Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Pek bir sevinçlisin?teşekkürlerrrrrrrr hayatım değişti![]()
Kafan durmaz ki, o hep çalışır ama sen farkına yeni varmışsınEtkileri gördüm 2 haftadır ve gerçekten çok iyi oldu.Resmen kafam çalışmaya başladı![]()
Aynen. Bir de yapmam gerekenler var, yani kabus gibi sevincliiçimden hiçbirsey yapmak gelmiyo....
Aynı korku bende de var. Umarım korktuğumuz ikimizinde başına gelmez. ooo67 Sevgilerle...actionsmileümitlerim sekteye uğrasada vazgeçmemeliyim....korkuyorum tekrar cayarda yine ışığımı kaybederm diye![]()
uzun bir süredir telkinleri dinliyorum. hayatımın değiştiğini hissediyorum lakin bazı yakınlarım dengede olan ruh halimi bozmaya çalışıyorlar..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.