Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu

insanın tuvalete gidesi geliyo su sesini duydukça,gece dinlemesi tehlike yaratabilir.. aa34

alışınca bişi olmuyo rahatınıza bakın her gece su sesleri ile uyuyorum.. ttli3

farzedin ki bir şelale ya da dere kenerında oturuyorsunuz.. keyiflidir.. tavsiye ederim.. tender45

sevgiler.. actionsmile

ya şimdi abi bu sesleri dinleyince daha iyimi konuşuon nası salıo bunları alt tarafı su sesi bana açıklayabilirmisiniz sad456 ağla

pAYLAŞIMIN İÇİN ÇOKKK SAOLLL kiss3 kiss3 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89

eeee anlatın bakalım ya

mlk34 anlatın bakalım ya su hayalayaz da bı turlu mailime cvp vermıyo ndn se yaa

Bu link bozuk nasıl indiricem ben yaa agl34

Güncellenmiştir.

Ana linkte arıza var sanırım ama rapidshare çalışıyor gogogo.. Fakat rapid'te download limiti olduğu için o da ayrı bir sıkıntı yaratıyor rt67

MERHABA HER 2 LİNK DE ÇALIŞMIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ...

Link düzeltilmiştir.

topluluk karşısında konuşmayı dinliyorum.Fakat konuşurken ağlamak gelir gibi oluyor.Yani konuşamıyorum ve de tartışamıyorum bu neden oluyor acaba?

... dusun....aslında ben dinlemeye başladığımın ilk günlerinde muhteşem hissediyorum ama son birkaç gündür ağlama eskiye sürekli 88a...dolunayın da etkisi varmış burçların tamamında etkendir bilirsiniz...ayrıca ay ın girmiş olduğu kova burcuna da ters bir açı oluştuğundan son 2-3 gün eski ile ilintili hesaplaşma affetmemiz gereken kişileri de affetmemiz ve yolumuza devam etmemiz gerekiyor....neyse biraz karışık oldu...:) smil56

slm rapidshare in bende .com u var acaba .com olarak ta yapabilirmisiniz. Mümkünse tabi

link bozuk sağ tiklayip farklı kaydet komutuyla yüklendiğinde 14:38 çok uzun süren bir müzik oluyor

merhaba tabacana26
linkte herhangi bir sorun yok super

tabacana26 ' Alıntı:
link bozuk sağ tiklayip farklı kaydet komutuyla yüklendiğinde 14:38 çok uzun süren bir müzik oluyor

Yaklaşık 12 gündür telkinleri dinliyorum ilk olarak ego ve suçluluk dinledim 11 günden sonra kendine güven ve topluluk karşısında konuşmayı dinliyorum dabi ara ara suçluluk duygularınıda dinbliyorum acaba doğrumu yapıyorum

evet hmde çok doğru sevgili tabacana...

Cevap: Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu

şu linkleri yazarken bir kontrol etseniz ya hepsi bozuk açılmıyor off yaa

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri