![]() |
R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Biliyosunuz R Şanal'ın programı geç saatlerde çıkıyor bende dahil birçok kişi pek izleyemiyor ama verdiğim linkle Hayata evet programının hepsini izleyebilirsiniz... iyi seyirleractionsmile link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=01-04-2011%2000:32 (01-04-2011 00:32 yazan yerlerde linke dahil) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Teşekkürler :) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Çok laubali bir adam bu ya sanki "Kuantum Düşünce Tekniği" ni kendi bulmuş gibi davranıyor. Yok Türkiye'ye ben getirdim de, temsilcileri biziz, benim sayemde sevdiler ve saire. Cem Yılmaz'ın gösterisine bende gittim. Gerçekten de adam haklı konuşuyor bence çok iyi de konuşuyor, bizim milletimiz "Secret" gibi saçmalıklara hemen inanıyor. Nil Gün'de bu konuda iyi temsilcilerden bana göre R. Şanal'dan zaman kaybı değil hiç yoktan. Bak R.Şanal, tek temsilcisi sen değilmişin bu uygulamanın, diğer kişisel gelişim uzmanları senin gibi sahiplenmiyor, rant sağlamıyorlar. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Alıntı:
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bu da geçen haftaki program link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=27-03-2011 02:17 |
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bu arada paylaşım için teşekkürlerhttp://www.r10.net/images/smilies/wink.gif |
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Arkadaşlar bu arada yazmayı unutmuşum verdiğim linklerin her birinin 10 gün sonra miadı doluyor bu yüzden sadece en son verdiğim linki izleyebiliyorsunuz.Ben her hafta en son yayınlanan programın linkini vericem.Fakat bu hafta Hayata evet programı yoktu o yüzden bir hafta bekleyecz |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! ay akşam hemen izlicem şu an engelli :( çok teşekkür ederimmmmmmmm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM. |