor da bana bazı tavsiyelerde bulundu konuş sen de başkalarıyla, senin ne eksiğin var başkalarından falan dedi. Bana iki tane antidepresan yazıp onları sürekli kullanmamı söyledi. İlaçları ne yazık ki 2-3 günden fazla kullanamadım. İlk kullandığımda sabah ilk defa kendimi zinde hissettim ve kafamdaki her zamanki ağrılık yoktu çok mutlu olmuştum. Sanırım artık düzeleceğim demiştim kendi kendime ama okula gittiğimde ilaç etkisini göstermiş ve uyuşuk bir hale getirmişti beni uyumamak için zor tutuyordum kendimi ve dersi rüyada gibi dinliyordum. Uyuşuk bir şekilde hiç bir şeyi anlamıyordum. Bu nedenle de ilaçları bıraktım. Sf hakkında başlarda geçici bir durum olduğunu düşünmüş, önemsememiştim. Ben hala eski bendim ve halimden memnun değildim. Okulun sonlarına doğru sf'yi araştırmaya başladım. Sf ile ilgili bir siteyi inceledikten sonra kafam dank etmişti. Orada yazanlar da benim gibi insanlardı. Yaşamları benim gibiydi. Halbuki ben sf'den dolayı yaptıklarımın karakterimin bir parçası olduğunu sanardım hep meğer bu sf benden neler neler alıp gitmişti ![]() ![]() ![]()
__________________ ‘‘Mumun başında ışık uyanabilmesi için onun uğrunda başını sevdaya, kalbini ateşe vermiş bir pervane gerektir.’’ |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sf'li olduğumu bundan 3 ay kadar radyo programında öğrenmiştim. Hiç dert etmemiş geçici bir durum olduğunu düşünerek hayatıma devam etmeye başladım. Meğer bu sf hayatımı alt üst ediyormuş da hiç haberim yokmuş. Son iki senedir uyku problemlerim yaşamımı altüst etmeye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi