Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu

yaw abicim indirip dinliyecem ama indiremiyorum sitelerde dosya yok.Bide begnin butonuna basın indirin yazmışsınız begenemiyoruzki:S

slm arkadaaşlar ücretsiz cd indirmek istiyorum ama nasıl indirceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bir şey sormak istiyorum, telkinler içerisindeki bazı cümlelerde olumsuz kelimeler geçiyor,
örneğin: Kelimelerin yetersiz kaldiğinda hislerinle hareket ediyorsun olgunlugunu ve eşsiz anlama yeteneğini gosteriyorsun
'yetersizlik'
Her gün problemlerine çözüm bulmada hayata dair bir adım atacaksın ve seni daha yüksek bir potansiyele taşıyacak davranişların için motivasyonun gelişecek.'problem'
Telkinler direk bilinçaltına gittiği için ve bilinçaltı mantık aramadan direkt etkilendiği için.
Bu tarz olumsuz anlam içeren kelimelerin geçmemesi gerekmez mi?

arkadaşlar dosya yok görünüyo neden öyle oldu nasıl indircem dosyayı ayrıca topluluk karşısında konuşma klasik müzik ney versiyonları falan neden yok sadece su sesi var şırşır su sesi dinlemek istemiyorum bütün gün=(

Bu telkın benı cok aglatıyor.....

böyle bir telkin mi vardı _?? :))) ilk defa duyuyorum

Var tabıkı.hele benım gıbı sosyal fobık olup,ogretmen olanlara cok gereklı bısey...

hmm ne güzel hele ki dinlerken gözünüzden yaş gelmesi etkilerini gösteriyor demektir.Bilinçaltınızdaki tüm olumsuz inançları temizliyor içiniz rahat olsun. Öğretmenim önemli olan sözünüzü öğrencileri dinlettirirebilmek ve kendinizi sevdirebilmek bence :) hayatınızda başarılar.

bu telkin bence listeden hiç çıkarılmaması gereken bir telkin......
bence 10 yıl bile dinleyebilirsiniz.. naçizane görüşüm ego güven güçlendirici ve kendine güvenden daha etkili bir telkin...
bence sürekli dinleyin...
içeriğini okursanız etkilerini daha iyi anlayabilirsiniz...

aga doru sölüyosun bende aynı fikirdeyim ilaveten kendine güvende hep dinlenebilir

Malesef bu dosyayida indiremiyorum..tekrar error..yardiminiza ihtiyacim var ..tsk ederim

Cevap: Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu

Linkler çalışmıyor,artık mp3 indiremiyormuyuz acaba?

Cevap: Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu

bende de sıkıntı çıkarıyor onceden rahatlıkla indirebiliyordum.

Linkler silinmiş, indiremiyoruz diyenler telkinmp3.com'dan indirebilirler. Aynıları olmakla birlikte orda klasik ve new age versiyonları da var ;)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri