ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
allahım varlığını her daım hıssetırdığın ıcın bana guzle şeyelr yaşatığın ıcın kotu şeyelrden uzak tuttuğun ıcın ve hakkettığımı en sonund abana verdığın ıcın sana şukurler olsun..bılıorum kı senın yardımınla bugunlerıde atlatacagım allahım....ıykı yanımdasın ve ben ıykı sana ınanıorum allahım.şukurler olsun....sonsuz kere...

ya iyi güzel elaleme yardım ediyorum, herkesle konuşuyor, hatta onları iyi duruma getiriyorum ama ne kendime bir şey yapabiliyorum, ne de bir başkası bana benim başkalarına yaptıklarımı yapmıyor :S

herkese iyi geceler.sevgiler...

ya iyi güzel elaleme yardım ediyorum, herkesle konuşuyor, hatta onları iyi duruma getiriyorum ama ne kendime bir şey yapabiliyorum, ne de bir başkası bana benim başkalarına yaptıklarımı yapmıyor :S
aynen bende öyleyim çokta üzülüyorum bu duruma verdiğimi karşıdan görmüyorum utanmadan bide beni kıskanıolrlar ya ben size deger veriorum be görmüomusnuz... ,ama inanıyorumki kazanan biz olacağız..

aynen bende öyleyim çokta üzülüyorum bu duruma verdiğimi karşıdan görmüyorum utanmadan bide beni kıskanıolrlar ya ben size deger veriorum be görmüomusnuz... ,ama inanıyorumki kazanan biz olacağız..

Yaa İnşallah kazanan biz oluruz dediğin gibi çünkü yavaş yavaş sıkılmaya başladım partysmiley

hayatımdaki frenemy'lerden nefret ediyorum özellikle sessiz ve derinden canımı acıtanlardan sad456 hele biri var kendisini çok akıllı zannedio ama ben herşeyin farkındayım ama hemen tepkimi koymamalıyım,koymucam da sadanim onu içten fet edicem sevincli hemde beklemedği bi vakit smil56 o bunu hakettisuperxy

hayatımdaki frenemy'lerden nefret ediyorum özellikle sessiz ve derinden canımı acıtanlardan sad456 hele biri var kendisini çok akıllı zannedio ama ben herşeyin farkındayım ama hemen tepkimi koymamalıyım,koymucam da sadanim onu içten fet edicem sevincli hemde beklemedği bi vakit smil56 o bunu hakettisuperxy
kolay gele kardesimgirlhaha

anlam veremiyorum bazen .. ndn akillanmyorumki :)

bende bende!

gidiyorum şimdi elimde çanta tüm bağlantımı kestim şu anda üzülüpte başına vurduğu anda zor olacak ama gidiyorum

şöyle bir kaç şey olsa da içime geçseler :S

iyi geceler...

bu cips çok tuzlu...

şükürler olsun ki babam yanımdaaa...onun babalar gününü kutlama şansım var...

yalnız değilim demek girlhaha kolay gelsin hayatım t678

Eğer bu kişi sizin arkadaş grubunuza çoktan dahil olmuş biriyse, onu ani bir şekilde hayatınızdan çıkarmanız herşeyi daha beter edebilir. superxy Unutmayın, onda sizin hakkınızda birçok bilgi, size karşı kullanacağı bir sürü şey var. Dolayısıyla onunla arkadaşlığınızı sürdürmeye devam edin; ama daha az görüşerek ve sadece yüzeysel konuları paylaşarak. Asla özel konularınızı anlatmadan, hedeflerinizi, planlarınızı onunla paylaşmadan, başkaları hakkındaki görüşlerinizi ona anlatmadan... Bu şekilde mesafeli bir ilişkiden kolay kolay sorun doğmayacaktır.

Siz siz olun, samimiyete kolay kolay kanmayın.utananadam Özel konularınızı paylaşmamaya özen gösterin. Gerek iş hayatınızda, gerek özel yaşamınızda ’frenemy’lere karşı gözünüzü dört açın.neseli56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri