- Reaksiyon puanı
- 6
bugun yenı bır gune başlıorum hayatımın gerı kalanında yenı bır gune...allahım buyuksun...içimdeki sıkıntıları ve kuşkuları al ne olur allahım al..
tuhaf bışıler ıcımde...onceden bole kelebekler ucuo gıbı hısedıordum ..ancak şimdi yarasalar ucuşuo...snaırsam..neyse durr kızımmm kendıne gellll kendıne gelllllllllllll topla toplaaaaaaaaaaaaaasağ yap sağ yap
ooo67 ne dıom ben ya...kısaca şole dıyım snaırım artık umıdım azar azar tukenıo be gunluk...azar azar sona yaklaşıorum sanki...
hayat cok yavan ve cok tatsız tuzsuz...napıcam bılemıorum..hıc bışeye cozum bulamıyorum...
yaaa ben gerckten anlam vermeıyorumm..gerckten neyı naısl yapacagımı bılemıorumm bı eyrlerden başlamak?evet ama nerden...sorunumu bılıorum cok mutsuzum ama duzletecek gucumu kullanabılecegım yerı bılmıorum ole yarın yarın dıye dıyee butun yarınla rbıtecek..hepp karanlıkmı kalacak?[/QUO
yorum yapmak zorunda degilsin bosver sen gecene kadar sabret
düsünce düsünceyi doguruyo anlamadinmi hala?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.