ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Haklısın 25889 25889 25889 khkh56 khkh56 3 ümüz yazalımm blissy

maviinci ve lupita arkadaşarım 3 müz 'frenemy'ler hakkında çok iyi bi kitap yazarızsevincli yaşadığımz olayları ele alarak çok güzel bi kitap olur hemde y789

dün paylaşmış olduğum frenemy ile ilgili yazı pudra.com a aitdi
işte adres ;)

Arkadaşlık, dostluk, kıskanç arkadaş, tehlikeli arkadaşlıklar, arkadaşlık ilişkileri - Pudra.com

evet nerden başlıoruz kitapın adı belli " HAYATIMIZDAKİ FRENEMYLERkizgin1n959812389uy897"
4897sad456

Ama bir isim de bulmak lazım:D 3müzün isimlerde sağlam bari bi kısaltma yapalımy789

Şu kredi kartını bi kapatsam Huzur dolacağım amaaa bende bu kafa var kenn nerdeeee

evet nerden başlıoruz kitapın adı belli " HAYATIMIZDAKİ FRENEMYLERkizgin1n959812389uy897"
4897sad456

Ama bir isim de bulmak lazım:D 3müzün isimlerde sağlam bari bi kısaltma yapalımy789

kitabın adı çok uygun canım 956k956k956k

kitabın adı çok uygun canım 956k956k956k

ama bu suratları da koyalım canım kapağa tam onları tanımlıyor ,

herşeyi olumsuz düşün,kizgin1
dostunun moralini boz,n9598
dedikodu yap,12389
üz ve oynauy897

frenemysiz hayatkhkh56 frenemyli hayatsigrt56

mutluyum içim kıpır kıpır onu gördüm

uff biktim hic istek yok dirilteyim diye ugrasiyorum ama tik yok!

haziranin 22si ben haaala ders basindayim zzzzzzzzzz

ama bu suratları da koyalım canım kapağa tam onları tanımlıyor ,

herşeyi olumsuz düşün,kizgin1
dostunun moralini boz,n9598
dedikodu yap,12389
üz ve oynauy897

frenemysiz hayatkhkh56 frenemyli hayatsigrt56

khkh56 khkh56 khkh56 FFredy li hayatt=blook Fredy siz hayatt=happy6
khkh56 khkh56 khkh56 Süpper ya :D Şimdi yazar adı bulalımm :) Hımm,, bakalım. .

lupita
maviinci
mendeseva19

meluma khkh56 khkh56 nasıll happy6 Evet,, simgemiz de bu olsunn: happy6 3 kişiyiz :D Slogan zaten belli: Hepimiz Aynı Kanepede Zıplıyoruz khkh56 khkh56 İyi yaa, köşeyi döndüüükk blissy blissy blissy

lupita
maviinci
mendeseva19

meluma khkh56 khkh56 nasıll happy6 Evet,, simgemiz de bu olsunn: happy6 3 kişiyiz :D Slogan zaten belli: Hepimiz Aynı Kanepede Zıplıyoruz khkh56 khkh56 İyi yaa, köşeyi döndüüükk blissy blissy blissy

ya valla süper olmuş bayanlar happy6 koltuktakiler de sırayla biziz meluma sevincli
napsak ciddi cddi çıkarsak mı y789

lupita
maviinci
mendeseva19

ya valla süper olmuş bayanlar happy6 koltuktakiler de sırayla biziz meluma sevincli
hahahahahaay789

ben düşünüyorumki önce bi dolu küfürle başayalım frenemylere sonrada bunları nasıl anlarız 1.bölüm nasıl kurtuluruz 2.bölüm yapalım:D

uçmuşsunuz.................................neyse arkadaşlar...

hahahahahaay789

ben düşünüyorumki önce bi dolu küfürle başayalım frenemylere sonrada bunları nasıl anlarız 1.bölüm nasıl kurtuluruz 2.bölüm yapalım:D

khkh56khkh56khkh56

bence bölüm bölüm ayırmak çok mantıklı tek başlık altında olan kitaplar sıkar insanı bad45 en azından beni sıkıyor girlhaha
GİRİŞ olarak frenemylere karşı kinimizi küfürle ya da alaycı bir dille onları sabotaj ederiz. Mesela bir bakıma arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanan Sezar’in söyledigi gibi “Et tu, Brute“(Sen de mi Brutus) tabi brutus yerine frenemy in ismini yazıcaz ve onunla başımızdan geçeni anlatıcaz 3 başlıkta; k8908

1. mendeseva'nın frenemy tecrübesi :zpzp:
2. lupita'nın frenemy tecrübesi :zpzp:
3.maviinci'nin frenemy tecrübesi :zpzp:

Gerçeklik payı olan kitaplar daha çok satar o yüzden kitapta kendi tecrübelerimizde yer almalı y789
bundan sonra 2 bölüm olcak ; 1.Hayatımızdaki frenemyleri nasıl anlarız ? 4897
2.Onlardan nasıl kurtulurz ? 8977

kapak resmimiz de happy6 buolur biz zıplayarak zaferimizi kutluor oluruz kanepenin arkasında da kafasından asılmış frenemyler olur khkh56khkh56khkh56

Ya bişey diyecemde korkuyorum 12389 bayanlar derken sanırım 3 ümüzün de bayan olduğunu kastettin, valla hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben erkeğim blook tabii yanlış anlamadıysam khkh56

Hava yağmurlu, şiddetli yağsa da süper 956k Umarım bütün yaz yağmur yağar smil56

yuppi korkularımdan kurtuluyorum iyi ki bu site karşıma çıktı teşekkür ederim Allah'ım..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri