Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz.

Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz.

Şu bardak olayı bayağı hoşuma gitti.Denemek lazım. art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 art56art56

MERHABABENİDE BEN KARMİNA TAKMA ADIM ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRM
BİRA MP3 LER HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ
İŞE YARIYORMU? k8908

merhaba benim birinci günüm bugün. Ego Güven Güçlendirici+Suçluluk Duygusu mp3 lerini 1 hafta boyunca 80 saat civarı dinlemeyi programlıyorum. bunların tüm versiyonlarını (doğa-klasik-ney vs ) bir cd ye kaydettim ve arka arkaya dinlemeyi düşünüyorum. acaba doğru mu yapıyorum. 1 haftanın sonunda ne önerirsiniz? teşekkürler. mahmut

arkadaşlar ben bişey sorucam..bende ego ve suçluluk telkinlerini dinleyeceğim fakat merak ettiğim birşey var..bu ikisinin oplam süresi 20 dakika falan ben sabaha kadar nasıl dinleyeceğim bunları utananadam yardımcı olursanız sevinirim pek anlamıyorum bu işlerden ben ...telefonumdan dinliyorum

ben şu anda hepsini dinliyorum, sigara bırakma dahil, sigara bırakmayı desteklemesi için neredeyse burnumu yıkamadığım kültablasının içne sokarak uyuyacağım..

sevgili alevalev1 arka arkaya kaydet
karmina sende hoşgeldin
hepinize saygılı sevgiler

3. gunum sucluluk+ ego guc dınlıyorum
gunde 10 11 saat .
1 2hafta sonra yenılerını ekleyecegım
............
blook tatilsmiley bisiklet blook

suçluluk telkinli mp3 ü dinliyorum okuduklarımdan sonra en dogrusunun bunla başlamak olduguna karar verdim.. blissy

MERHABA BENİM 2. GÜNÜM SUÇLULUK VE EGO TELKİNLERİNİ DİNLİYORUM.BİRAZ ASABİYET DIŞINDA UFAK DEĞİŞİKLİLER OLUYOR SANIRIM TUĞHANDA.BU DEĞİŞİKLİKLERİ TAM OLARAK ÇÖZEMEDİMÇÖZÜNCE PAYLAŞACAĞIM ARKADAŞLAR.

tuğhan ' Alıntı:
MERHABA BENİM 2. GÜNÜM SUÇLULUK VE EGO TELKİNLERİNİ DİNLİYORUM.BİRAZ ASABİYET DIŞINDA UFAK DEĞİŞİKLİLER OLUYOR SANIRIM TUĞHANDA.BU DEĞİŞİKLİKLERİ TAM OLARAK ÇÖZEMEDİMÇÖZÜNCE PAYLAŞACAĞIM ARKADAŞLAR.
sevgili tuğhan portal kurallarını hatırlatmak istiyorum sana okudunmu bilmiyorum ama sana özelden msj da yazdım ulaşmadı die düşünüyorum.7. maddeyi okursan çok sevinirim 44 sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri