yine yeniden merhaba.......

bugun yenı bır gune başlıorum hayatımın gerı kalanında yenı bır gune...allahım buyuksun...içimdeki sıkıntıları ve kuşkuları al ne olur allahım al..

normal bır gundu yıne kafamda acabalarla uğraştım durdum..yaww aslınd akafam meşgul dılken o kadr guzle ki hayat..ıvır zıvır şeyelri takmayınca vs...ama o ıvır zıvır şeyler olursa rezıl olurum ben...offf neyı nasıl yanlış yapıorum ya....nerde ne yapıorum da hayatımı sıkıntıya duşuruorum?allahımm ne dersın?bana bı ışık yak yaww da bulayım sorunu..

tuhaf bışıler ıcımde...onceden bole kelebekler ucuo gıbı hısedıordum ..ancak şimdi yarasalar ucuşuo...snaırsam..neyse durr kızımmm kendıne gellll kendıne gelllllllllllll topla toplaaaaaaaaaaaaaa:Dsağ yap sağ yap:Pooo67 ne dıom ben ya...kısaca şole dıyım snaırım artık umıdım azar azar tukenıo be gunluk...azar azar sona yaklaşıorum sanki...

O0ama şunu ıtıraf etmek ıstıorum burdakı ınsnaların kalbı cok guzel...hepsıne ayrı ayrı tşkkur edıorum emeği gecen herkese...........

emınım gecıcek amaa demekkı bunları kaldırabılecek gucteyım ben allah verıo..sabretcem yenılmıycem...ustesındne gelıcme ve.ılerde baktığımd akendıel gurur duycam vay be dıcm neelrin ustesınden gelmışım die..

tuhaf bışıler ıcımde...onceden bole kelebekler ucuo gıbı hısedıordum ..ancak şimdi yarasalar ucuşuo...snaırsam..neyse durr kızımmm kendıne gellll kendıne gelllllllllllll topla toplaaaaaaaaaaaaaa:Dsağ yap sağ yap:Pooo67 ne dıom ben ya...kısaca şole dıyım snaırım artık umıdım azar azar tukenıo be gunluk...azar azar sona yaklaşıorum sanki...

Yaklaş yaklaş sen sona
2005s1_25.gif

URL%5D

Bazen dıorum ki kucukken ben olumsuz bı kücük cınmı yuttum dıorum.sevincli.hatta bazen ole oksuruorum kı böö die cıksın die ama nafıle:D olmuyorr.y789sanırım o kucuk cın ara da sırada benı bolee olumsuzluklara ıtıo...yok gececek bılıorum ama bari zarar vermese cok fazla...

hayat cok yavan ve cok tatsız tuzsuz...napıcam bılemıorum..hıc bışeye cozum bulamıyorum...

hayat cok yavan ve cok tatsız tuzsuz...napıcam bılemıorum..hıc bışeye cozum bulamıyorum...

canım benimmm hayat çok güzell yaşamak çok güzell..herşey bizim içimizde nedenler sonuçlar çözümler içimizde.sadece içimize dönüp nerde neler oluyor bir bakalım.bilinç altımıza neler kaydetmişiz bilerek bilmeyerek ..aramaya başlayınca bile yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.soruna odaklanmak yerine çözümlere odaklanmamız gerekiyor.

sevgiler..

evet belkide ama işte cozume odaklanmayı nasıl yapıcam?onu yapamıorum yaa hiç gıbı hıssedıorum kendımi..

Çözüme odaklanabilmek için, önce soruna odaklanıp kabul etmen gerekir.super

Çözüm sorunun başladığı yerde.sevincli

yaaa ben gerckten anlam vermeıyorumm..gerckten neyı naısl yapacagımı bılemıorumm bı eyrlerden başlamak?evet ama nerden...sorunumu bılıorum cok mutsuzum ama duzletecek gucumu kullanabılecegım yerı bılmıorum ole yarın yarın dıye dıyee butun yarınla rbıtecek..hepp karanlıkmı kalacak?

yaaa ben gerckten anlam vermeıyorumm..gerckten neyı naısl yapacagımı bılemıorumm bı eyrlerden başlamak?evet ama nerden...sorunumu bılıorum cok mutsuzum ama duzletecek gucumu kullanabılecegım yerı bılmıorum ole yarın yarın dıye dıyee butun yarınla rbıtecek..hepp karanlıkmı kalacak?[/QUO
yorum yapmak zorunda degilsin bosver sen gecene kadar sabret
düsünce düsünceyi doguruyo anlamadinmi hala?

ben cok korkuorum yaşamdan cevremden aılemdenn..bana kotuluk gelecek die cok korkuorum..destek ıstıorum artık..bı guc ıstıorum arkamda..kendımı bırakabılecegım bı yumuşak yer ıstıorum..cok şey ıstıorum sanırım..

allahım nolurr nolurr allahım bana guc verr..guc verkı ayakta kalabıleyım nolur allahım lutfen....

artık yeter demek ıstıorum..yeter artık bu gordugunuz sessiz kız hanımhanımcık kız ben değilimd emek ıstıorum bazen..haykırmak ıstıorum yaa lanet olasıcalar ben değili bu demek ıstıorumbagırmak bırılerının canını yakmak ıstıorum..pat pat agzının payını vermek ıstıorum ..hayır demek ıstıorum ya..şeytanlıkla gıolzerımın parlamasını ıstıorum..aptal aptal şakalarla esprılerle bırıelrının canını yakmak ıstıorum..bırıelrının acaba napsam da bole bana davranmasa dedıgını duymak ıstıorum bırının benı duşunmesını ıstıorum ya..bırlerı bendne korksun ya..aas essız bu demesın artık..vurup kaçmak ıstıorum bırıelrının kabusu olmak ıstıorum ya..içimdekı olmayan allahın belası kotu gucc oluş ve cık ortaya cık be şebelek...

allahım yaa nolurr ıcımde sankı ıkı ses catışıo hangısını dınlıycem artık..kafam karıştı..lutfenn bana yardım et yolumu cızeyım..zıkzaklar olmasın artık nolur ya....kıms ecıkmasın taam razıyım ama olanlarda kaızk atmasın lutfen allahım ya..lutfen ya....

hah evet ben de istiyorum aynından!

hatta ben daha da kötü, tiksinç, şirret, kabus, baş belası, ürkünç, feci birşey olmak istiyorum!

da nasıl olacak ki, yolun yarısını devirdim ben...yolun diğer yarısını göreceğimin de garantisi yok...hüffff!

nefret edıorum yaaa nefret edıorum ya..bılıorum yarınd abu zamanlarımı arıycagım sorunlarım cıkacak..bılıorum..allahımm..artık sınırden guluorum yaa...gercekten....ama halletcemm ben guclu bırıyım..gucluyum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri