yine yeniden merhaba.......

ya bılmedığım bı şey olsa neyse ama kafam o kadar dolu ki...yaa yapmam gereknleri ellerımle mahvedıorum buda herşeyımı etkılıo.laf duyuyorum gururum ıncınıo.vs..yanı kafayı takmakla herşey kotuye gıdıo..ıyıye gıtse neyse de herşey kotu oluo.offfff işe gıdesim yok:( moralım bozuk.......

eve gelınce kaç saaatten berı şurayaa neler yazasım vardı ama araya hep bışıler girdi...kaldı..iyce soğudum ya...işallah yarın sabah....ayyy cok yorgunum yatayım bari ben..ii eceelr site halkı..hepınızı sevıom.........

bugun o gecen gun yaptığım hatayı duzlettım ..var ya ustumden buyuk bı yuk kalktı..ama dıer yandan aılemle alakalı sorunu hala halledemedımağla2 ama o benım sorunum değil..onu duşundukçe tum pozıtıf duygularımm ortadan kalkıp sınır oluorum...bunaldım yaa allahım...neysee ........ sevinclibergen moduna gırmeyıp sana şukretmek ıstıorum allahım napım kotu bışey olcaksa olurr..ama ben sana şukretmek ıstıorum allahımm bana verdığın tum guzel erdemler ıcın..senı sevıorum...bılıorum sende benı sevıosun ama sanırım deneme surecındeyım.....ama emın ol dayancam....

zorlu bı gun olacak allahım yardım eedermısın bana:)

nerelerdesin dostum?

çok şükür!...

bu akşam sayende tekrar gülümseyebildim güzel dost...iyi ki varsın...

siyakçaaaaaaaaaaaaaaaaam sakın hayatımdan bı yere kaybolma emi?

tependeyim...kahvesmiley

çok sevınırım..her zaman orda ol emi....

ama benım madalyonum nerdeeeeeeeeeeeeee.???aaanaaaa benden alıp siyahçaya takmışlar....:):):)

hayat.....aslında ben seni cok sevıorum..herşeyınle..bugun oturduk ark bı yerde....huzurluydu..aslındaa herkesın bı sorunu var kendı çapında...allahıms ana bın kere şukurler olsun..asla yanlızım die şikayet etmıycem..cunku daha yanlız hallerımı gordum ben...o yuzden şu an ıyıyım..allahım sana şukurle rolsun bın kere...buradayım benım gunluğumu kaç kişi okuo..demekkı yanlız değilim..tek eksıgım olan aşk da en kısa zamand abenı gelıp bulacak emınım..aılemdekı sorun da hallolacak..emınım cunku allahım ne zaman sıkışsam o zmaan ımdadıma yetışti..hep bole oldu benı sınıo ben bılıorum...allahıms ana şukurler olsun........

ve yalan soleme hayat send ebenı seviosun..seni gidi seniiii:)

yanlız olmadığının bir ispatı olarak bir şeyler yazayım dedim :)
en kısa zamanda harika bir aşk diliyorum sana
(eh tabi banada :D )

canımmm alestason um bende katılıorum ıyı dıleklerıne...aslınd abılıomusun şolee gozlerımm ondan başkasını gormeyecek deli gıbı aşık olabılecegım bırını arıorum....sonuna kadar guvenebılecegım...yakışıklılık vs umrumda değil yemın ederım kalbım kanatlanıp ucsun başka bışey ıstemıorum..hayatta cok nadır cıkarmış karşına benım cıktı ama son buldu kısmet dedımm gomdum ....kalbımde cooook derınlerde bı yerlere....tek korkum bı daha ole bışeyın karşıma cıkmaması:(

çıkmaz olurmu hemde hayal ettiğinden bile daha mükemmeliyle karşılaşırsın.kalbin kelebekler gibi uçuşurblissy
hemde hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir yerde mucize gibi çıkar karşına y789

canımmmmmmmmmmmmm sen hep benım gunluğume yazsanaa:) ağzından bal damlıo vallahaa:)

inaşşalah yuce allahım herkese hayırlısını verir..........

yazarım tabi memnuniyetle.
yazarken ben bile heyecanlandım yani :D
sanki bir an gökten beyaz atlı prensim inecek sandıms45apk

varmı sence cnaım ole bı şey?beyaz atı olmasada olur....:( ben razıyım eskı sevgılımı duşunmeyeyım pişman olmayayım da...alestason ole bı boşluk var kı kalbımde..sanırım dolmuoo.ama ılerde ınşalahh dolar...

geldin mi sen cadaloz?! sevincli

ben didim sana sen aşık olceksin en yakın zamanda...uy897

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri