Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Şu an hangi mp3 leri dinliyorsunuz.Tabii ki telkinli mp3 ler olarak konuşuyorum.BU BAŞLIK ALTINDA KİM NEYİ DİNLİYOR PAYLAŞALIM. hismiley

Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz.

Ben hemen hemen hepsini dinliyorum bir günde.Umarım bir sakıncası yoktur.
Sırasıyla;
depresyon dünde kaldı
kendine güven(Schubert)
kilo verme
sınav stresi için
yaşam enerjisi
hayatımdeğisti.com
daha iyi daha mutlusosyallik atrıcı
topluluk karşısında konuşma
bunları dinliyorum. smiliyface

hayatimdegisti dedigin 4 u bir arada olan mi?Bence onu cikar.Onun yerine ego guclendirici telkini ekle...

Evet galiba o.
24 dakikalık.tamam ego güçlendiriciyi ekliyorum.Teşekkürler

Onbeşgün yoğun suçluluk+ego güçlendirici dineledikten sonra (yaklaşık 10 gün) aşağıdaki mp3 leri dinliyorum:

ego güçlendirici
sosyallik telkini
mutluluk
kendine güven
her şey için teşekkürler..

ben sadece suçluluk ve ego arttırıcı mp3 dinliyorum. yanlız bir sorum olacak. bunları ne kadar süreyle dinleyeceğim. yani 1 ay mı yoksa 1 sene mi, hayatımın sonuna kadar mı. bu soruya cevap hiçbir yerde bulamadım.

Forumun rehber bölümünde bu soruları cevabı vardı.Anncak bakım yaparken bu mesajlar silinmiş.Onları tekrar güncelleyecegim.

yaşam enerjisi ve ego güçlendirici

Ben ilk olarak 15 aralık itibariyle suçluluk ve ego güçlendirici ila başladım, 1 hafta sonra listeme kendine güven ve sosyallik arttırıcıyı ekledim daha sonra atakan abiye danışarak topluluk karşısında konuşmayı ve sonrada sosyal çekingenliği ekledim.zaman buldukçada metinleri tekrar tekrar okuyorummmmm smiliyface hismiley

suçluluk+ego+kendine güven ve depresyon dünde kaldı telkinlerini dinliyorum

suçluluk+ego+kendine güven ve mutluluk telkinlerini dinliyorum

Ego Güven Güçlendirici+Suçluluk Duygusu=İlk olarak bunlarla başladım.
+Kendine Güven+Topluluk Karşısında Konuşma=Bunlarda ardından gelenler.

Şuan 24 dk lık deniz dalgaları eşliğinde hayatım değişti 4 ü bir aradayı dinliyorum..

OOO bende bile yok..Baya eski yani :)))
İlk yaptığım telkinlerden

Ben ilk hafta "suçluluk" ve "ego güven güçlendirici" telkinlerini dinlemiştim.
Şu an aşağıdakilerin hepsi var. Listenin kabarık olması etkiyi geciktirir mi bilmiyorum gerçi.

Mutluluk
Suçluluk
Depresyon dünde kaldı
Ego güven güçlendirici
Kendine güven
Sosyallik artırıcı
Başkalarının düşüncelerini önemseme

hangilerini dinleyelim

Atakan bey;Ücretsiz olan scriptleri önem sırasına göre dizseniz.(Tabii herkesin ki değişik olabilir ama) sizin dizdiğiniz sıraya göre takip edilse diye düşünüyorum.Böyle bir sıralama olabilir mi? dusun super

Kadir bey;
Kişiye göre değişir bu... t678
Zaten belli bir süre sonra listenize 8-10 tane yada daha fazla ayni anda ekleyebiliyorsunuz.
Suçluluk
Ego Güçlendirici
Kendine Güven
telkinlerinden sonra diğerlerinin hepsi iyi bence.Aralarında ayrimi kişi kendisi yapabilir.

mushmula ' Alıntı:
Ben ilk hafta "suçluluk" ve "ego güven güçlendirici" telkinlerini dinlemiştim.
Şu an aşağıdakilerin hepsi var. Listenin kabarık olması etkiyi geciktirir mi bilmiyorum gerçi.

Mutluluk
Suçluluk
Depresyon dünde kaldı
Ego güven güçlendirici
Kendine güven
Sosyallik artırıcı
Başkalarının düşüncelerini önemseme

Listenize artık daha fazla telkin ekleyebilirsiniz.2007 telkinlerinden koruma kalkanı ve topluluk karşısında konuşmayıda eklemenizi önerebilirim. 12389

Kendine güven+ego güçlendirici+mutluluk agırlıkta olmakla birlikte heps,nden azar azar dinliyorum..dogru yapıyo muyum sizce? yaşam enerjisi ve başkalarının düşüncesini önemseme yi bulamadım..onlar eskiden kalma heralde... 44.aslında bi dinleme kılavuzu veya elkitabı gibi bişey olsa neyi neyden sonra dinlemeli..kafalar karışmamış olur...belki var da benim yine haberim yok.. 44

scriptler süper

Elbette scriptler süper.Ben maximum faydalanmak için sıra olayını sordum.Atakan bey; Zaten sizin cevabınızda benim tahmin ettiğim gibi.Teşekkürler. hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri