![]() |
R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Biliyosunuz R Şanal'ın programı geç saatlerde çıkıyor bende dahil birçok kişi pek izleyemiyor ama verdiğim linkle Hayata evet programının hepsini izleyebilirsiniz... iyi seyirleractionsmile link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=01-04-2011%2000:32 (01-04-2011 00:32 yazan yerlerde linke dahil) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Teşekkürler :) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Çok laubali bir adam bu ya sanki "Kuantum Düşünce Tekniği" ni kendi bulmuş gibi davranıyor. Yok Türkiye'ye ben getirdim de, temsilcileri biziz, benim sayemde sevdiler ve saire. Cem Yılmaz'ın gösterisine bende gittim. Gerçekten de adam haklı konuşuyor bence çok iyi de konuşuyor, bizim milletimiz "Secret" gibi saçmalıklara hemen inanıyor. Nil Gün'de bu konuda iyi temsilcilerden bana göre R. Şanal'dan zaman kaybı değil hiç yoktan. Bak R.Şanal, tek temsilcisi sen değilmişin bu uygulamanın, diğer kişisel gelişim uzmanları senin gibi sahiplenmiyor, rant sağlamıyorlar. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Alıntı:
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bu da geçen haftaki program link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=27-03-2011 02:17 |
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bu arada paylaşım için teşekkürlerhttp://www.r10.net/images/smilies/wink.gif |
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Arkadaşlar bu arada yazmayı unutmuşum verdiğim linklerin her birinin 10 gün sonra miadı doluyor bu yüzden sadece en son verdiğim linki izleyebiliyorsunuz.Ben her hafta en son yayınlanan programın linkini vericem.Fakat bu hafta Hayata evet programı yoktu o yüzden bir hafta bekleyecz |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! ay akşam hemen izlicem şu an engelli :( çok teşekkür ederimmmmmmmm |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Merhaba Houner, Linklerin 10 günlük bir sürede miadının dolduğunu yazmışsınız, tekrar linkleri yüklemenizin imkanı var mı acaba? Selamlar... |
|
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! 956k Alıntı:
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Arkadaşlar geçen hafta Hayata Evet programı yoktu ben 1 hafta ara verdiler sanmıştım ama programın günü ve saati değişmiş, hatta programın formatı ve ismide değişmiş Kuantum Dedikleri olmuş... ben yine linkini veriyorum arkadaşlar ama bundan önceki verdiğim linkler ölmüş çünkü bu sitede linkin 10 günlük ömrü oluyor, sadece en son verdiğim link izlenebiliryor... link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=16-04-2011%2023:20 |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! evet bende dün farkeder farketmez dün yayınladım.güzel bir programdı.. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! dostum emeğin için gerçekten çok teşekkürler..programı yalnızca r.şanal sunsaydı daha iyi olurdu bence :( |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! ben linki açamadım..Aynı kanaldamı yoksa degiştimi.Birde saatini yazarsanız sevinirim. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! sky türk cumartesi 23,15 de başlıyor..bence süper seçim..perşembeleri çok geç başlıyordu. |
yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=16-04-2011%2023:20 |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bu da bu haftaki programın linki, iyi seyirler.. :) yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=23-04-2011 23:21 |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bu haftaki yayınlanan Kuantum dedikleri programının linkini veriyorum arkadaşlar, iyi seyirler :)) LİNK: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=07-05-2011 23:19 |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bende bu haftaki programı izleyememiştim..teşekkür ederim..sevgiler.. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Teşekkürler Houner:) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! teşekkürler paylaşım için buarada ne tatlı onlar öyle ya ışık hanım sürekli aşkım aşkım diyip duruyo şanal beye :))) çok hoş :))) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! bencede çok hoşş :) |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! ayrıca teşekkürlerr. ben hep izleyemiyorum çünkü ama burdan sayenizde takip ediyorumm.. ii varsınız arkadaşlarr.. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Arkadaşlar bir türlü beceremedim,linki nereye kopyalıcam bana yardım edebilirmisiniz? |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Teşekkür ederim arkadaşlar bende izleyememiştim..... |
|
|
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! Tşk ederim sevgili house,nedense bende açılmıyor.Bu hafta kaçırmıştım neyse saglık olsun..Sevgiyle kalın.. |
Cevap: R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!! program bittimi....? yok bu gece.. |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM. |