ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Umarım en kısa sürede düzlüğe çıkar aradığım huzuru bulurum.

Keşke onu sevdiğimi söyleyebilseydim!

kahve yapıcam dl67

Sanırım bizim burda biri evleniyor, davul zurnayla harmandalı çalıyorlar ya. Çıkıp bende oynayacağımda zor tutuyorum kendimi sevincli

offf allahım huzur huzur....huzur.........lutfen huzur...

Sanırım bizim burda biri evleniyor, davul zurnayla harmandalı çalıyorlar ya. Çıkıp bende oynayacağımda zor tutuyorum kendimi sevincli

:D:D çıık döktür biraz :P bizim burda da düğün var sevenler gece ölür çalıo şuan blissy

gelen şerdende hayırdanda Allah'a sığınırım...

allahım nolurrr kotu bışi olmasın..benım daha guzle hayalelrım var...gercekleştıreceım peşindne koşacagım..nolur allahım duşunduklerım olmasın nolur allahım uzme benı....

lütfen ii bir sonuç olsun Allah ım,lütfen,lütfen...hayatım buna bağlı,geleceğim buna bağlı,mahvolmak istemiyorum.LÜTFEN...

Ohhhh beee rahatladım girlhaha girlhaha girlhaha

iyiki varım girlhaha girlhaha girlhaha

smiley-springseile.gif

saçma..........

gerçekten mutlu olacak mıyım??

allahım ıcımdekı sıkıntıyı herşeyı al lutfen..nolur allahım duşunduğum gıbı hayat yaşatma bana lutfen allahım...sana sığınıorums adece:(o kadar kendımı aciz hıssedıorum ki anlatamam..bana yardıme t allahım.!

ne kadar cok umutsuz insan var... ne kadar cok umuda kosanlar var.. umut...

su anda aklimdan gecen sey, teror olaylarinin artik kanima dokundugu...

bu eylemlerin son bulmasini her sabah kalktigimda, acaba bu sabah hangi karakol basildi. cumlesini duymamak istiyorum..

lutfen...

ulkem artik cumhuriyetin kurulusundan beri huzura, umuta bel bagladi.. artik gerceklere bel baglasin..

mutsuzummmmmm mutsuzumm..:(( yapıştı üstüme yaa çıkmıyor bi türlüü..:((

allahım yıen sana sığınıorum..sne buyuksun sne bılırsın.ama nolur huzur evr bana artık bu ıcımı kemıren kurt olsun artık..

unutuyorum o farkında değil galiba ama bn UNUTUYORUM...
tanımlayamadığım bir his
kelimeleri sıralayamıyorm bile...
unutyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri